Evet kızamıyorum bırakmaya babaannem şimdi diyor ki üzerine bişey sürmeden bu bırakmaz seni yoksa çok beklersinKız hala mı emziriyorsun
Yok ya annemdeyim geç saatte kahve icince uyku tutmadı kk geçmiş yaptım bide süt kaynatmistim mayalamak icin bekledim mayaldim yattimCanım sen neden uyumuyordun o saatte. Kuzu mu hasta?
Hiç gelmiyorsun kiNapiyorsunuz kızlar? Ben çook yorgunum. Dün kinaydi. Bugün düğün var. 65 i girebilseydim çok mutlu olacak tim 60 kiloyu gorecem kızlar yaa bu şekil de hiç mutlu değilim. Kızlar manken gibi olmuştu dün. Maaşallah dedim nazarim değmesin diye bakıyorlar kendilerine sonuçta. Bende öylezayıf olabilirim ama ne zaman bilmiyorum tabiaccuk moral verın bana
Elbette olabilirsin yeterki iste azmetNapiyorsunuz kızlar? Ben çook yorgunum. Dün kinaydi. Bugün düğün var. 65 i girebilseydim çok mutlu olacak tim 60 kiloyu gorecem kızlar yaa bu şekil de hiç mutlu değilim. Kızlar manken gibi olmuştu dün. Maaşallah dedim nazarim değmesin diye bakıyorlar kendilerine sonuçta. Bende öylezayıf olabilirim ama ne zaman bilmiyorum tabiaccuk moral verın bana
Kız aşk olsun. Bu 3 gün biraz aksattim hazırlık yaptım gelen giden oldu. Yoksa hep burdayımHiç gelmiyorsun ki
Inşallah canım yaa. Inşallah 60 i görürüm Bir günElbette olabilirsin yeterki iste azmet
Daha çok gel eskisi gibiiiKız aşk olsun. Bu 3 gün biraz aksattim hazırlık yaptım gelen giden oldu. Yoksa hep burdayım
Niye yemedin ben yaz kış hiç farketmez her sabah yerim tok tutuyorOf ya sabah yumurta yemedim acıkıp duruyorum.
Ya yumurta ya peynir yiyorum sabahları. Daha önce diyetisyenin hazırladığı listeyi uygulamaya çalışıyorum aslında tam olmasa da. Öğleyin 2 dilim TB ekmek ile peynirli tost yedim. Çocuklar kısır istedi onlara kısır yapacağım. 16:00 gibi 1 kase kısır yerim akşam da 20:00 gibi hurma yoğurt. Şimdilik şekersizliğe alışsam yetecek öğünleri haftaya dengelerim artıkNiye yemedin ben yaz kış hiç farketmez her sabah yerim tok tutuyor
Acikdiysan ana öğün yap öğle yemeği yedinmi
Ben daha önce çok atlıyordum çok faydası oluyordu. Şimdi ekteki programı uyguluyorum 3. günüm bu gün.Herkese iyi pazarlar.kizlar duzenli ip atlayan varmi.faydasini goruyomusunuz
Yarından itibaren söz hep burdayımDaha çok gel eskisi gibiii
Sanada kolay gelsin canimKolay gelsin ben daha 1 oda bitirebildim onu da yine dağıttılar zaten
Bende daha once 5 yil kadar once çok atliyodum.yeniden baslamak istiyorum.Aslinda duzenli bi spor plani istiyorumBen daha önce çok atlıyordum çok faydası oluyordu. Şimdi ekteki programı uyguluyorum 3. günüm bu gün.
Ohh bekar hatun cocuk sorumlulugu , es , ev sorumluluk yokDaha çok gel eskisi gibiii
Ben de yumurtasiz hic doymam ...Of ya sabah yumurta yemedim acıkıp duruyorum.
Ben çocuklardan çok fırsat bulamadığım için çok vakit almayacak basit şeyler yapmaya çalışıyorum. Aklıma geldikçe squat yapıyorum. Bi de bu programa başladım işte bakalımBende daha once 5 yil kadar once çok atliyodum.yeniden baslamak istiyorum.Aslinda duzenli bi spor plani istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?