Seni geçtim
Doydum ama o kadar karpuz sekerimi cikardi uykudan gozumu acamadim karpuzu azaltip yanina baska meyve koyucam benzrr listeyle geçen sefer 1bucuk kilo vermisim tekrar edelim dediLAydLiNe
hiç kiloyu dert etme sağlıklı beslen hamilelğin tadını çıkar doğumdan sonra bi 6 yine sağlıklı beslenmeye devam edersin sonrası diyet yapmaya başlarsın...Pko bende de var 61 de kalmıştım kilo vermede 64 olmuşum bile çok üzülüyorum ama maalesef pko lu alıp iğne kullandınmı vücut otomatik şişiyor.Çünkü gerçekten iştahım yok
aynen almaktan kolay ne var benim işim o hahahahAynen katılıyorum sana. baktın o zaman kendini beğenmiyorsun alırsın 3-5 kilo
buradayız canımOcaktan sonra burdayım Mart Nisan gibi kimse ayrılmasın, emzirirken daha kilo verme niyetindeyim nasipse :)
canım , birde ben ince kemikli değilim kemiklerim kalın 52 bile olsam inanın öyle zayıf durmam çünkü kemiklerim kalın... belki ince kemikli biri 52 olunca çöp gibi durur ben öyle değilim işte... nasıl örnek versem sibel can gibi yuvarlak hatlara sahibim ...52 ye inmen de bir sakınca yok o zaman ama şunu da unutma. Önemli olan tartıdaki rakam değil beden ölçülerin çünkü sen güzel spor yapıyorsun. Ona göre kendin ayarlarsın artık ama dediğim gibi tartıya çok takılma çünkü senin sıkı bir vücudun var.
doğduğu zaman yaptır düğünü sonra yaptırırsın , ozamana kadar çoktan kilo vermiş olursun çocukta olayı hatırlamadan düğünde eğlenir hahahahherkes fit ben tontiş daha sünnet yapcam benimde fit olmam lazım
bende çocukları yiyen anneleri kıskanıyorum... tamam benim kızda yiyor ama bir kahvaltıyı 1,5 saatte yapıyor abartısız dürtmesem 2 saati bulacak..Zaten şu hayatta sadece çocukları uyuyan ve yiyen anneleri kıskanıyorum
bende senin gibi yapıyorum önce yarım saat suda bekletirim sonra yıkar atarım tencereye kaynatırım ama fazlada kaynatmam 3-4 saat yeterli oluyor....Anka o kemik suyu tarifi ne öyle ya nekadar meşakkatli ben hep duduklude kaynatirim suda bekletirim bı yarım saat kanı aksin diye ama bukadar :)
bena rtık bu hafta almayacam eşimde de insülin direnci çıkınca bu hafta karpuz kavun yok dedim... erik alalım yeterli bu hafta dedim... kızım zaten günlük bir muz yer birde elma sever onun için sıkıntı olmuyorr...YA BENİ KARPUZ BİTİRDİ YEMİNLE
güzel canım haftaya daha fazla gider inşallahKızlar kusura bakmayın bugün çok yoğunum, anca gelebildim;
Geçen Cuma: 64,6
Bu hafta: 64,2
Fark: 400 gramLAydLiNe
çok dal gibi durmam canım kalın kemikliyim ama şimdiki halimden daha zayıf dururum buda beni mutlu ederada81 52 de çok süper olursun ya dal gibi
ne güzel canım , darısı benim anneme diyecemde huylu huyundan vazgeçmez 59 yaşından sonra değişmezalıntı yapmışım cevap verememişim
benim bebek 2 aylık olmuştu dayanamadım aynı gün incir ve taze fındık yedim bana bişey olmadı da yavrum yazık cırcır olmuştu
senin gelin bende galibadaha cinsiyet belli değil ama kız hissediyorum
bizde 4 kız bir erkek kardeşiz. benim annem de çok fedakardır. memlekete gittim mi “sen otur sen çocuğuna bak sen bırak ben yıkarım ben yaparım” diyip durur bende kızarım bırak deme bana diyehalbuki annemin de fiziksel problemleri var daha geçen sene 8 tane platin takıldı beline. dizleri boynu sırtı beli falan derken tutar bi tarafı yok aslında ama yine de kıyamıyor bize.
Bizde herkes karpuz delisibena rtık bu hafta almayacam eşimde de insülin direnci çıkınca bu hafta karpuz kavun yok dedim... erik alalım yeterli bu hafta dedim... kızım zaten günlük bir muz yer birde elma sever onun için sıkıntı olmuyorr...
aslında kendimi rahat bıraksam bende yerimde işte emeklerini düşün ada diyorum frenliyorumBizde herkes karpuz delisibu hafta bende çok yedim
OLmuyormuş canım. İliğin faydasının suya geçmesi için saatlerce kaynaması gerekiyormuş.bende senin gibi yapıyorum önce yarım saat suda bekletirim sonra yıkar atarım tencereye kaynatırım ama fazlada kaynatmam 3-4 saat yeterli oluyor....
hadi yaaa bundan sonra süresini uzatayım o zaman.... sağolOLmuyormuş canım. İliğin faydasının suya geçmesi için saatlerce kaynaması gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?