Bende buyuk kzima hamile kaldigimda 49 kiloydum simdi o kiloya insem cocuk gibi olurum yuzum gozum bi degisik olur eminim simdi bile milletin agzi durmuyorBende bir ara bakmıştım şimdi sen yazınca bir daha bakayım dedim buldum bence böyle olması daha mantıklı ben lisedeyken de aynı boydaydım o zaman 48 kg idim gayet normal ama şimdi evlendim çocuklarım oldu olgun bir kadınım liseliler gibi olmama gerek yok bu durumda 53-55 aralığında kalmam yeterlibenim derdim göbek başka hiçbirşey değil zaten
Aynen çok zayıfladın yeter yakışmıyor spor şart oldu bölgesele ağırlık vermem lazımBende buyuk kzima hamile kaldigimda 49 kiloydum simdi o kiloya insem cocuk gibi olurum yuzum gozum bi degisik olur eminim simdi bile milletin agzi durmuyor
Yok zuber bozmuyor hiçbir katkı maddesi ilave şeker yok içinde tamamen doğal hurmadan gelen şeker var haftada 2 yiyebilirsin hergun yenmez ama S sisyphosBenim fikrim bozar
Sakin ihmal etme benim disimi doktor mahvetti devlette kanal dişe dolgu yapmis apse falan yaptı çok kötü olur sonraada81 aypare ackerman günüm güzel geçti kızlar şekersiz devam. Şu an dişim çok fena ağrıyor doktora gitmeye de üşeniyorum erteliyorum ne zamandır iyice gitti galiba her çocukta bir dişim çürüdü ya
Bozmuyor canım. Ben diyetisyen Melda dan duymuştum ilk. 21 gün şekersiz yaptırırken o tavsiye etti. İçinde hiç yapay şeker yok.Benim fikrim bozar
Ya hastane çok yakın aslında 5 dk sürmez gitmem ama işte üşeniyorum.
Senin boyun kaç ki. Şu tanitalar var ya diyetisyenin kullandığı orda benim 62 çıkıyor. Ama ben 57 seviyorum
Üşenme üşenme bismillah de kalk dış ihmale gelmez bir an önce git bende üşendim ilk ağrılarda sonra ağrıdan aglayinca aklım başıma geldiYa hastane çok yakın aslında 5 dk sürmez gitmem ama işte üşeniyorum.
Ay inşallah 57 olduğumuz günleri görürüz benim de 57 çok hoşuma gidiyor çok hoş duruyorSenin boyun kaç ki. Şu tanitalar var ya diyetisyenin kullandığı orda benim 62 çıkıyor. Ama ben 57 seviyorum
Haftaya bakayım inşallahÜşenme üşenme bismillah de kalk dış ihmale gelmez bir an önce git bende üşendim ilk ağrılarda sonra ağrıdan aglayinca aklım başıma geldi
Şimdi gördüm canım zaten bulmuşsunCok mantikli. Nerden buldun. Nette mi uygulama mi. Link verebilir misin?
Hamilelikler cocuklar ne cok sey goturuyor insansan
Ben olamadim hala iki gün gectiGünaydın herkese
Regli oldummmm
Aynn öyle canım zaten çok ince duruyordunBende bir ara bakmıştım şimdi sen yazınca bir daha bakayım dedim buldum bence böyle olması daha mantıklı ben lisedeyken de aynı boydaydım o zaman 48 kg idim gayet normal ama şimdi evlendim çocuklarım oldu olgun bir kadınım liseliler gibi olmama gerek yok bu durumda 53-55 aralığında kalmam yeterlibenim derdim göbek başka hiçbirşey değil zaten
Yaaa gözün aydın ben niye olmadım kiGünaydın herkese
Regli oldummmm
Hadi hep beraber 57 olalım sonra 57 liler mezuniyeti yaparızAy inşallah 57 olduğumuz günleri görürüz benim de 57 çok hoşuma gidiyor çok hoş duruyor
senin geçikti mi yoksa daha vakti var mi ben 7 temmuzda olmam lazımda erken oldum zaten çok erken başlamıştı belirtileri...Yaaa gözün aydın ben niye olmadım ki
mevsimsel olabilir benim erken geldi senin geç olabilir canım...Ben olamadim hala iki gün gecti
bak bide 55 i dinleSöylenişi bile ne güzel
Ben 57 kiloyum
Ben 57kiloyum
Allah kabul etsin canım .... o kadar uzun ayrı tatillere ben karşıyım... zaten benim annemde kabul etmez evine git derAynn o kadınları bende anlamıyorum bende rahat edemem esimdende okadar ayrı kalamam en son umreye gitti 10 gün çok zor geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?