Tamam olur canim basliyalim gun icerisinde durtelim birbirimizi yemeeee diyelimYarın beraber başlayalım mı 18:00 den sonra sadece küçük bir ara başka bişey yok
Kız şimdiye kadar kaç kişi için bana takmış dedim ki. Çok nadir ki arada böyle çıkabiliyor. Yada ben yanlış olabilirim diyim kapatayim konuyuAsya ya sürekli insanların seni çekemediğinden sinir etmeye çalıştığından bahsediyorsun. Bütün insanlar sana takmış olamaz sen mi yanlış anlıyorsun ki
Ben başkasıyla karıştırdım o zamanKız şimdiye kadar kaç kişi için bana takmış dedim ki. Çok nadir ki arada böyle çıkabiliyor. Yada ben yanlış olabilirim diyim kapatayim konuyu
Tabii kiBen de katılabilir miyimm
AnlaştıkTamam olur canim basliyalim gun icerisinde durtelim birbirimizi yemeeee diyelim
Büyük ihtimalle. Çünkü ben hiçbir şekilde şu beni cekemiyor gibisinden bir konuşma yapmadım. Ben daha çok içime atan bir insanım sizlerle burda paylaşıyorum.Ben başkasıyla karıştırdım o zaman
Ay ne dedi merak ettimKızlar o kadar yoruldum kii belim kırılıyor resmen. Konserve yaptım. Birazda modum düşük. Bu insanlar ne kadar fesat ben anlam veremiyorum çevremdeki insanlar ın kilosuyla filaniyla ilgilenmem en azından görsem bile söylemem kirmam incitmem. Kilo verdiğimi kuskanan bir tanesi resmen cinlerimi tepeme çıkardı komsudur kalp kırmak istemedim ya sabır çektim. Kendi kilosunu kiyasliyor benle ama varya nasıl tahrik ediyor ruh hastası.
Hani geçen ki bur düğün vardı ya düğün konuşuldu. O sırada bende domatesleri soyuyorum terasta. Komşudan biri dediki asya çok beğendim seni düğünde baya zayiflamissin. Daha ben gık demedim diğeri ay yok kilo almış. Benden kilolu. Benim elbisenin içine giremez filan falan. Ben o sırada hala citimi bile çıkarmadım cevap verme gereği bile duymadım. O gidince diğerleri kendileri dedi işte ne alaka biz seni söyledik o kendini koydu hemen diye. Bende boşverin dedim. Durum buydu yaniAy ne dedi merak ettim
O insanlardan her yerde var canım, ruh emiciler. Boşver yoluna devam et, herkesin hayatı kendisineKızlar o kadar yoruldum kii belim kırılıyor resmen. Konserve yaptım. Birazda modum düşük. Bu insanlar ne kadar fesat ben anlam veremiyorum çevremdeki insanlar ın kilosuyla filaniyla ilgilenmem en azından görsem bile söylemem kirmam incitmem. Kilo verdiğimi kuskanan bir tanesi resmen cinlerimi tepeme çıkardı komsudur kalp kırmak istemedim ya sabır çektim. Kendi kilosunu kiyasliyor benle ama varya nasıl tahrik ediyor ruh hastası.
Tepki bile vermedim canım zaten çok yorulmustum. Kendince birşeylerin cabasindaydi isteO insanlardan her yerde var canım, ruh emiciler. Boşver yoluna devam et, herkesin hayatı kendisine
Öyle insanları en çok takmamak sinir eder zaten. Ben öyle yapıyorum, önemsiz insanların moralini bozmasına izin vermeTepki bile vermedim canım zaten çok yorulmustum. Kendince birşeylerin cabasindaydi iste
Yaa benim sinirlerimi bozan şuydu aslında ben şimdiye kadar ona kalp kırıp veya kilosuyla filaniyla ilgilenmemimisim. Bana yaptığı ayipti. Ben hayatta kendimi öyle bir pozisyona dusurmem yani. Sacmaladi sinirimi hoplattı.Öyle insanları en çok takmamak sinir eder zaten. Ben öyle yapıyorum, önemsiz insanların moralini bozmasına izin verme
Aa ıyimis en kısa sürede denemek isterimÇook güzel oluyor.domates soğan sarmısak maydanoz tavuk kiyma ve baharat miss gıbı bir dolma oluyor canım
Menunu 2 gündür çok begendimBugünkü menümü vereyim;
ŞEKERSİZ 7. GÜN
Sabah (09:00)
2 yumurtadan yulaf kepekli baharatlı krep
1 dilim süzme peynir
Domates, salatalık
Öğle (13:00)
1 Züber
1 sütlü filitre kahve
Akşam (19:30)
6 yemek kaşığı patlıcan yemeği
2 büyük kase cacık
Su 1,5 ama daha içerim.
Hafta içi böyle olmuyor canım, oğluma ayrı yemek yapıyorum, o yüzden kendim yiyecek bir şey bulamıyorumMenunu 2 gündür çok begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?