Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Osmaniye demişken yanıyonuz mu :) İyi yapıyorsun canım farklı çocuklara alışması avantaj onun için
Benim ablamında 5 yaşında kızı var geçen diyo teyze karnındaki küçük haylaz napıyo ne diceğimi bilemedim

Allah allah neden öyle oluyor ki ben de aşırı çıkarım 1 hafta kala metabolizma hızlanıyor aslında.
araştırdım bazı bayanlarda metabolizma hızlanırmış bazılarında dururmuş ...bende tam tersi regli olduğum an wc çalışmaya başlar tekrar ...

hemde nasıl yanıyoruzzzz çok sıcak eriyoruz elimizde su geziniyoruz evin içinde.... klimada yok eşimin klimaya alerjisi var hapşuruyor sürekli klimalı ortamlarda.....
oyyy bıcırık şimdiki çocuklar alem

evhalkına makarna yoğurtla bu sıcakta güzel gider kendine 2 yumurta kır yanında salata yoğurt günü kapat
Her seye bi bahane gibi oldu ama yumurtayla pek aram yok. Anca ekmekle yiyorum. Ama menemen veya sucujlu yu.urta olabilir

Öyle mi diyorsun, bir gün deneyip bakabilirim aslında
süt bazı bünyelerde şişkinlik yapabilir canım bir dene .... ayrıca ben bişey denedim sevgili Akkat tavsiye etmişti wc için keten tohumu oda bende çok şişkinlik yaptı kilo veremedim demoralize oldum ... bıraktım keten tohumunu....

Ben de de sivilce çıkarmıştı

Gerçi geçen cumayla kilom aynı ama cumartesiye göre artıdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…