Spor sahane tebriklerAma ayni gun içinde tost, makarna, pirasa(pirincli oldugunu var sayiyorum) aksam pilav fazla karbonhidrat degil mi?
Ben de 72 kiloyum eşit sayılırız artıkAslında çok kilo vermedim. Arada kaçamaklarım da oldu ama. Geçen hafta tartının pilinde sıkıntı olduğu için fazla çıktım. Ya da ödem vardı bilmiyorum ama kilom o kadar yüksek değildi. O gelenler gitti bu hafta. Pili değiştirdim
Ben de 72 kiloyum eşit sayılırız artık
gecen hafta 84.3
bu hafta 83.9
fark 400 gr
duzenli yemek yiyemedim. disardan yedim bi kere. bi de bitane tatli kacamagim var.
su pazar gununu atlatayim. duzenime geri döneceğim
Günaydın kızlar
Pzrtsi:61.8kg
Cuma:61.2kg
-600gr
Regl olcam.Duzenli spor yapamadım.Asiri yorgunluk vardı su siralar uzerimde.1haftadir gece uyuyamıyorum.Galiba onun şişkinliği de var
Iyi geceler kızlar
Henüz eve gelebildim.Menumu vereyim hemen
Kahvaltı 10.00
1yumurtadan patatesli baharatlı omlet
Bol yeşillik kivirck.nane.maydanoz
Salatalik
1dilim peynir
2ceviz 3badem
13.00
Şekersiz türk kahvesi
15.00
Yeşilçay
18.30 Aksam
1lahmacun
1bardak ayran
Bol yeşillik limon
20.00
1fincan filtre kahve şekersiz sutlu
2lt su..
1mile leslie..42puan
Akşam kardeşimde bende çocukları biz ananeye onlar babaneye bıraktık.once yemek sonra canlı müzik kahve derken güzel bi akşamdı.Ama kaçamak yemek dışında hiç yapmadım.Tatli bile tadına bile bakmadim
Ben amerikada kaliforniyada yasiyorum.10 saat gerinizden geliyorum maalesef saatler pek uymuyor. Ama kasimin ortasinda turkiyede olucam.bir sure orda kalicam.
Makarna, pilav ooooooooo menü uçuyor maşallah. Spor harika. Ama mezun olana kadar yediklerine dikkat etmen lazım canım. Şu halinle sporun ve menün birbirini dengeliyor ama biliyorsun ki yarışıyoruz ve kilo vermemiz lazım. Bildirim yapmamışsın henüz?Selam kizkar.bugunku menum
17/10/2019 persembe
1 su bardagi kefir
Kahvalti 8:45
1 haslanmis yumurta, bir peynirli tam bugday ekmegine tost
Ara 11:30
1 muz
Oglen 14:30,
3 kasik yogurt, 4 kasik yagsiz makarna, 4 yemek kasigi zeytinyagli pirasa
Ara 15:00
Yesil cay
Akşam 19:30
Izgara et, 5 kasik pirinc pilavi, az rokali pancar salatasi,
Su 2.0lt
Spor
20dk eliptik(7.seviye): 100p
5 dk esneme
2×1dk elbow plank: 40p
---------
Karın ve kalca hareketleri: 45 dk:135p
30 bicycle crunch
30 crunch pozisyonunda topuklara dokunma
30 crunch pozisyonunda eller dizlere dokunma
20 bridge (köprü kurma)
20 single leg bridge( bir ayagi havaya dik kaldırarark kopru kurma)
30 marching bridge ( single leg bridgeteki gibi once bir ayak sonra digeri olmak uzere ardi ardina ayaklari kaldirma)
30 reverse crunch
30 yüz üstü- ters mekik (superwoman)
30 russian twist
20 Yarim mekik
2 ×20 Otur yat mekik
20 Makas hareketi
20 Bacak bacak ustune omuz koprusu
20 Bacak geriye yukari itis
20 bacagi duz yukari itis
20 Side lying leg raise (yan yatis pozisyonunda yana ayak kaldirma)
20 donkey kick- essek tekme (her iki bacak icin)
Toplam:275p
Tamam bundan sonra düzeltiyorum kaptanımCanım bildirim yaparken pazartesi kilonu değil, cuma kilonu yazman gerekiyor. Geçen hafta cuma kilon 61.4 müş. Yani şu an sadece 200 gram gitmiş. Hadi bakalım biraz sık kendini, kurtul artık şu 6 lı rakamlardan
Evet farkındayım disarda pideci de olunca en az hamur ondaydı.Diger secenekler daha ağırdı.Farkindayim baya yavaşladı.Tartı öncesi lahmacun hiç olmasa olurmuş. Sabahtan da patatesli omlet yemişsin. Verilecek kilon azaldıkça vermek biraz daha zorlaşıyor, o nedenle daha dikkatli olmak lazım.
Ya gerçekten mi? Hiç aklıma gelmemişti.Tartıda neden fazla çıktığının nedeni belli oldu. Tartı gününden önce pilav yememek lazım. Bence yemeseydin sabit çıkma ihtimalin çok daha yüksekti.
Ya gerçekten mi? Hiç aklıma gelmemişti.
Günaydın kızlar
Geçen hafta 76.5
Bugün 76.4 fark 100 gr
Geçtiğimiz hafta inanılmaz şişkinliğim vardı ancak toparlıyorum bir kiloya yakın fark var hafta içiyle şu an
Günaydın kızlar tartı vereyim
Geçen hafta 75.4
Bugün 75.5
Fark +100 griki gündür tuvalete çıkamamanın sonucu maalesef. Bir de cumaları stres yapıyorum sanırım cumartesi daha düşük çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?