yaş ? bilmem önemli mi ki ? benim hesaplattığımda yaş sorulmuyordu ....Peki ada bu ideal kilo hesaplarken yaşın da önemli yokmu benimde boyum 157 hesaplıyorum 50-52 çıkıyor ben bekarken bile 53-55 arasiydim şimdi 37 yaşındayım şuan bana 50 kilo çok az geliyor sonra bı hesaplayici buldum yasıda girdim 57ideal dedi
çoook geçmiş olsun canım , ihmal etme diş çok kötü mutlaka bi dr görün...ada81 @MrsParanoid günüm güzel geçti kızlar şekersiz devam. Şu an dişim çok fena ağrıyor doktora gitmeye de üşeniyorum erteliyorum ne zamandır iyice gitti galiba her çocukta bir dişim çürüdü ya
çook iyi bende bakayım migrostanBozmuyor canım. Ben diyetisyen Melda dan duymuştum ilk. 21 gün şekersiz yaptırırken o tavsiye etti. İçinde hiç yapay şeker yok.
Herkese günaydııın, reglimin ikinci gününden bildiriyorum .Hala sancı ve baş ağrısı devam ediyor ve ben hala 59.3 üm ..Sanırım içimdeki yağlar margarine dönüştü erimiyor..Daha ne yememem lazım acaba??!!Abuk sabuk otlar da kaynatıp içmek istemiyorum ama deneyip net yarar gördüğünüz birşeyler var mı (Soda+ayran, yoğurt+zerdaçal vs vs)?Birkaç gün sıcak suya sirke+bal denedim ama hergün hergün de içilmiyor ki!
ben diyet yaparken hiç öyle abuk sabuk otlar kaynatmadim korkarım bişey olur diye... yeşil çayı düzenli içtim günde 1 bardak... beyaz çay içmiştim sallama çay olarak... yoğurt zerdaçal ve çörekotuyağı yapmıştım... başka bişey yapmadım istikrar önemli diyette sabırla devam etmek lazım belki senin kırılma noktan 59lu rakamlar bazen bir kiloda takılıp kalınabiliyor... ısrarla bozmadan diyete devam etmek lazım...Herkese günaydııın, reglimin ikinci gününden bildiriyorum .Hala sancı ve baş ağrısı devam ediyor ve ben hala 59.3 üm ..Sanırım içimdeki yağlar margarine dönüştü erimiyor..Daha ne yememem lazım acaba??!!Abuk sabuk otlar da kaynatıp içmek istemiyorum ama deneyip net yarar gördüğünüz birşeyler var mı (Soda+ayran, yoğurt+zerdaçal vs vs)?Birkaç gün sıcak suya sirke+bal denedim ama hergün hergün de içilmiyor ki!
Evet anne evide olsa olmuyor... bazen arkadaslarim 3 ay tatili annelerinde geciyorlar... ben saskinlikla bakiyorum nasil rahat ediyorsunuz evinizi ozlemiyormusunuz diye soruyorum... benim annem coooooooookkkk titiz evinde hic rahat edemem...
Sağlıkla kucağına alman dilegiyle canim... minnos gelinin bicir bicir kaynanasi olacak..ben kizin olur diye icimden geçirmiştim
valla ben annemin evi gibi hiç bir yerde rahat edemiyorum kendi evimde bile öyle rahat değilim üstelik 3 çocukla gidiyorum düşünün yani
Bende aylardır annemdeyimçok rahatım su bardağı bile aldırmıyor doğuma kadar böyle diyo
Evet 3 doğumdan sonra göbekte kalıplaşmış yağlar var zor gidiyorAynen çok zayıfladın yeter yakışmıyor spor şart oldu bölgesele ağırlık vermem lazım
Ayy evet söylemesiii çok guzelSöylenişi bile ne güzel
Ben 57 kiloyum
Ben 57kiloyum
Anne var anne varvalla ben annemin evi gibi hiç bir yerde rahat edemiyorum kendi evimde bile öyle rahat değilim üstelik 3 çocukla gidiyorum düşünün yani
Zeytinleri bitiremedim. Yumurtanın da yarısı kaldı.Bence gayet sağlıklı
Keske zorlasaydin kendini aradami yapmiycanZeytinleri bitiremedim. Yumurtanın da yarısı kaldı.akşam 18:00 e kadar hiç bişey yemeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?