Belki tontiş olmazsın her bünye farklı, çöp gibi hamileler oluyor bazen onlara çok imreniyorum ben maalesef hep kilo aldım hem de çokherkes fit ben tontiş daha sünnet yapcam benimde fit olmam lazım
ben çorbalar bazen et koymadigim sebze yemeklerine bide bulgur pulavinaKızlar bu ilikli kemik suyunu nelerde kullanıyorsunuz?
aynen öyle ben onu kışa girerken yapmayı düşünüyorum. Küp küp hazırlayacağım.Buzlukta saklayarak kullanacağım.Kolojenin hası kemik suyunda var, kemiği kaynatıp çorbalarımıza yemeklerimize katmak lazım
ayyy ellerine sağlık iyi ki paylaştın bunu hemen bakıp fav a atıyorumBen şöyle yapıyorum.
bence güzel bir menü ,öğle yemeği olmadığı için karbonhidrattan fazla alım yapmamışsın. Sanırım spor yok ama azıcık hareket e eklesen iyi olur04.07.2019
10.00
1 dilim tost
1/2 sucuklu kaşarlı pide
Çay
14.00
1 kupa sütlü kahve
3 ceviz
19.00
3-4 tane kiraz
5-6 tane mercimek köftesi
Salata
2 bardak ayran
21.00
Çay
Kuru kayısı
Anka
etmesin etmesiiiiiiin :)Çocuklara kek yaptım mutfakta oturuyorum şu an, kek kokusu arada burnuma gelip gelip beni tahrik ediyor
O zaman iliğin faydası olmuyor hiç. O yüzden uğraşıyoruzAnka o kemik suyu tarifi ne öyle ya nekadar meşakkatli ben hep duduklude kaynatirim suda bekletirim bı yarım saat kanı aksin diye ama bukadar :)
Tmm bende öyle yapayim favorilere ekleyeyim hemenO zaman iliğin faydası olmuyor hiç. O yüzden uğraşıyoruz
Evet hareket olmazsa kilo az veriyorum yada hiç veremiyorum, bir ara 10.000 adıma takmıştım kafayı inşallah yine uygulayabilirim(yatılı misafirim gelmişti düzenim bozuldubence güzel bir menü ,öğle yemeği olmadığı için karbonhidrattan fazla alım yapmamışsın. Sanırım spor yok ama azıcık hareket e eklesen iyi olur
İnşallah :)zambak86 canım şuan izin kilonun altındasın. Düzenli menü verdiğinde listeye alacağım seni haberin olsun
Geçen hafta 57.05
Bu hafta 55.95
Fark 1.1 %1.92
cANIM DÜNÜRÜM :) EVİ ARABASI HAZIR OĞLUMUN :)
Dünürüme söz verdim artık ama kapan alır ne diyimAltını bileziği de hepsi hazır dedemize de benzerse tarıkAkan babaya benzerse Murat Boz gibi olur maşAllah :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?