Ben beğendim menünü afiyet olsun canim....Ben menü bırakayım da kaçamak yapma riskim azalsın
ŞEKERSİZ 3. GÜN ( evet hurma, bulgur, ekmek var)
9:30
4 ızgara biber
1 bağ tere 1 domates 1 salatalık ile salata
10 tane topi peynir
2 dilim TB ekmek
12:30 1 salatalık
13:30
2 dilim TB ekmek 2 kk peynir ile tost
Biraz tere
14:45
4 kiraz
15:45
2 kase mercimekli kısır
Marul 1 hurma 1 ceviz
20:00 hurma yoğurt yiyeceğim
Su 3 lt olur bu gün çok susuyorum
Spor: 275 ip atladım. Hava serinleyince yürüyüş yapacağım.
Çok gluten oldu biliyorum ama yarından itibaren daha kolay olur sanırım. Regl de olacağım gerçi bakalım.
Heegun bi saat dilimi ayir canimBende daha once 5 yil kadar once çok atliyodum.yeniden baslamak istiyorum.Aslinda duzenli bi spor plani istiyorum
Bana diyetisyen hem peynir hem yumurta veriyorduYa yumurta ya peynir yiyorum sabahları. Daha önce diyetisyenin hazırladığı listeyi uygulamaya çalışıyorum aslında tam olmasa da. Öğleyin 2 dilim TB ekmek ile peynirli tost yedim. Çocuklar kısır istedi onlara kısır yapacağım. 16:00 gibi 1 kase kısır yerim akşam da 20:00 gibi hurma yoğurt. Şimdilik şekersizliğe alışsam yetecek öğünleri haftaya dengelerim artık
Aynen benim de üzerimdeBen beğendim menünü afiyet olsun canim....
Benimde regli eli kulaginda gibi hey heylerimde üstümde bi temizlik yaptim yaparkende ne soyledim
Evet normalde veriyorlar ama bu iki proteini aynı anda vermiyor. Yumurta peynir/ et yoğurt gibi gibiBana diyetisyen hem peynir hem yumurta veriyordu
Var canım. Acıkırsan sen de hurma yoğurt yersin. Dün arkadaşın biri hurma var ekmek var şekersiz değil yazmış ya ondan yazdımBende öğle öğünü yapmadım 15.30 da yemek yedim akşam yemem diye düşünüyorum çok yedim çünkü olurmu sizce
Anka şekersiz 21 günde hurma bulgur yokmu
Heh bende korktum biran bulgur yedim çünküVar canım. Acıkırsan sen de hurma yoğurt yersin. Dün arkadaşın biri hurma var ekmek var şekersiz değil yazmış ya ondan yazdım
Ohh bekar hatun cocuk sorumlulugu , es , ev sorumluluk yokkiz minnak senin gibi değiliz
KunefeeeeNe yedin bugün
Offf ada naptın ya bayılırımKunefeeeebugun hey heylerim uzerimdeydi esim dedi gel seni kunefe ustu dondurma yemeğe götüreyim... ben yok falan dedim ama kendimi kunefecide buldum
Afiyet olsun iyi yapmışsın zaten gayet iyisin korusan yeterKunefeeeebugun hey heylerim uzerimdeydi esim dedi gel seni kunefe ustu dondurma yemeğe götüreyim... ben yok falan dedim ama kendimi kunefecide buldum
Benimde 2.5 yasında bi oğlum var tam tuvalet egitimine başladık hasta oldu.Diet tamam ama spor biraz aksadı.Bende planlı başlamak istiyorumBen çocuklardan çok fırsat bulamadığım için çok vakit almayacak basit şeyler yapmaya çalışıyorum. Aklıma geldikçe squat yapıyorum. Bi de bu programa başladım işte bakalım
bisküvi ile kutlama yapmistim begenilmedi kunefe iyidirOfff ada naptın ya bayılırım
Afiyet olsun canım
Canim menun guzel... diyorum ki bi 10 gun sute ara versen ...Sabah 9 10
1 bardak süt
2 grissini
2 hurma
Saat 11 10
2 grissini
Saat 13 10
2 dil tam buğday ekmek
3yk yoğurt
80gr ton balığı
15 10
3 taze kayısı
Akşam 17 10
1 kase mercimek çorba,biraz soğan,bir çatal peynir,1 form ekmek
Saat 19 00
Limonlu yeşilçay icerim
Olur vereyimCanim menun guzel... diyorum ki bi 10 gun sute ara versen ...
Künefe candırbisküvi ile kutlama yapmistim begenilmedi kunefe iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?