ne güzel canım , darısı benim anneme diyecemde huylu huyundan vazgeçmez 59 yaşından sonra değişmez
Evet 55 benim ilk hayalim sonra 52 tabii bu sefer hemen ulasamam kilo azaldikca kilo vermek cok zorama süper yinede ya rüya gibi 55 52 kilollar
Eğer tarti senin motivasyonunu etkiliyorsa tartilma canim... mesala bakliyattan sonraki gelen arti beni etkilemezdi bilirdim bir kac gun sonra gidecekTartilmicam o zaman. Tavuk yemeyi özledim
Evet 55 benim ilk hayalim sonra 52 tabii bu sefer hemen ulasamam kilo azaldikca kilo vermek cok zor)
Canim , yaz ayında duzen kurabilmek gercekten zor.. benimde oyle oldu seni anliyorum... kışın belirli bir duzende ilerliyorsun rutin... ama yaz oyle olmuyor hem daha hareketli geciyor hemde programsiz cok sey yaşanıyor....benimde motivem gitti sanki yada regli geliyor ondan
düzen yok evde ya misafir var yada ben gidiyorum bir yerlere
Evet yaa aynen. Yaza girdigimizden beri şu düğün hariç herşey programsız oldu sporu bile düzene koyamadimCanim , yaz ayında duzen kurabilmek gercekten zor.. benimde oyle oldu seni anliyorum... kışın belirli bir duzende ilerliyorsun rutin... ama yaz oyle olmuyor hem daha hareketli geciyor hemde programsiz cok sey yaşanıyor....
MErcimeği salataya kathavalar çok sıcak yeşil mercimek haşladım ki salata yapayım ama canım peynir domates salatalık tarzı şeyler istiyor en iyisi mercimeği buzluğa atayım canım istediği şeyi yiyeyim
Canim , yaz ayında duzen kurabilmek gercekten zor.. benimde oyle oldu seni anliyorum... kışın belirli bir duzende ilerliyorsun rutin... ama yaz oyle olmuyor hem daha hareketli geciyor hemde programsiz cok sey yaşanıyor....
Evet yaa aynen. Yaza girdigimizden beri şu düğün hariç herşey programsız oldu sporu bile düzene koyamadim
Attim buzluga, yemegimi yedim bile peynir aseriyordum resmenMErcimeği salataya kat
peynir bende çok severimAttim buzluga, yemegimi yedim bile peynir aseriyordum resmen1 ymurta peynir domates salatalik yesillik 2 kizarmis form ekmek yedim
Afiyet olsunAttim buzluga, yemegimi yedim bile peynir aseriyordum resmen1 yumurta peynir domates salatalik yesillik 2 kizarmis form ekmek yedim
Sagol canim , eger kendimi tutar bisey yemezsem tam if diyeti olacak bugunAfiyet olsun
Yarına baya fark görürsün o zamanSagol canim , eger kendimi tutar bisey yemezsem tam if diyeti olacak bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?