Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben bugün kahvaltıyı geciktirdim elektrikler yoktu.
Akşama et tarzı bisey ayarlicam
Oğlan uyudu biraz hareket mı etsem yoksa ev işlerini mı halletsem bilemedim

Ev işleri de hareket yerine geçer canın hangisini istiyorsa onu yap bence.

kIZIYORUM kendime taktım kiloya şu durumda ben zaten verebilen insanım neye takıyorsam
bak şimdi ben sana kızıyorummm kaç yıl bekledin çocuk sahibi olmayı Rabim nasip etmiş yemişim kiloyu sağlıklı beslen yeter elbette alacaksın... tadını cıkar hamileliğin....

Kızlar ben bugün kahvaltıyı geciktirdim elektrikler yoktu.
Akşama et tarzı bisey ayarlicam
Oğlan uyudu biraz hareket mı etsem yoksa ev işlerini mı halletsem bilemedim
sporlarını hep ev işinden önce yap canım , ev işi hep yapılıyor ama ev temizliğinden sonra spor yapılmıyor insanın hali kalmıyor... benim pazar günleri dip köşe temizleme günüm kahvaltı öncesi spor yapar , kahvaltıya geçer sonra temizlik yaparım biliyorum temizlik sonrası spora halim kalmayacak...

Sigdirabilirsem kahvaltı öncesi spor fikrini gerçekleştireyim

Çamaşırları topladım katladım oğlan uyandı bakalım dalarsa inşallah devam edeceğim

Kızlar şimdi bisey soylicem. Bende acayip bir açlık oldu Bugün bide yine sıkılmaya başladım diyetten. Şundan da kaynaklı aslında tavuk yiyince de kabızlık yapıyor ertesi günü ya arti çıkıyorum ya sabit. Sürekli sebze ağırlıklı beslenince sıkıldım aslında. Napsam yaa bir fikir verin bana

bakliyat ye canım haftanın 3 günü

havalar çok sıcak yeşil mercimek haşladım ki salata yapayım ama canım peynir domates salatalık tarzı şeyler istiyor en iyisi mercimeği buzluğa atayım canım istediği şeyi yiyeyim
Oh miss serin serin yerli domates salatalık. Çook severim. Afiyet olsun

Barbunyayi eksili acılı çok seviyorum. Ama sisiriyor ada. Arti çıkıyorum hemen. Sebze yiyince kilo veriyorum ben ama sıkıldım öyle de. Kaptan tartilma dicek simdi bu 3 gündür gece bitmiyor çok acikiyorum
cuma cumartesi ve pazar bakliyat ye ne olacak ki cumaya kadar gider ki eksiler.... günlük o artılara takılma benimde öyle oluyordu pazartesi artı oluyordum sonra hoopp eksiye düşüyordum....

Tavugu bakliyati hafta sonu yap pazartesi den sonra sebze yersin

Ben de öyleyim canım, ne kadar kilo versek de çok zayıf durmayız biz ve ne kadar verirsek bizim için o kadar iyi, benim şahsi görüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…