Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hayırlı sabahlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 65.6
Bu hafta 66 çıktım reglim şuan
LAydLiNe

Günaydın canım. Sen bayağı bayağı artıdasın. Bence biran önce toparlanman lazım. Nereden baksan 10 kiloya yakın fazlalığın var. Hadi kendine gel artık.

Spor sahane tebrikler Ama ayni gun içinde tost, makarna, pirasa(pirincli oldugunu var sayiyorum) aksam pilav fazla karbonhidrat degil mi?

Fazla mı? İntihar gibi bişey bu Keşke sadece fazla olsaydı

Ben de 72 kiloyum eşit sayılırız artık

Günaydın kızlar
Pzrtsi:61.8kg
Cuma:61.2kg
-600gr
Regl olcam.Duzenli spor yapamadım.Asiri yorgunluk vardı su siralar uzerimde.1haftadir gece uyuyamıyorum.Galiba onun şişkinliği de var

gecen hafta 84.3
bu hafta 83.9
fark 400 gr

duzenli yemek yiyemedim. disardan yedim bi kere. bi de bitane tatli kacamagim var.
su pazar gununu atlatayim. duzenime geri döneceğim

Menülerini de göremiyorum canım senin. Akşamları menülerini yaz olur mu?

Günaydın kızlar
Pzrtsi:61.8kg
Cuma:61.2kg
-600gr
Regl olcam.Duzenli spor yapamadım.Asiri yorgunluk vardı su siralar uzerimde.1haftadir gece uyuyamıyorum.Galiba onun şişkinliği de var

Canım bildirim yaparken pazartesi kilonu değil, cuma kilonu yazman gerekiyor. Geçen hafta cuma kilon 61.4 müş. Yani şu an sadece 200 gram gitmiş. Hadi bakalım biraz sık kendini, kurtul artık şu 6 lı rakamlardan

***13. Takım 644. Etap***

dira90(61.4///%)
LAydLiNe(73.3///%)
Meltemesintisi80 (55.9///%)
pessinus(75.5///%)
2135 (69///%)
solmez (78.5///%)
Just a perfect day (68.9///%)

13. Takım Ortalaması: %

Tartı öncesi lahmacun hiç olmasa olurmuş. Sabahtan da patatesli omlet yemişsin. Verilecek kilon azaldıkça vermek biraz daha zorlaşıyor, o nedenle daha dikkatli olmak lazım.

Ben amerikada kaliforniyada yasiyorum.10 saat gerinizden geliyorum maalesef saatler pek uymuyor. Ama kasimin ortasinda turkiyede olucam.bir sure orda kalicam.

Henüz listede olmadığın için saat farkımız çok önemli değil de. Listeye girdiğin zaman biraz dikkat etmemiz lazım buna. Anlatsana biraz oralarda hayat nasıl? Seviyor musun yaşadığın yeri?

Makarna, pilav ooooooooo menü uçuyor maşallah. Spor harika. Ama mezun olana kadar yediklerine dikkat etmen lazım canım. Şu halinle sporun ve menün birbirini dengeliyor ama biliyorsun ki yarışıyoruz ve kilo vermemiz lazım. Bildirim yapmamışsın henüz?

Canım bildirim yaparken pazartesi kilonu değil, cuma kilonu yazman gerekiyor. Geçen hafta cuma kilon 61.4 müş. Yani şu an sadece 200 gram gitmiş. Hadi bakalım biraz sık kendini, kurtul artık şu 6 lı rakamlardan
Tamam bundan sonra düzeltiyorum kaptanım
Reglim biter bitmez aşırı hızlanmam gerek.Az kaldı.60dan kurtulsam bile harika olcak.

Tartı öncesi lahmacun hiç olmasa olurmuş. Sabahtan da patatesli omlet yemişsin. Verilecek kilon azaldıkça vermek biraz daha zorlaşıyor, o nedenle daha dikkatli olmak lazım.
Evet farkındayım disarda pideci de olunca en az hamur ondaydı.Diger secenekler daha ağırdı.Farkindayim baya yavaşladı.

meltemsesintisi ban yemiş yaaaaa. Bi süredir takımdaki üyelerden numara almıyordum. Keşke alsaymışım. Şimdi ulaşamayacağız birbirimize.

Son düzenleme:
Ya gerçekten mi? Hiç aklıma gelmemişti.

Aklında bulunsun canım. Tartı öncesi nohut, bulgur gibi yiyeceklerden, şalgam suyu gibi içeceklerden uzak durmak lazım. Turşu' da var aklıma gelen.

Günaydın kızlar
Geçen hafta 76.5
Bugün 76.4 fark 100 gr
Geçtiğimiz hafta inanılmaz şişkinliğim vardı ancak toparlıyorum bir kiloya yakın fark var hafta içiyle şu an

Canım geçen hafta kilonu 75.5 bildirmişiz. Yanlış mı yazdın?

pessinus canım acil cevap bekliyorum senden.

***13. Takım 644. Etap***

dira90(61.4/61.2/0.2/%0.33)
LAydLiNe(73.3/71.9/1.4/%1.91)
Meltemesintisi80 (55.9///%) Bildirim yapmadı
pessinus(75.5///%)
2135 (69/69.5/-0.5/%-0.72)
solmez (84.3/83.9/0.4/%0.47)
Just a perfect day (68.9/68/0.9/%1.31)

13. Takım Ortalaması: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…