Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yaş ? bilmem önemli mi ki ? benim hesaplattığımda yaş sorulmuyordu ....

çoook geçmiş olsun canım , ihmal etme diş çok kötü mutlaka bi dr görün...

Herkese günaydııın, reglimin ikinci gününden bildiriyorum .Hala sancı ve baş ağrısı devam ediyor ve ben hala 59.3 üm ..Sanırım içimdeki yağlar margarine dönüştü erimiyor..Daha ne yememem lazım acaba??!! Abuk sabuk otlar da kaynatıp içmek istemiyorum ama deneyip net yarar gördüğünüz birşeyler var mı (Soda+ayran, yoğurt+zerdaçal vs vs)?Birkaç gün sıcak suya sirke+bal denedim ama hergün hergün de içilmiyor ki!

Bence sabırlı ol kendiliğinden gidecek.

ben diyet yaparken hiç öyle abuk sabuk otlar kaynatmadim korkarım bişey olur diye... yeşil çayı düzenli içtim günde 1 bardak... beyaz çay içmiştim sallama çay olarak... yoğurt zerdaçal ve çörekotuyağı yapmıştım... başka bişey yapmadım istikrar önemli diyette sabırla devam etmek lazım belki senin kırılma noktan 59lu rakamlar bazen bir kiloda takılıp kalınabiliyor... ısrarla bozmadan diyete devam etmek lazım...

Evet anne evide olsa olmuyor... bazen arkadaslarim 3 ay tatili annelerinde geciyorlar... ben saskinlikla bakiyorum nasil rahat ediyorsunuz evinizi ozlemiyormusunuz diye soruyorum... benim annem coooooooookkkk titiz evinde hic rahat edemem...

valla ben annemin evi gibi hiç bir yerde rahat edemiyorum kendi evimde bile öyle rahat değilim üstelik 3 çocukla gidiyorum düşünün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…