E resimlerde pek ince kemikli durmuyorsun
Kızlar ben bugün kahvaltıyı geciktirdim elektrikler yoktu.
Akşama et tarzı bisey ayarlicam
Oğlan uyudu biraz hareket mı etsem yoksa ev işlerini mı halletsem bilemedim
benim ablamda ince kemikli hep zayıf dururada81 benim ellerim ayaklarım küçücük. O yüzden ben 59 kiloda incecik görünüyorum. İnci ve küçük kemikli olmanın avantajları bayağı çok.
bak şimdi ben sana kızıyorummmkIZIYORUM kendime taktım kiloya şu durumda ben zaten verebilen insanım neye takıyorsam
sporlarını hep ev işinden önce yap canım , ev işi hep yapılıyor ama ev temizliğinden sonra spor yapılmıyor insanın hali kalmıyor... benim pazar günleri dip köşe temizleme günüm kahvaltı öncesi spor yapar , kahvaltıya geçer sonra temizlik yaparım biliyorum temizlik sonrası spora halim kalmayacak...Kızlar ben bugün kahvaltıyı geciktirdim elektrikler yoktu.
Akşama et tarzı bisey ayarlicam
Oğlan uyudu biraz hareket mı etsem yoksa ev işlerini mı halletsem bilemedim
sporlarını hep ev işinden sonra yap canım , ev işi hep yapılıyor ama ev temizliğinden sonra spor yapılmıyor insanın hali kalmıyor... benim pazar günleri dip köşe temizleme günüm kahvaltı öncesi spor yapar , kahvaltıya geçer sonra temizlik yaparım biliyorum temizlik sonrası spora halim kalmayacak...
bakliyat ye canım haftanın 3 günüKızlar şimdi bisey soylicem. Bende acayip bir açlık oldu Bugün bide yine sıkılmaya başladım diyetten. Şundan da kaynaklı aslında tavuk yiyince de kabızlık yapıyor ertesi günü ya arti çıkıyorum ya sabit. Sürekli sebze ağırlıklı beslenince sıkıldım aslında. Napsam yaa bir fikir verin bana
Barbunyayi eksili acılı çok seviyorum. Ama sisiriyor ada. Arti çıkıyorum hemen. Sebze yiyince kilo veriyorum ben ama sıkıldım öyle de. Kaptan tartilma dicek simdibakliyat ye canım haftanın 3 günü
Oh miss serin serin yerli domates salatalık. Çook severim. Afiyet olsunhavalar çok sıcak yeşil mercimek haşladım ki salata yapayım ama canım peynir domates salatalık tarzı şeyler istiyor en iyisi mercimeği buzluğa atayım canım istediği şeyi yiyeyim
cuma cumartesi ve pazar bakliyat ye ne olacak ki cumaya kadar gider ki eksiler.... günlük o artılara takılma benimde öyle oluyordu pazartesi artı oluyordum sonra hoopp eksiye düşüyordum....Barbunyayi eksili acılı çok seviyorum. Ama sisiriyor ada. Arti çıkıyorum hemen. Sebze yiyince kilo veriyorum ben ama sıkıldım öyle de. Kaptan tartilma dicek simdibu 3 gündür gece bitmiyor çok acikiyorum
sağol canım , aynen öyle başka bir şey yiyesim yok birde yumurta haşlayacam çünkü bugün 2,5 saat spor yaptım protein şartOh miss serin serin yerli domates salatalık. Çook severim. Afiyet olsun
Tavugu bakliyati hafta sonu yap pazartesi den sonra sebze yersinKızlar şimdi bisey soylicem. Bende acayip bir açlık oldu Bugün bide yine sıkılmaya başladım diyetten. Şundan da kaynaklı aslında tavuk yiyince de kabızlık yapıyor ertesi günü ya arti çıkıyorum ya sabit. Sürekli sebze ağırlıklı beslenince sıkıldım aslında. Napsam yaa bir fikir verin bana
Ben de öyleyim canım, ne kadar kilo versek de çok zayıf durmayız biz ve ne kadar verirsek bizim için o kadar iyi, benim şahsi görüşümcanım , birde ben ince kemikli değilim kemiklerim kalın 52 bile olsam inanın öyle zayıf durmam çünkü kemiklerim kalın... belki ince kemikli biri 52 olunca çöp gibi durur ben öyle değilim işte... nasıl örnek versem sibel can gibi yuvarlak hatlara sahibim ...
İnşallah canım, hafta sonu biraz abartmıştım ya ondan böyle oldu galiba, bir de reglim bitmedi. Çok şişkinim hala.güzel canım haftaya daha fazla gider inşallah
Tartilmicam o zaman. Tavuk yemeyi özledimcuma cumartesi ve pazar bakliyat ye ne olacak ki cumaya kadar gider ki eksiler.... günlük o artılara takılma benimde öyle oluyordu pazartesi artı oluyordum sonra hoopp eksiye düşüyordum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?