Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Asya ya sürekli insanların seni çekemediğinden sinir etmeye çalıştığından bahsediyorsun. Bütün insanlar sana takmış olamaz sen mi yanlış anlıyorsun ki
Kız şimdiye kadar kaç kişi için bana takmış dedim ki. Çok nadir ki arada böyle çıkabiliyor. Yada ben yanlış olabilirim diyim kapatayim konuyu

Ay ne dedi merak ettim

Ay ne dedi merak ettim
Hani geçen ki bur düğün vardı ya düğün konuşuldu. O sırada bende domatesleri soyuyorum terasta. Komşudan biri dediki asya çok beğendim seni düğünde baya zayiflamissin. Daha ben gık demedim diğeri ay yok kilo almış. Benden kilolu. Benim elbisenin içine giremez filan falan. Ben o sırada hala citimi bile çıkarmadım cevap verme gereği bile duymadım. O gidince diğerleri kendileri dedi işte ne alaka biz seni söyledik o kendini koydu hemen diye. Bende boşverin dedim. Durum buydu yani

Herkese iyi aksamlar henuz bakabildm.tum gun annemlerle Piknik falan aksami ettik.

Sabah 10.00
1dilimkepekekmek.
1haslanmisYumurta..1dilimpeynir..2 zeytin
Domates..salatalik.bol yesillik

12.30
Ara turk kahvesi

14.30
1seftali..1kase yogurt

18.00 aksam
4izgara kofte..1kuuck dilim pide
Bol yesil salata..koz patlican salata

3lt su..spor yok ama çok hareketli bi gundu

O insanlardan her yerde var canım, ruh emiciler. Boşver yoluna devam et, herkesin hayatı kendisine

Öyle insanları en çok takmamak sinir eder zaten. Ben öyle yapıyorum, önemsiz insanların moralini bozmasına izin verme
Yaa benim sinirlerimi bozan şuydu aslında ben şimdiye kadar ona kalp kırıp veya kilosuyla filaniyla ilgilenmemimisim. Bana yaptığı ayipti. Ben hayatta kendimi öyle bir pozisyona dusurmem yani. Sacmaladi sinirimi hoplattı.

Bugünkü menümü vereyim;

ŞEKERSİZ 7. GÜN

Sabah (09:00)
2 yumurtadan yulaf kepekli baharatlı krep
1 dilim süzme peynir
Domates, salatalık

Öğle (13:00)
1 Züber
1 sütlü filitre kahve

Akşam (19:30)
6 yemek kaşığı patlıcan yemeği
2 büyük kase cacık

Su 1,5 ama daha içerim.

Menunu 2 gündür çok begendim

Bugünkü menüm

Sabah 10
Iki yumurta oglanla bölmüştük
Peynir zeytin yeşillik biber salatalık

Öğle 2 buçuk
Patates ve köfte

Arada türk kahvesi

Sonraki arada maden suyu

Akşam 7 buçuk
Çorba ve kuru cacık

Satma yapmıştım iki üç tane ondan yedim dayanamadim

Meyve olarak yarim havuç ve erik büyüklüğünde armut yedim

Sporlar

• Yana bacak açma 160
• Arkaya bacak kaldır 150
• Yarım sınav 30
• Squat 3p
• Kalça kaldır indir 50
• Mekik 50
• Twist 1100
• Yana eğil kalk 200
• Ev işi 3 saat
• Lastikle ic bacak egzersizi 300
• Dans 10 dk

Bu akşam çok sinirlendim
Gittik ailecek sahile. Yediler içtiler ye de ye de ye ben yemedim baktım neyse.geldik türk kahvesi içmeye. Sade kahve istedim geldi şekerli. Ben içmem siz için bu şekerli dedim. Tabi baktılar diyolar bu acı şekerli değil. Ya diyorum hep sade içerim bu şekerli . Yok değil sana iyle geliyo vallahi deli oldum daha da gitmem bir yere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…