Sabah sabah benim kafa gitmiş canım geceden uykusuz gündüzden çok yoğun derken 1 kilo fazla yazmışım:) :) 75.4 çıktım dediğin gibi 75.5 tim geçen haftaCanım geçen hafta kilonu 75.5 bildirmişiz. Yanlış mı yazdın?
Kusura bakma canım yeni gördümpessinus canım acil cevap bekliyorum senden.
Sabah sabah benim kafa gitmiş canım geceden uykusuz gündüzden çok yoğun derken 1 kilo fazla yazmışım:) :) 75.4 çıktım dediğin gibi 75.5 tim geçen hafta
Muhtemelen benim kalbime inerdi en baştaYok canım önemli değil de yüreğime iniyordu birden bir kilo fazlayı görünce
Bu aksam misafirlik varKızlar önümüz hafta sonu. Gözüm üstünüzde. Bu hafta artık hepimiz iyi sonuçlar alalım. Kimseden kaçamak istemiyorum hafta sonu. Anlaştık mı?
Pirasaya pirinc atmadim.fakat evt dun karbonhidrati abartmisim.zaten bugun hic iyi hissetmiyorum.cok dikkat edicemSpor sahane tebriklerAma ayni gun içinde tost, makarna, pirasa(pirincli oldugunu var sayiyorum) aksam pilav fazla karbonhidrat degil mi?
Aslinda son 4 senedir cok sık gelip gittim turkiyeye.hatta bir bucuk sene kaldim en son hic gelmeden.esim gidip geldi yanima.annemin rahatsizligi sebebiyle kaldim.biraz duzelince annem bir gelip buraya kafa dinkemek dinlenmek istedim.temmuzdan beri burdayim.ama kasimda tekrar geliyorum.ne kadar kalicagim beli degil.listeye girersem de turkiyedeyket n girmek daha iyi olur hakikaten cunku brnde ancak ayak uyduruyorum size ama cabaliyorum gercekten elimden geldigince.Henüz listede olmadığın için saat farkımız çok önemli değil de. Listeye girdiğin zaman biraz dikkat etmemiz lazım buna. Anlatsana biraz oralarda hayat nasıl? Seviyor musun yaşadığın yeri?
Bildirimi yapamiyorum o saatlerde bende persembe aksami oluyir uyuyakalmisim bu mesaji yazdiginda.bende suan cuma sabahi oldu saat 8:39 suan.tartildim 76.2 iydim sali gunu. 76.4 ciktim simdi.dun gercekten kotu bir menu oldu benim icin.karbonhidrata ara veriyorum bugunden itibaren.Makarna, pilav ooooooooo menü uçuyor maşallah. Spor harika. Ama mezun olana kadar yediklerine dikkat etmen lazım canım. Şu halinle sporun ve menün birbirini dengeliyor ama biliyorsun ki yarışıyoruz ve kilo vermemiz lazım. Bildirim yapmamışsın henüz?
Bakıyorum canım menülere zaten. Ama benim yazdıklarıma dikkat et lütfen olur mu? Birlikte başaralım.Bu aksam misafirlik vargunduzu hafif tutayim dedim beceremedim de cok aç kalmama rağmen kilo verememek motivasyonumu düşürdü. Ama cok ac kalmak da yanlışmış
Kaptan benim menulere ozellikle etiketliyim mi seni? Yoksa bakiyor musun zaten. Bi de senin menuleri gormeyi cok isterim
Canım ben Kırşehirliyim eşim İzmirli. Hemşehri sayılırız anlayacağın. Ama şu an maalesef biz de sevmediğimiz bir şehirde yaşıyoruz. Eşimin işi nedeniyle Kırıkkale’deyiz. Liste konusunda çok takılma dediğin gibi Türkiye’ye geldiğinde girersin. Ayrıca önemli olan kilo verebilmen.Aslinda son 4 senedir cok sık gelip gittim turkiyeye.hatta bir bucuk sene kaldim en son hic gelmeden.esim gidip geldi yanima.annemin rahatsizligi sebebiyle kaldim.biraz duzelince annem bir gelip buraya kafa dinkemek dinlenmek istedim.temmuzdan beri burdayim.ama kasimda tekrar geliyorum.ne kadar kalicagim beli degil.listeye girersem de turkiyedeyket n girmek daha iyi olur hakikaten cunku brnde ancak ayak uyduruyorum size ama cabaliyorum gercekten elimden geldigince.
suan yasadigimiz bolgeyi havasini suyunu seviyorum.izmirliyim ben.o yuzden oranin havasina benzedigi icin belki de o yonden memnunuz da.biraz pahali ve cok kalabalik buralar.trafigi falan biktiriyor insani.o acidan da nefret ediyoruz esimle.ama idare ediyoruz simdilik.onun disinda ne anlatabilirim buralar hakkinda oek bilmemedim suan.ama anlatirim yine soru olursa. Kaptanim sen turkiyede nerde yasiyorsun.kimseyi tanimiyorum tabi ben.bazilariniz cok eskiden beri biliyorsunuz birbirinizi.arada boyle anlatirsaniz bende sizleri tanimis olurum
Sık sık buraya gel lütfen ve yarın akşamdan itibaren menü bekliyorum senden. Önümüz kış. Eğer durmazsan yaza çok kötü bir sonuç görebilirsin tartıda.Malesef canım.ama olmuyorrrrr...kendimi bi türlü toparlayamadım.her geçen gün daha fazla alıyorum.spor rutinini tutturamadim. Nerdeyse hiç spor ve yürüyüş yapmıyorum.pasta vs şeylere asla hayır demiyorum.nerde geçen seneki iradeli halim.lutfen benim için biseyler yap.kiz hakaret et kendime gelmemi sağla....
Selam.Evet 24 sa lik uzaklaştırma aldımmeltemsesintisi ban yemiş yaaaaa. Bi süredir takımdaki üyelerden numara almıyordum. Keşke alsaymışım. Şimdi ulaşamayacağız birbirimize.
6 bin adım ve 1 mil leslie09.30 evden acil çıkmam gerekiyordu. Cok kucuk bir sandvic ekmegi ve peynir
14.00 1 hurma, 1 yemek kaşığı kadar kuru dut, 1 yemek kaşığı kadar leblebi
18.30 cok az yeşil mercimek corbasi, 4 yemek kaşığı haşlanmış et, salata, az yoğurt
19.00 yeşil çay
2 litre su, biraz daha ekleyeceğim yatana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?