Ideal kilomu hesaplatiriyorum site site geziyorumSen mezun oldun sonucta :)
Guncel değil canim o bilgiler...Su anda asil listede kimler var. Ilk sayfada mi uaziyor
Oyle bakinca benim de ideal kilom 58 degil ama 58e insem yeter sanki bana.Ideal kilomu hesaplatiriyorum site site geziyorum50-51 olarak cikiyor... boyum 1.58 ...
Bi tatil yapip geleyim tekrar listeye girecem 52 ile ikinci kez mezun olmak istiyorum)
Ilk basta oyle dusunuyorsun 58 olunca bi 55 olayim diyorsun...Oyle bakinca benim de ideal kilom 58 degil ama 58e insem yeter sanki bana.
Yoo en kilolu sen degilsin. Ben gecen hafta 74.7ydim. . Senden fazlayim :))betuld
Aranızda en kilolu benim sanırım. o yüzden daha yolum uzun. Hareketsiz getirmemeye çalışıyorum günü ama bazen de yapamiyorum yorgun hissediyorum kendimi.
Keşke öyle olsa bende epeydir salmistim bugün farkettim temizlikten sonra yere birşey dökülmesin diye uğraşıyorumEline koluna saglikk bnm ev de bi temizlemseydi
m
Temizlrmezsem olmaz tabii.. kendiligindden olsa keskee
Aynn o kadınları bende anlamıyorum bende rahat edemem esimdende okadar ayrı kalamam en son umreye gitti 10 gün çok zor geldiEvet anne evide olsa olmuyor... bazen arkadaslarim 3 ay tatili annelerinde geciyorlar... ben saskinlikla bakiyorum nasil rahat ediyorsunuz evinizi ozlemiyormusunuz diye soruyorum... benim annem coooooooookkkk titiz evinde hic rahat edemem...
Peki ada bu ideal kilo hesaplarken yaşın da önemli yokmu benimde boyum 157 hesaplıyorum 50-52 çıkıyor ben bekarken bile 53-55 arasiydim şimdi 37 yaşındayım şuan bana 50 kilo çok az geliyor sonra bı hesaplayici buldum yasıda girdim 57ideal dediIlk basta oyle dusunuyorsun 58 olunca bi 55 olayim diyorsun...benim suan 55 hayalim aslinda dişimi siksaydim simdiye 54 bile olmustum ama cok saldim hic iyi yapmadim... sekere tekrar alistim
Ben de düzenli spor yapamıyorumBen de spor yapamıyorum canım. Aslında çok istiyorum ama vakit bulamıyorum. Sabah çok erken çıkıyorum evden, akşam da bir sürü işim oluyor ve çok yorgun oluyorum
Yoo en kilolu sen degilsin. Ben gecen hafta 74.7ydim. . Senden fazlayim :))
Ne kadar hareket o kadar kar. Ama her gun de bir olamiyor tabii normal. Kendimize cok yuklenmeden (hem fiziken hem ruhen) yapabildiğimiz kadar yapicaz istedigimiz kiloya ulasana kadar.
Ben mesela su an hic spor yapamiyorum. Su an yine de verebiliyorum cubku emzirme donemindeyim ve bunlar dogum kilolariydi. Bundan sonra spora ihtiyac duyabilirim. Bakalim yavas yavas onu da eklemeye calisicam insallah
Cok mantikli. Nerden buldun. Nette mi uygulama mi. Link verebilir misin?Peki ada bu ideal kilo hesaplarken yaşın da önemli yokmu benimde boyum 157 hesaplıyorum 50-52 çıkıyor ben bekarken bile 53-55 arasiydim şimdi 37 yaşındayım şuan bana 50 kilo çok az geliyor sonra bı hesaplayici buldum yasıda girdim 57ideal dedi
Hamilelikler cocuklar ne cok sey goturuyor insansanada81 aypare ackerman günüm güzel geçti kızlar şekersiz devam. Şu an dişim çok fena ağrıyor doktora gitmeye de üşeniyorum erteliyorum ne zamandır iyice gitti galiba her çocukta bir dişim çürüdü ya
Bende bir ara bakmıştım şimdi sen yazınca bir daha bakayım dedim buldum bence böyle olması daha mantıklı ben lisedeyken de aynı boydaydım o zaman 48 kg idim gayet normal ama şimdi evlendim çocuklarım oldu olgun bir kadınım liseliler gibi olmama gerek yok bu durumda 53-55 aralığında kalmam yeterliCok mantikli. Nerden buldun. Nette mi uygulama mi. Link verebilir misin?
Hamilelikler cocuklar ne cok sey goturuyor insansan
Nerde nerde bi link atsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?