Defacto LC waikiki kotonHangi markanın xs si bende bi deneyim kaç oluyor bahadır kendime bişey almıyorum üst kıyafetlerin bayağı bol oluyor eskidilerde
Ben yapmayacakGünaydın hayırlı pazarlar
Yarın kilo bildirimi yapacağız ona göre bugün kacirmayin
NiyeBen yapmayacak
Ne güzel ne zarifsinSağıl canım benim teşekkürler evet felaket yemeğe başladım en fazla 1 ay daha yerim sonda yine siZinleyim bir daha ki yaza kadar inşallah zaten koruma modundayım daha vermiyim diyorum eve dönünce aletli pilates dersi almak istiyorum
Bugün çoğu akrabamı gördüm bir nişan vardı herkes çok zayıflamışsın daha verme diyorlar hedef kiloma daha var 5 aslında ama ben göbeğim gitsin yeter modundayım size son halimi atayım metek /38 bluz S beden
Haftadan haftaya tartilmaya karar verdim öbür türlüsü yaramıyor
Canım sen neden uyumuyordun o saatte. Kuzu mu hasta?hoş geldinn ilk sayfadaki kuralları oku sonra kendini tanit
Kız hala mı emziriyorsunYalnız beni goren yaşlı babaannem (bayram beri gelmiyorum)çok zayiflamissin yakında yolda düşüp kalirsin yeter daha niye diyet yapıyor şunu memeden kes seni kurutmuş gece ogununu yiyorum yanına bu dilim ekmek ye cana gelesin gibi gibi daha bir suru sey sayip duruyorve ben sadece guluyorum geciyorum
GunaydiiinHımmm bu arada akşam bozmadım karnım guruldaya guruldaya yattım
Cook zayif ve guzel duruyorsun canimSağıl canım benim teşekkürler evet felaket yemeğe başladım en fazla 1 ay daha yerim sonda yine siZinleyim bir daha ki yaza kadar inşallah zaten koruma modundayım daha vermiyim diyorum eve dönünce aletli pilates dersi almak istiyorum
Bugün çoğu akrabamı gördüm bir nişan vardı herkes çok zayıflamışsın daha verme diyorlar hedef kiloma daha var 5 aslında ama ben göbeğim gitsin yeter modundayım size son halimi atayım metek /38 bluz S beden
Yaa ama oldu mu şimdiGunaydiiin
Supersin anka cok sevindim.
Bense cok gec yattim. 2 avuc dolu dolu findik yedim gecenin korunde
Kolay gelsin ben daha 1 oda bitirebildim onu da yine dağıttılar zatenKahvalti yapildi ... birazdan dip köşe Temizlik yapacam ... sabah spor yapamadim sol diz kapagim agriyor zorlamayayim dedim...
Aynn benimde gece midem bulandı açlıktanHımmm bu arada akşam bozmadım karnım guruldaya guruldaya yattım
Muhteşem gayret et ınş çocuklarda erken yatar böyle böyleGünaydın kızlar gece 12:30 gibi uyudu çocuklar ben de hemen yattım. Gece de 2 kere emzirmeye kalktım. Sabah tartıldım 73 kilo geldimdemek ki her gün uyusam zayıflayacağım kolayca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?