Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada bende bir iki gün önce tartılmıştım 82 çıktı.

çok yemiyorum aslında pek iştahım yok ama sağlıklı beslenemiyorum ve bu şekilde beslenince de çok şişlik oluyor karnım 5 aylık hamile gibi

Pko bende de var 61 de kalmıştım kilo vermede 64 olmuşum bile çok üzülüyorum ama maalesef pko lu alıp iğne kullandınmı vücut otomatik şişiyor.Çünkü gerçekten iştahım yok
hiç kiloyu dert etme sağlıklı beslen hamilelğin tadını çıkar doğumdan sonra bi 6 yine sağlıklı beslenmeye devam edersin sonrası diyet yapmaya başlarsın...

canım , birde ben ince kemikli değilim kemiklerim kalın 52 bile olsam inanın öyle zayıf durmam çünkü kemiklerim kalın... belki ince kemikli biri 52 olunca çöp gibi durur ben öyle değilim işte... nasıl örnek versem sibel can gibi yuvarlak hatlara sahibim ...

Anka o kemik suyu tarifi ne öyle ya nekadar meşakkatli ben hep duduklude kaynatirim suda bekletirim bı yarım saat kanı aksin diye ama bukadar :)
bende senin gibi yapıyorum önce yarım saat suda bekletirim sonra yıkar atarım tencereye kaynatırım ama fazlada kaynatmam 3-4 saat yeterli oluyor....

ne güzel canım , darısı benim anneme diyecemde huylu huyundan vazgeçmez 59 yaşından sonra değişmez

Bizde herkes karpuz delisi bu hafta bende çok yedim

bugün yeşil mercimek salatası yapacam kendime ev halkına makarna yaptım.... aslında ben bu son hafta saat 20.30 a kadar hiç diyetimi bozmuyorum cıs dahi yemiyorum ama 20.30 dan sonra dondurmalar krakerler meyveler havada uçuyor... en tehlikeli saatlerde yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…