Ennn ennn ennn kısıkta 18 saat en azhadi yaaa bundan sonra süresini uzatayım o zaman.... sağol
18 saat yüreğim dayanmaz hahahaEnnn ennn ennn kısıkta 18 saat en azattım tarifi geçmişte
Valla onu içiyorlar aslında içmeyi becerebilsek
Aslında kendi kaynıyor sen bişey yapmıyorsun normal hayatına devam ediyorsun18 saat yüreğim dayanmaz hahahagördüm tarifi )
bende içemem sadece yemeklere koyarım... küçükken kızımın yemeğine atardım makarnasına bile koyardım)
Burdayım geldim kaptan tartildim sabah 67.4
Harikasın canım cansın cannnBurdayım geldim kaptan tartildim sabah 67.4
Geçen hafta 68 di
O değil de arayı baya açtın yaCanimmm arkadaşım
tebrikler canım çok iyiBurdayım geldim kaptan tartildim sabah 67.4
Geçen hafta 68 di
Yok yaa az az gidiyor sankiO değil de arayı baya açtın ya
Yok yaa az az gidiyor sankien azından sabit kalmıyorum ona seviniyorum
Aynı ben de öyleyimcanım , birde ben ince kemikli değilim kemiklerim kalın 52 bile olsam inanın öyle zayıf durmam çünkü kemiklerim kalın... belki ince kemikli biri 52 olunca çöp gibi durur ben öyle değilim işte... nasıl örnek versem sibel can gibi yuvarlak hatlara sahibim ...
Direk içemem de çorba da iyi oluyorEnnn ennn ennn kısıkta 18 saat en azattım tarifi geçmişte
Valla onu içiyorlar aslında içmeyi becerebilsek
Aslında kendi kaynıyor sen bişey yapmıyorsun normal hayatına devam ediyorsungit spor yap makyaj yap kıyafet dene
E resimlerde pek ince kemikli durmuyorsunada81 benim ellerim ayaklarım küçücük. O yüzden ben 59 kiloda incecik görünüyorum. İnci ve küçük kemikli olmanın avantajları bayağı çok.
hiç kiloyu dert etme sağlıklı beslen hamilelğin tadını çıkar doğumdan sonra bi 6 yine sağlıklı beslenmeye devam edersin sonrası diyet yapmaya başlarsın...
harika gidiyorsun tebrikler
oh oh maşallah
ben kızım belki zayıf olur kendi ağırlığımca da altın istiyorum
@soffty çık aradan biz anlaştık
Bana göre az gibi sanki. Gün içinde hareketliyim çünkü. Yine de dediğim gibi en azından yerimde saymaktan kurtuldumGayet güzel az gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?