Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım sen neden uyumuyordun o saatte. Kuzu mu hasta?
Yok ya annemdeyim geç saatte kahve icince uyku tutmadı kk geçmiş yaptım bide süt kaynatmistim mayalamak icin bekledim mayaldim yattim

Napiyorsunuz kızlar? Ben çook yorgunum. Dün kinaydi. Bugün düğün var. 65 i girebilseydim çok mutlu olacak tim 60 kiloyu gorecem kızlar yaa bu şekil de hiç mutlu değilim. Kızlar manken gibi olmuştu dün. Maaşallah dedim nazarim değmesin diye bakıyorlar kendilerine sonuçta. Bende öylezayıf olabilirim ama ne zaman bilmiyorum tabi accuk moral verın bana

Hiç gelmiyorsun ki

Elbette olabilirsin yeterki iste azmet

Niye yemedin ben yaz kış hiç farketmez her sabah yerim tok tutuyor
Acikdiysan ana öğün yap öğle yemeği yedinmi
Ya yumurta ya peynir yiyorum sabahları. Daha önce diyetisyenin hazırladığı listeyi uygulamaya çalışıyorum aslında tam olmasa da. Öğleyin 2 dilim TB ekmek ile peynirli tost yedim. Çocuklar kısır istedi onlara kısır yapacağım. 16:00 gibi 1 kase kısır yerim akşam da 20:00 gibi hurma yoğurt. Şimdilik şekersizliğe alışsam yetecek öğünleri haftaya dengelerim artık

Ben menü bırakayım da kaçamak yapma riskim azalsın

ŞEKERSİZ 3. GÜN ( evet hurma, bulgur, ekmek var )

9:30
4 ızgara biber
1 bağ tere 1 domates 1 salatalık ile salata
10 tane topi peynir
2 dilim TB ekmek

12:30 1 salatalık

13:30
2 dilim TB ekmek 2 kk peynir ile tost
Biraz tere

14:45
4 kiraz

15:45
2 kase mercimekli kısır
Marul 1 hurma 1 ceviz

20:00 hurma yoğurt yiyeceğim

Su 3 lt olur bu gün çok susuyorum

Spor: 275 ip atladım. Hava serinleyince yürüyüş yapacağım.

Çok gluten oldu biliyorum ama yarından itibaren daha kolay olur sanırım. Regl de olacağım gerçi bakalım.

Bende daha once 5 yil kadar once çok atliyodum.yeniden baslamak istiyorum.Aslinda duzenli bi spor plani istiyorum
Ben çocuklardan çok fırsat bulamadığım için çok vakit almayacak basit şeyler yapmaya çalışıyorum. Aklıma geldikçe squat yapıyorum. Bi de bu programa başladım işte bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…