Evime geldim çok sukurNerdesiniz kızlar ?
Isin %60 yemek %40 spor bence... benim komsum sifir sporla 84den 64lere indi... calisan bayan hic spor yapmadi... diyetisyen menusune uydu sadece... sporla daha ince gorunuyorsun bu bir gercek ben 64 iken ondan daha ince duruyordum..Ben de spor yapamıyorum canım. Aslında çok istiyorum ama vakit bulamıyorum. Sabah çok erken çıkıyorum evden, akşam da bir sürü işim oluyor ve çok yorgun oluyorum
Hosgeldin canimEvime geldim çok sukur
Benim fikrim bozarbetuld bugün Migros’a gitmiştim, o bahsettiğin şekersiz şeyleri gördüm. Bir sürü çeşidi varmış, çok canım istedi, ama almadım. Sence şekersiz günleri bozar mı?
Çok mecbur kalmadikca yeme demek istedim yanında taşı hurma fındık ceviz nasıl olsa hazır vardır içinde katkı maddesianlamadim ne demek istedigini.
Miktari cok kaçar, zor da kalirsan al bi tek, normalde hurma yi findigi yaninda tasi mi dedin?
Canım bence bana artık spor şart. Yaklaşık 11 kilo verdim ve vücudumun sarktığını hissediyorum. Kimse de zayıflamışsın demiyorIsin %60 yemek %40 spor bence... benim komsum sifir sporla 84den 64lere indi... calisan bayan hic spor yapmadi... diyetisyen menusune uydu sadece... sporla daha ince gorunuyorsun bu bir gercek ben 64 iken ondan daha ince duruyordum..
Anne evi de olsa yok olmuyor büyük kızım bu akşam yatagimda yatacağım için çok mutluyum diye söyleniyorHosgeldin caniminsanin evi gibisi yok demi.... bende simdi memlekete gidecem 4-5 gun sonra ne zaman doneriz diye hesaplarim...
Cok haklisin canim calisan bayanin spora vakit ayirmasi gercekten zor... sadece cumartesi ve pazar 1 saat ayirsan kendine.... haftanin 2 gunu bile sana iyi gelecektir...Canım bence bana artık spor şart. Yaklaşık 11 kilo verdim ve vücudumun sarktığını hissediyorum. Kimse de zayıflamışsın demiyorBence benim yapmam şart. Ama gerçekten vakit olmuyor. Sabah çok erken gidiyorum, öğlen eve geliyorum ama anca yemek yiyorum, ortalığı toparlıyorum. Akşam da oğlumla uğraşıyorum, uyuyunca o kadar çok yapacak işim oluyor ki, çoğu zaman hiçbirisini yapmadan uyuyorum
Evet anne evide olsa olmuyor... bazen arkadaslarim 3 ay tatili annelerinde geciyorlar... ben saskinlikla bakiyorum nasil rahat ediyorsunuz evinizi ozlemiyormusunuz diye soruyorum... benim annem coooooooookkkk titiz evinde hic rahat edemem...Anne evi de olsa yok olmuyor büyük kızım bu akşam yatagimda yatacağım için çok mutluyum diye söyleniyor
Sadece hafta sonu yapsam faydası olur mu sence?Cok haklisin canim calisan bayanin spora vakit ayirmasi gercekten zor... sadece cumartesi ve pazar 1 saat ayirsan kendine.... haftanin 2 gunu bile sana iyi gelecektir...
Bende çalışsam spor yapamam ....
Annen nerede canım? Ne kadar kalacaksın? Ben annemden şu aralar özellikle kaçmaya çalışıyorum, ben de gitsem o da gelse kesin diyetim bozuluyor, bir de üstüne bir sürü kilo alıyorumEvet anne evide olsa olmuyor... bazen arkadaslarim 3 ay tatili annelerinde geciyorlar... ben saskinlikla bakiyorum nasil rahat ediyorsunuz evinizi ozlemiyormusunuz diye soruyorum... benim annem coooooooookkkk titiz evinde hic rahat edemem...
Kesinlikle olur canim , 1 saat ayır vucudun şekillendigini goreceksin sen bana bakma benim vakit cok evde sıkılınca spora sariyorum yoksa dolabi acip kapatiyorum..ideal spor haftada 3 gun yapilandir...Sadece hafta sonu yapsam faydası olur mu sence?
Annemde memlekette ama biz ablamda kalacagiz anneme gunu birlik ugrariz ama kalmayiz... kizim ablamin cocuklariyla oynuyor kuzenler kaynasmasiAnnen nerede canım? Ne kadar kalacaksın? Ben annemden şu aralar özellikle kaçmaya çalışıyorum, ben de gitsem o da gelse kesin diyetim bozuluyor, bir de üstüne bir sürü kilo alıyorum
cok guzel afiyet olsunSabah 9.30 Kahvalti
1haslanmisYumurta..
Salatalik.domates.3zeytin.1kucukdilimpeynir
1dilimkepekekmek..
Ara 12.00
1bardk muzlu sut sekersiz..oglumla beraber hazirladik.
Ogle 14.00
Cevizli.peynirli salata..
15.30 Ara
Yesilcay..
18.30 Aksam yem.
Sulu patates yemegi.kucuk Kase.
1kase yogurt..salata..
1kuuck dilim karpuz
2.5lt su..Yatmadan bi papatya cayi icecem.
Regl ilk gunum spor yok malesef.
Bu menu de cok guzel hareket de varSabah 10:00 kahvaltı
1 adet peynirli omlet
Bir dilim peynir
7 adet zeytin
2 dilim kepek ekmek
Salatalık, dereotu, maydanoz
Çay ve bitki çayı
Akşam 7:30
1 tabak kabak yemeği
Bir kase yoğurt
Salata
2 dilim kepek ekmeği
Çay, bitki çayı
3 lt su
Spor: 9000 adım yürüyüş.
Çok güzel afiyet olsun 🖒Menümü yazayım kızlar;
ŞEKERSİZ 3. GÜN
Sabah (07:30)
1 sütlü filitre kahve
Öğle (12:30)
6 yemek kaşığı taze fasulye yemeği
1 kase yoğurt
Ara (15:30)
1 sütlü kahve (dışarıda içtim)
Akşam (18:30)
Bir parça haşlama tavuk (bir parça göğüs)
1 büyük kase salat (sadece maruldan, yağsız)
1 küçük kase yoğurt
Su 1,5 litre, yatana kadar daha da içmeye çalışırım. Canım çay istedi bütün, çay demledim, birkaç bardak da çay içerim. Başka da bir şey yemeyeceğim.
betuld bugün Migros’a gitmiştim, o bahsettiğin şekersiz şeyleri gördüm. Bir sürü çeşidi varmış, çok canım istedi, ama almadım. Sence şekersiz günleri bozar mı?
Diyete basladigimdan beri 2 kez yedim zaten. Her gun tukettigim bir sey degilÇok mecbur kalmadikca yeme demek istedim yanında taşı hurma fındık ceviz nasıl olsa hazır vardır içinde katkı maddesi
Kesin olurSadece hafta sonu yapsam faydası olur mu sence?
Koptu herkesBugun ne kadar az menu paylasimi var
Sen mezun oldun sonucta :)Koptu herkesbende vermiyorum artik cunku diyet modunda degilim suaralar biraz rahat birakmak istiyorum.kendimi... nasilsa tekrar listeye girecem ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?