Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de spor yapamıyorum canım. Aslında çok istiyorum ama vakit bulamıyorum. Sabah çok erken çıkıyorum evden, akşam da bir sürü işim oluyor ve çok yorgun oluyorum
Isin %60 yemek %40 spor bence... benim komsum sifir sporla 84den 64lere indi... calisan bayan hic spor yapmadi... diyetisyen menusune uydu sadece... sporla daha ince gorunuyorsun bu bir gercek ben 64 iken ondan daha ince duruyordum..

betuld bugün Migros’a gitmiştim, o bahsettiğin şekersiz şeyleri gördüm. Bir sürü çeşidi varmış, çok canım istedi, ama almadım. Sence şekersiz günleri bozar mı?

anlamadim ne demek istedigini.
Miktari cok kaçar, zor da kalirsan al bi tek, normalde hurma yi findigi yaninda tasi mi dedin?
Çok mecbur kalmadikca yeme demek istedim yanında taşı hurma fındık ceviz nasıl olsa hazır vardır içinde katkı maddesi

Isin %60 yemek %40 spor bence... benim komsum sifir sporla 84den 64lere indi... calisan bayan hic spor yapmadi... diyetisyen menusune uydu sadece... sporla daha ince gorunuyorsun bu bir gercek ben 64 iken ondan daha ince duruyordum..
Canım bence bana artık spor şart. Yaklaşık 11 kilo verdim ve vücudumun sarktığını hissediyorum. Kimse de zayıflamışsın demiyor Bence benim yapmam şart. Ama gerçekten vakit olmuyor. Sabah çok erken gidiyorum, öğlen eve geliyorum ama anca yemek yiyorum, ortalığı toparlıyorum. Akşam da oğlumla uğraşıyorum, uyuyunca o kadar çok yapacak işim oluyor ki, çoğu zaman hiçbirisini yapmadan uyuyorum

Hosgeldin canim insanin evi gibisi yok demi.... bende simdi memlekete gidecem 4-5 gun sonra ne zaman doneriz diye hesaplarim...
Anne evi de olsa yok olmuyor büyük kızım bu akşam yatagimda yatacağım için çok mutluyum diye söyleniyor

Cok haklisin canim calisan bayanin spora vakit ayirmasi gercekten zor... sadece cumartesi ve pazar 1 saat ayirsan kendine.... haftanin 2 gunu bile sana iyi gelecektir...
Bende çalışsam spor yapamam ....

iyi akşamlar hatunlar. Özetim:
Kahvaltı: 08:30
Yumurta,2 peksimet,bir ilim peynir,10 zeytin,salatalık,şekersiz limonlu çay
Öğle: 12:30
Terbiyeli köfte,bulgur pilavı,yoğurt,bir dilim karpuz
Akşam: yok
Aralar: 5 adt kayısı,1 adt şekersiz türk kahvesi, 2 küçük kare bitter
Su :2-2,5 lt

Bugün regl oldum,üstüne üstlük işletmedeydim tüm gün.Belim ayrı ağrıyor,karnım ayrı. Çok yorgunum bugün spor yok.Ancak işletmede 10018 adım atmışım (7,2 km) ,bir de sıcakta üstelik

Anne evi de olsa yok olmuyor büyük kızım bu akşam yatagimda yatacağım için çok mutluyum diye söyleniyor
Evet anne evide olsa olmuyor... bazen arkadaslarim 3 ay tatili annelerinde geciyorlar... ben saskinlikla bakiyorum nasil rahat ediyorsunuz evinizi ozlemiyormusunuz diye soruyorum... benim annem coooooooookkkk titiz evinde hic rahat edemem...

Cok haklisin canim calisan bayanin spora vakit ayirmasi gercekten zor... sadece cumartesi ve pazar 1 saat ayirsan kendine.... haftanin 2 gunu bile sana iyi gelecektir...
Bende çalışsam spor yapamam ....
Sadece hafta sonu yapsam faydası olur mu sence?

Evet anne evide olsa olmuyor... bazen arkadaslarim 3 ay tatili annelerinde geciyorlar... ben saskinlikla bakiyorum nasil rahat ediyorsunuz evinizi ozlemiyormusunuz diye soruyorum... benim annem coooooooookkkk titiz evinde hic rahat edemem...
Annen nerede canım? Ne kadar kalacaksın? Ben annemden şu aralar özellikle kaçmaya çalışıyorum, ben de gitsem o da gelse kesin diyetim bozuluyor, bir de üstüne bir sürü kilo alıyorum

Kesinlikle olur canim , 1 saat ayır vucudun şekillendigini goreceksin sen bana bakma benim vakit cok evde sıkılınca spora sariyorum yoksa dolabi acip kapatiyorum..ideal spor haftada 3 gun yapilandir...

Annen nerede canım? Ne kadar kalacaksın? Ben annemden şu aralar özellikle kaçmaya çalışıyorum, ben de gitsem o da gelse kesin diyetim bozuluyor, bir de üstüne bir sürü kilo alıyorum
Annemde memlekette ama biz ablamda kalacagiz anneme gunu birlik ugrariz ama kalmayiz... kizim ablamin cocuklariyla oynuyor kuzenler kaynasmasi bide annemde bende esimde rahat edemiyoruz cook titiz eşim cok geriliyor ... ablamda kalmayi tercih ediyoruz... annemde hic gucenmiyor kalmiyoruz diye yeterki evi kirlenmesin

cok guzel afiyet olsun

Bu menu de cok guzel hareket de var

Çok güzel afiyet olsun 🖒

betuld bugün Migros’a gitmiştim, o bahsettiğin şekersiz şeyleri gördüm. Bir sürü çeşidi varmış, çok canım istedi, ama almadım. Sence şekersiz günleri bozar mı?

Yani normalde sekersiz gunlerde hedefin hic kuru meyve vs yememekse onu da yememelisin. Ama onlari yiyorsan bunu da yiyebilirsin. Her gun degil tabi. Senin kararın.

Çok mecbur kalmadikca yeme demek istedim yanında taşı hurma fındık ceviz nasıl olsa hazır vardır içinde katkı maddesi
Diyete basladigimdan beri 2 kez yedim zaten. Her gun tukettigim bir sey degil

Kesin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…