Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Süpersin bu haftayı atlatayım ben de 2 öğüne geçeceğim
Kilo vermeyi hizlandiyormus bir arkadasimda 3 ogunden 2 ogune gecis yapti guzel zayifladi . 2 ayda toplam 25 kilo verdi. Bende daha gunden sayenizde motive oldum aksam kulube yazcam ona gore ye diye motive ettim kendimi. 20 kiloda benden gidecek inşallah.

Mercimek köftesi fazla olmus sadece bence bulgur varya icinde zayiflama surecinde haftada 4 kaşik bulguru asmamak lazim. Yoksa güzel menun afiyet olsun.

İki ayda 25 çok degilmi arkadaşınız geri aldımi peki

BEn de karatayla zayıfladım daha önce hamile kalana kadar da +- 5 şeklinde korudum seviyorum karatayı aslında ama bi anda geçmek zor oluyor

İki ayda 25 çok degilmi arkadaşınız geri aldımi peki
Hayır daha verme sürecinde. 101 kiloydu suan 76 kilo. Boyu 170. Hala sıkı spor ve diyete devam ediyor 60 kilo olmak istiyor cünku. Sporla verdigi icin hemde kilosuda fazla oldugu icin cok degil bence ayni surede cokdan cok gider azdan az gider kilo vermede bir kanun bu. Bir de bebegi var 9 aylik onu emziriyor kadin eridi bildiginiz. Saglikli bir sekilde verdiği icin geri almiyacak bence . çünkü seker un pilav cikardi bunları hayatindan tekrar asiri bir sekilde bunlari tuketmeye baslamazsa kolay kolay geri almaz.

Evt kilosu fazlaymis ozaman normal

BEn de karatayla zayıfladım daha önce hamile kalana kadar da +- 5 şeklinde korudum seviyorum karatayı aslında ama bi anda geçmek zor oluyor
Aynen hep karatayda kalsak hic kilo almayiz bence Benim tek sıkıntım karatayda ekmek beyaz ekmek 2 yildir yemiyorum ama kepekli ekmek tarzi seylerden yiyorum ve cikaramiyorum hayatimdan. Hani diyor ya ceviz findik yiyin kahvalti da ekmek yerine yapamiyorum. Bende 2 dilim kepek ekmekli karatay yapcma ne yapayim kendime uyarladim.

Evet baslayacaktim esim kunefe teklif edince once yok falan dedim ama yarim ağızlı istemem yan cebime modunyadim... yarin basliyorum
1 ay çayı sekersiz icin bir ay sonunda sekerli caydan bir yudum alin ben bunu nasil icmisim diyeceksiniz. Ben annemde baslattirdim sekersiz icmeye 10 gundur sekersiz iciyor alistim artik sanki diyo 63 yasinda o yaptiysa sizde yaparsiniz.malum yillarin aliskanligini birakmak kolay degil.

Ben 20 yıldır cayima şeker atmıyorum 2-3 aydır türk kahvesini sade içmeye alıştım ama tatlıyı hayatından cikarmayinca nafile çayın yani hiç boş olmazdı

Ben 20 yıldır cayima şeker atmıyorum 2-3 aydır türk kahvesini sade içmeye alıştım ama tatlıyı hayatından cikarmayinca nafile çayın yani hiç boş olmazdı
Kesinlikle ben 3 yildir sekersiz iciyorum cayi kahveyi. O ilk yil seker çikolata dikkat ettim hic yemedim kola icmedim tamemen cikaridm hic kilo almadim. Ama son 2 yildir yedim asiriya kacmasamda bu d yavas yavas kilo yapti tabi. Yememek de lazim cok haklisiniz yoksa sekersiz cayin bir anlami yok ama yinede iyidir sekerli icmekden.

Canim , 38 yasindayim 22 yildir cayima ve kahveme seker atmiyorum... biri atsa asla icemiyorum.... ama cikolata ve tatli istegim dönem donem oluyor... uzun sure sekerli seylerde tuketmedim...ramazanda tatliya bir agzimi sürdüm ara ara tatli istegim oluyor... tatlidan uzaklasmam gerek...

Aynisi bende de var iste ara ara krizler geliyor ya sey yapabilirsin tatli arzunu bastirmak icin genelde ise yariyor canin tatli istedigi zaman sekerli bir meyve ye elma kayisi vs canin ne isterse. Cikolata yeme de canın isteyince vir tane elma ye boyle boyle birakcaz. Zaten belli bir sure sonra canin da istemez. Tatli da bagililik yapiyor dedigin gibi istersen yillarca pehriz yap tatli yeme bir lokma ye ondna sonra hep canin istiyor bende de oldu cok iyi anlihorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…