Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım miktarlarını da yazsan daha iyi olacak. Bir de satma ne onu anlamadım?

Sonuç olarak şekerli kahveyi içtin mi?

sEksenler dizisi çevirmiş kadin boşver domates mi koydun konserve olsak erken degilmi

Ne zaman dönüyorsun eve
daha biletim alınmadı ama 1 ayı bulur yarında Aqua parka gidiyoruz orada da dikkat edemem hergün biyerdeyim yok anam yok ben burada diyet miyet yapamam inşallah aldığım kıyafetler dar gelmeye başlamaz dünyanın kıyafetini aldım acısını çıkaracağım diye :) ama çok özledim sizleri cumaları iple çekmeyi
Bende hergun senin gibi planlıyorum 18.00 dan sonra bisey yemiyeyim diyorum ama olmuyor
Sen yine evdesin daha kontrollü olabilirsin
Anne faktörü var bende sürekli peşimde aklını yemekle bozmuş gitmeden sana hamur kızartacağım diyor sen çok seversin yemeden göndermem diyor :)

Annelr böyle aslında ufaktan başla diyete hamuruna ye ama diye ogunler salatayla gecistir cayin kahvenin yanında hurmannkuruyemisin olsun 1 ay çok uzun bu süre aldığın kilolar yapışır sna

Bugün benim için zordu kacirdigim oldu menuyu yazayim gün bitsin istiyorum ama uyuyamiyorum

07.07
Sabah 10.50
1 yeşil ekşi elma
1 sub süt
20 fındık

Oglen13
3 tam ceviz
Kıvırcık domates salatalık karışık salata 1tk nareksisi limon
5yk yoğurt

Ara 17
3 erik 2 kayısı 12 fındık maden suyu
Ufak parça çikolata (süpriz yumurtadan kopardim)

Akşam 20
90 gr kavurma salata 3yk yoğurt

22 yeme krizi
4yk kavurma
Şu 1bucuk spor yok ev işi var

Yumurta ile detoks var mi bi arastirayim nasilsa yumurta cok seviyorum... 3 günlük bisey bulsam yaparim belki

sayfayı açsr açmaz bunu gördüm
bende sabah düşündüm
akşamları yumurta yiycem bir bardak ayranla bu hafta böyle yapayım diye düşünüyorum

Döndüğünde başlarız ben seni gazlarım 51 52ye kadar yolun var verirsin şimdi hiç kafana takma sanki hep tatile çıkıyorsun yersen akşamı salata yiyerek gecistirirsin
Ben beğendim menü ufak bi parça almışsın göz hakkı nefsini koreltmek için ama maalesef ceza verecem 75 mekik cek ve 100 ip bugün kendime de veriyorum ceza ben de 100 mekik 200 ip

günaydın

iiyi haftalar herkese ben hafya sonu köye gittim tel çekmiyor orada hiç giremedim

Ya dışarda biriyle otururken yememek ne kadar zor ya istemiyorum diyosun olmaz ye bu parça ye bak çok güzel bundan bişey olmaz valla ne değişik milletiz biz tatilde nasıl koruyacam kilomu hiç bilmiyorum almak istemiyorum sadece waffle pizza yiyecem onun dışında bu yere gidince napicam

Hdi bismillah zayıflada kendine güzel bir bluz pantolon al zarif zarif gez içinde herkes desin 4 çocuğu var ama manken gibi Anka desin
öyle demezler 4 çocuk kadını kurutmuş yazık derler
Benim görümcem çok zayıf bence gayet güzel ama öyle diyorlar ona vebalı gibi davranıyorlar resmen
Toplum etli butlu seviyor

Yani tatilde pek olmuyor işte nasılsa bütün bir kış bizi bekliyor çok ta kasma istediğini ye saatlerine ve miktarına dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…