canım yeni başladın diyete uzun süre şekerden uzak kalmaya çalış hurma yada kayısı 3 adet yiyebilirsin...ya başladım bugün ama gözüm kızımın çikolatasında zor tutuyorum :)) zaten onu bi yemesem hersey yoluna girecek
ev halkının yemeği varsa menemen yap kendineOkuldan ciktik somdi eve geldik
Bi ugrayayim dedim bakiyim herkes bir sey yeme derdinde.
Yarin cumaaaaa
Eksiler gelsin tartida
Ben de simdi ogle yemegi yiycem ama ne yiycem bilmiyorum.. bir betul klasigi evde yemek yok
bütün hafta sadece kaçamakların bunlarmıydı ?ya kızlar ben kilo veremiyorum,kaç gündür aynı kilodayım,acaba insülin direnci mi var ben de,öyle çok büyük kaçamaklarımda olmuyor;bir iki patates kızartması,bir tane hamur kızartması,bir tane pankek çocuklara yaparken tadına bakma amaçlı sadece:)
süte ara versin şişkinlik yapabilir... ayrıca menün sağlıklı değil canım güne cısla başlamışssın...hepsini aynı günde yemiyorum tabiki ama aynı zamanda da diyetimi yapıyorum
mesela dün
9.00
1 hamur kızartması(tadına baktım)
11.00
1 kupa sütlü kahve
1 porsiyon türlü
1 dlim çavdar ekmeği
16.00
1 kupa sütlü kahve
1 kase mercimek çorbası
1 kare bitter çikolata
19.30
salata
yoğurt
30 dk cardio
Yok malesef. Oglan kahvaltiti gec yapmisti zaten oglen aksam bugun birlesir onun ama bize de bir wey yapmam lazim aksamaev halkının yemeği varsa menemen yap kendine
benim cimcime tatil modunda hergün bir etkinlik yapalım derdiindeCinsiyet hiç önemli değil canım kız olursa da başlık parası alırızmasrafı çıkartmak lazım biyerden
Mide yanması bende de çok ama o kadar olacak , senin cimcime nasıl bakalım
bekliyoruz özledim sohbetiniKırkım çıkmadan burdayım inş kimse kaybolmasın
evhalkına makarna yoğurtla bu sıcakta güzel gider kendine 2 yumurta kır yanında salata yoğurt günü kapatYok malesef. Oglan kahvaltiti gec yapmisti zaten oglen aksam bugun birlesir onun ama bize de bir wey yapmam lazim aksama
bekliyoruz özledim sohbetini
hahaha
Hurma ilk aylarda rahim kasılması yaptığı için düşüğe sebep oluyor. Son aylarda öneriliyorbenim cimcime tatil modunda hergün bir etkinlik yapalım derdiindeyoruluyorum anacım
mide yanmasına hamilelikte hurma iyi geliyor diyorlar canım aklında bulunsun hemde bebek için faydalı hurma kan yapar
hahahahHep öyle hissediyorum seni , sürpriz yapıp ikinci gelecek bu kadar rahat hayat bir yerden patlak vermelibir oğlun olup Ferhunde gibi gelinin de bonusun olur : D : D
öyle mi bilmiyordumHurma ilk aylarda rahim kasılması yaptığı için düşüğe sebep oluyor. Son aylarda öneriliyor
benim cimcime tatil modunda hergün bir etkinlik yapalım derdiindeyoruluyorum anacım
mide yanmasına hamilelikte hurma iyi geliyor diyorlar canım aklında bulunsun hemde bebek için faydalı hurma kan yapar
ben yemiştim bademle bol bol iyiki bişey olmamış.... bende hamilelğimde bilmeden hergün kayısı çekirdeği avuç avuç tüketirdim meğerse onunda sakıncası varmış... Allahtan bişey olmadı şükür...Hurma ilk aylarda rahim kasılması yaptığı için düşüğe sebep oluyor. Son aylarda öneriliyor
öyle mi bilmiyordumeskibilezik şimdi sakın yemeeee hurma ozaman
Yiyeceği ekmek varsa bişey olmuyor aslında ama dikkat etmek lazım işte. Ben de baya ip atlamıştım bişey olmadıben yemiştim bademle bol bol iyiki bişey olmamış.... bende hamilelğimde bilmeden hergün kayısı çekirdeği avuç avuç tüketirdim meğerse onunda sakıncası varmış... Allahtan bişey olmadı şükür...
Yiyeceği ekmek varsa bişey olmuyor aslında ama dikkat etmek lazım işte. Ben de baya ip atlamıştım bişey olmadı
kız burası osmaniye ne biniciliği bacım hahahaYaz kursları yok mu canım yüzme binicilik vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?