Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benimde motivem gitti sanki yada regli geliyor ondan
düzen yok evde ya misafir var yada ben gidiyorum bir yerlere
Canim , yaz ayında duzen kurabilmek gercekten zor.. benimde oyle oldu seni anliyorum... kışın belirli bir duzende ilerliyorsun rutin... ama yaz oyle olmuyor hem daha hareketli geciyor hemde programsiz cok sey yaşanıyor....

Canim , yaz ayında duzen kurabilmek gercekten zor.. benimde oyle oldu seni anliyorum... kışın belirli bir duzende ilerliyorsun rutin... ama yaz oyle olmuyor hem daha hareketli geciyor hemde programsiz cok sey yaşanıyor....
Evet yaa aynen. Yaza girdigimizden beri şu düğün hariç herşey programsız oldu sporu bile düzene koyamadim

aynen böyle oluyor ada ya kışın diyet yapmak lazımmış bunu anladım

Yumurta ile detoks var mi bi arastirayim nasilsa yumurta cok seviyorum... 3 günlük bisey bulsam yaparim belki

Bu gün ki menüm
Sabah kahvalti: 08:00
1 yumurta (omlet), 7 adet zeytin, kibrit kutusu kadar peynir,1 tane salatalık,1 dilim kepek ekmeği, çay ve bitki çayı.

Akşam yemeği 17:30
1 tabak tutmaç çorbası, 1 tabak taze fasulye, 4-5 kaşık kadar yoğurt, 3 dilim karpuz.

3 litre su.

Birazdan yürüyüşe çıkacağım ne kadar yuruyebilirsem

Menüm
Sabah 10:00
2 yumurta yağda
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalık
2 dilim etiform

Aksam 17:00
1 dilim beyaz peynir
Domates
5-6 dilim karpuz
Altınbaşak corekotlu kinoali 5 adet

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…