Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende hergun senin gibi planlıyorum 18.00 dan sonra bisey yemiyeyim diyorum ama olmuyor

Ben hic diyet yapamiyorum tatil dönüşü ne kadar kilo almis olacam simdiden merak ediyorum...
Bugün bende zorlanıyorum da demin kızın süpriz yumurta çikolatasindan ufak bi parça kopardım yedim et pisirdim gidip gelip yemek istiyorum biliyorum benimki duygusal açlık canım sıkkın olunca yemek istiyorum

Bugün bende zorlanıyorum da demin kızın süpriz yumurta çikolatasindan ufak bi parça kopardım yedim et pisirdim gidip gelip yemek istiyorum biliyorum benimki duygusal açlık canım sıkkın olunca yemek istiyorum

Ay inan bende öyleyim...
Sırf biseyler yemek için yiyorum
Akşam yemeğini yedim.
Hadi bir de leblebi vs ivir zıvır yiyeyim dedim
Ama yemedim mutfak dolaplarını sildime
Eşim gelcek ocakta yemek var..
Bakalım atistiemalik gibi yemem insallah

Evet ev işi nankör sürekli yapıyoruz yine aynı

Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı 10:00
1 adet haşlanmış yumurta
Kibrit kutusu kadar peynir.
7 adet zeytin.
1 adet salatalık
4 adet kuru kayısı.
1 adet közlenmiş kapya biber
2 dilim kepek ekmeği.
Çay ve bitki çayı

Akşam 18:30
1 porsiyon alabalık.
1 adet kırmızı kapıya biber.
Salata
2 dilim kepek ekmeği
Çay ve bitki cayi

3 litre su

5000 adım yürüyüş.

Beli göbek deliğinden ölçtüysen göbeği nerden ölçtün çok fark var arada
Ne bileyim en geniş yerlerimi ölçtüm, göbek de göbek deliğinin iki parmak aşağısı Hani şu sezaryandan sonra kalan göbek

Kızlar menum Sabah 10.30
2 has yum Az peynir salatalık çay 2 koz biber

Ara yok konserve domates yaptım tüm gün neredeyse

Akşam 19.30
2 has yum domates salatalık az peynir çay 2 dil pide

Su 2 lt
Spor yok bugunluk

Kızlar o kadar yoruldum kii belim kırılıyor resmen. Konserve yaptım. Birazda modum düşük. Bu insanlar ne kadar fesat ben anlam veremiyorum çevremdeki insanlar ın kilosuyla filaniyla ilgilenmem en azından görsem bile söylemem kirmam incitmem. Kilo verdiğimi kuskanan bir tanesi resmen cinlerimi tepeme çıkardı komsudur kalp kırmak istemedim ya sabır çektim. Kendi kilosunu kiyasliyor benle ama varya nasıl tahrik ediyor ruh hastası.

Asya ya sürekli insanların seni çekemediğinden sinir etmeye çalıştığından bahsediyorsun. Bütün insanlar sana takmış olamaz sen mi yanlış anlıyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…