Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Su anda asil listede kimler var. Ilk sayfada mi uaziyor

Oyle bakinca benim de ideal kilom 58 degil ama 58e insem yeter sanki bana.
Ilk basta oyle dusunuyorsun 58 olunca bi 55 olayim diyorsun... benim suan 55 hayalim aslinda dişimi siksaydim simdiye 54 bile olmustum ama cok saldim hic iyi yapmadim... sekere tekrar alistim

betuld
Aranızda en kilolu benim sanırım. o yüzden daha yolum uzun. Hareketsiz getirmemeye çalışıyorum günü ama bazen de yapamiyorum yorgun hissediyorum kendimi.

betuld
Aranızda en kilolu benim sanırım. o yüzden daha yolum uzun. Hareketsiz getirmemeye çalışıyorum günü ama bazen de yapamiyorum yorgun hissediyorum kendimi.
Yoo en kilolu sen degilsin. Ben gecen hafta 74.7ydim. . Senden fazlayim :))
Ne kadar hareket o kadar kar. Ama her gun de bir olamiyor tabii normal. Kendimize cok yuklenmeden (hem fiziken hem ruhen) yapabildiğimiz kadar yapicaz istedigimiz kiloya ulasana kadar.
Ben mesela su an hic spor yapamiyorum. Su an yine de verebiliyorum cubku emzirme donemindeyim ve bunlar dogum kilolariydi. Bundan sonra spora ihtiyac duyabilirim. Bakalim yavas yavas onu da eklemeye calisicam insallah

Eline koluna saglikk bnm ev de bi temizlemseydi
m
Temizlrmezsem olmaz tabii.. kendiligindden olsa keskee
Keşke öyle olsa bende epeydir salmistim bugün farkettim temizlikten sonra yere birşey dökülmesin diye uğraşıyorum kaç gün temiz kalirki

Bugun ki menum
sabah 10 30
1 has yumurta
1 dilim peynir
15 findik
3 kayısı
Ara 13.13.30
1dilim kavun (200 gr)
1sade soda
Akşam 19.00
1 kepçe yayla çorbası
5 yk mengen pilavı
Salata 2 yudum ev limonata
Ara 22.10
5 yk yoğurt içine 1 çay o zerdecal karabiber pul biber 1 salatalık 1 hurma

Evet anne evide olsa olmuyor... bazen arkadaslarim 3 ay tatili annelerinde geciyorlar... ben saskinlikla bakiyorum nasil rahat ediyorsunuz evinizi ozlemiyormusunuz diye soruyorum... benim annem coooooooookkkk titiz evinde hic rahat edemem...
Aynn o kadınları bende anlamıyorum bende rahat edemem esimdende okadar ayrı kalamam en son umreye gitti 10 gün çok zor geldi

Ilk basta oyle dusunuyorsun 58 olunca bi 55 olayim diyorsun... benim suan 55 hayalim aslinda dişimi siksaydim simdiye 54 bile olmustum ama cok saldim hic iyi yapmadim... sekere tekrar alistim
Peki ada bu ideal kilo hesaplarken yaşın da önemli yokmu benimde boyum 157 hesaplıyorum 50-52 çıkıyor ben bekarken bile 53-55 arasiydim şimdi 37 yaşındayım şuan bana 50 kilo çok az geliyor sonra bı hesaplayici buldum yasıda girdim 57ideal dedi

Siz avantajlisiniz aslında emzirirken çok rahat gidiyor kilolar.
Ben kolay kilo alan kolay zayıflayan biriyim. Ama bu son aldığım kiloları veremedim kaç aydir uğraşıyorum daha üstüne 4 kilo kadar alınca çok uzuldum ve biraz daha fazla çaba göstermeye basladim. Cuma günü inşallah güzel sonuçlar alırız.

Cok mantikli. Nerden buldun. Nette mi uygulama mi. Link verebilir misin?

Hamilelikler cocuklar ne cok sey goturuyor insansan

Cok mantikli. Nerden buldun. Nette mi uygulama mi. Link verebilir misin?

Hamilelikler cocuklar ne cok sey goturuyor insansan
Bende bir ara bakmıştım şimdi sen yazınca bir daha bakayım dedim buldum bence böyle olması daha mantıklı ben lisedeyken de aynı boydaydım o zaman 48 kg idim gayet normal ama şimdi evlendim çocuklarım oldu olgun bir kadınım liseliler gibi olmama gerek yok bu durumda 53-55 aralığında kalmam yeterli benim derdim göbek başka hiçbirşey değil zaten

Eklentiler

• BA4A1C5B-0718-4935-9841-FC372F9EE641.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…