Bende hergun senin gibi planlıyorum 18.00 dan sonra bisey yemiyeyim diyorum ama olmuyoreve dönene kadar birşeyler yapmalıyım yoksa 60 kg doğru gidiyorum şuan 57,4 düm evden çıktığımda 54,4 düm
Şöyle yapmayı düşünüyorum akşam 18:00 den sonra birşey yememek ve suyu 2 lt olarak içmek biraz da sağlıklı besleneyim şimdilik başka birşey yapamam heralde
Bugün bende zorlanıyorum da demin kızın süpriz yumurta çikolatasindan ufak bi parça kopardım yedim et pisirdim gidip gelip yemek istiyorum biliyorum benimki duygusal açlık canım sıkkın olunca yemek istiyorumBen hic diyet yapamiyorumtatil dönüşü ne kadar kilo almis olacam simdiden merak ediyorum...
Diyet olmasada ucundan dikkat etsen ve yeşilinin aksine hareket etsen belki eksiyle bile gelirsinBen hic diyet yapamiyorumtatil dönüşü ne kadar kilo almis olacam simdiden merak ediyorum...
Bugün bende zorlanıyorum da demin kızın süpriz yumurta çikolatasindan ufak bi parça kopardım yedim et pisirdim gidip gelip yemek istiyorum biliyorum benimki duygusal açlık canım sıkkın olunca yemek istiyorum
En iyisini yapmissiArtık eskisi kadar terlemiyorum karşıma vantilatör actim kolay oldu
Evet ev işi nankör sürekli yapıyoruz yine aynıOyle ama bizim burada sosyal aktiviteler kısıtlı özellikle kışın pek bisey yok... yazinda oyle deli sicak oluyor ki offf offf yani.... bende 3 e kadar temizlik yapiyorum sonra biseyler yapacaksak yapiyoruz... hafta ici bana kaliyor illa temizlik yapiliyor hafta ici ama bu kadar detaya girmiyorum....
Bakalım ben napacağım yarın başlıyoruz yeni diyetisyenimle çok heyecanlıyım.Ben hic diyet yapamiyorumtatil dönüşü ne kadar kilo almis olacam simdiden merak ediyorum...
Alışkanlık yapıyor bir süre sonra bi an önce eski düzenine dön.Bende hergun senin gibi planlıyorum 18.00 dan sonra bisey yemiyeyim diyorum ama olmuyor
Canim sporda sıkıntı yok hergun en az 1.5 saat spor yapiyorum...Diyet olmasada ucundan dikkat etsen ve yeşilinin aksine hareket etsen belki eksiyle bile gelirsin
Hadi hayırlı olsun canım... insallah bu sefer hersey yolunda giderBakalım ben napacağım yarın başlıyoruz yeni diyetisyenimle çok heyecanlıyım.
Evet yaaa aliskanlik yaptı bile..... gitmeden bi 5 gun kendimi alistirsam iyi olacak....Alışkanlık yapıyor bir süre sonra bi an önce eski düzenine dön.
Ne bileyim en geniş yerlerimi ölçtüm, göbek de göbek deliğinin iki parmak aşağısıBeli göbek deliğinden ölçtüysen göbeği nerden ölçtün çok fark var arada
Çook güzel oluyor.domates soğan sarmısak maydanoz tavuk kiyma ve baharat miss gıbı bir dolma oluyor canımMenü güzel bence ama
Pirincsiz unsuz dolmayı nasıl yapıyorsun tarif alabilr miym canım
Hadi ya orası göbekle aynı benim ben mi tuhafım kiNe bileyim en geniş yerlerimi ölçtüm, göbek de göbek deliğinin iki parmak aşağısıHani şu sezaryandan sonra kalan göbek
Asya ya sürekli insanların seni çekemediğinden sinir etmeye çalıştığından bahsediyorsun. Bütün insanlar sana takmış olamaz sen mi yanlış anlıyorsun kiKızlar o kadar yoruldum kii belim kırılıyor resmen. Konserve yaptım. Birazda modum düşük. Bu insanlar ne kadar fesat ben anlam veremiyorum çevremdeki insanlar ın kilosuyla filaniyla ilgilenmem en azından görsem bile söylemem kirmam incitmem. Kilo verdiğimi kuskanan bir tanesi resmen cinlerimi tepeme çıkardı komsudur kalp kırmak istemedim ya sabır çektim. Kendi kilosunu kiyasliyor benle ama varya nasıl tahrik ediyor ruh hastası.
Yarın beraber başlayalım mı 18:00 den sonra sadece küçük bir ara başka bişey yokEvet yaaa aliskanlik yaptı bile..... gitmeden bi 5 gun kendimi alistirsam iyi olacak....
Ben de katılabilir miyimmYarın beraber başlayalım mı 18:00 den sonra sadece küçük bir ara başka bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?