Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah sabah benim kafa gitmiş canım geceden uykusuz gündüzden çok yoğun derken 1 kilo fazla yazmışım:) :) 75.4 çıktım dediğin gibi 75.5 tim geçen hafta

Yok canım önemli değil de yüreğime iniyordu birden bir kilo fazlayı görünce

Yok canım önemli değil de yüreğime iniyordu birden bir kilo fazlayı görünce
Muhtemelen benim kalbime inerdi en başta bir haftada zor ama imkansız da değil benim için bir kilo daha öncelerden almışlığım var maalesef

***13. Takım 644. Etap***

dira90(61.4/61.2/0.2/%0.33)
LAydLiNe(73.3/71.9/1.4/%1.91)
Meltemesintisi80 (55.9///%)
Bildirim yapmadı
pessinus(75.5/75.4/0.1/%0.13)
2135 (69/69.5/-0.5/%-0.72)
solmez (84.3/83.9/0.4/%0.47)
Just a perfect day (68.9/68/0.9/%1.31)

13. Takım Ortalaması: %0.490

Kızlar önümüz hafta sonu. Gözüm üstünüzde. Bu hafta artık hepimiz iyi sonuçlar alalım. Kimseden kaçamak istemiyorum hafta sonu. Anlaştık mı?
Bu aksam misafirlik var gunduzu hafif tutayim dedim beceremedim de cok aç kalmama rağmen kilo verememek motivasyonumu düşürdü. Ama cok ac kalmak da yanlışmış
Kaptan benim menulere ozellikle etiketliyim mi seni? Yoksa bakiyor musun zaten. Bi de senin menuleri gormeyi cok isterim

Henüz listede olmadığın için saat farkımız çok önemli değil de. Listeye girdiğin zaman biraz dikkat etmemiz lazım buna. Anlatsana biraz oralarda hayat nasıl? Seviyor musun yaşadığın yeri?
Aslinda son 4 senedir cok sık gelip gittim turkiyeye.hatta bir bucuk sene kaldim en son hic gelmeden.esim gidip geldi yanima.annemin rahatsizligi sebebiyle kaldim.biraz duzelince annem bir gelip buraya kafa dinkemek dinlenmek istedim.temmuzdan beri burdayim.ama kasimda tekrar geliyorum.ne kadar kalicagim beli degil.listeye girersem de turkiyedeyket n girmek daha iyi olur hakikaten cunku brnde ancak ayak uyduruyorum size ama cabaliyorum gercekten elimden geldigince.
suan yasadigimiz bolgeyi havasini suyunu seviyorum.izmirliyim ben.o yuzden oranin havasina benzedigi icin belki de o yonden memnunuz da.biraz pahali ve cok kalabalik buralar.trafigi falan biktiriyor insani.o acidan da nefret ediyoruz esimle.ama idare ediyoruz simdilik.onun disinda ne anlatabilirim buralar hakkinda oek bilmemedim suan.ama anlatirim yine soru olursa. Kaptanim sen turkiyede nerde yasiyorsun.kimseyi tanimiyorum tabi ben.bazilariniz cok eskiden beri biliyorsunuz birbirinizi.arada boyle anlatirsaniz bende sizleri tanimis olurum

Bildirimi yapamiyorum o saatlerde bende persembe aksami oluyir uyuyakalmisim bu mesaji yazdiginda.bende suan cuma sabahi oldu saat 8:39 suan.tartildim 76.2 iydim sali gunu. 76.4 ciktim simdi.dun gercekten kotu bir menu oldu benim icin.karbonhidrata ara veriyorum bugunden itibaren.

Iyi akşamlar kızlar sonunda regl oldum.Stresi bile yetti bana.Neyse menümü vereyim.
Sabah uyanınca ılık limonlu su içtim
Kahvaltı 10.00
1yumurtadan mantarlı omlet
1dilim tb ekmek
SaLatalik domates
1dilim peynir

14.30
Türk kahvesi şekersiz

18.30 Akşam
1kase mercimek çorba
2kasik et sote
Bol salata

19.30
Yeşilçay

2.5lt su
Spor yok.Temizlik falan derken vakit bulamadım bugün.Baya koşturmalı geçti gunum

bugun ki menum
10:30
2 haslanmis yumurta
2 ceviz
1 tatlı kasigi pekmez
1 dilim cavdar ekmeği
1 dilim peynir(diyet listemde yok ancak peynirsiz kahvaltı olmuyor bence ondan yedim)

15:00
5 kasik kisir(5 kasik bulgur pilavi vardı listemde)
8 kaşık patlican yemegi
1 kase yogurt

19:30
8 kasik kapuska
3 kasik yogurt
1 dilim çavdar ekmeği
(aksam ogununde et,tavuk ya da balık vardi ama pişirmeye vaktim olmadi. yarina artik)

2 lt su
bol bol kosusturma

LAydLiNe

Bakıyorum canım menülere zaten. Ama benim yazdıklarıma dikkat et lütfen olur mu? Birlikte başaralım.

Canım ben Kırşehirliyim eşim İzmirli. Hemşehri sayılırız anlayacağın. Ama şu an maalesef biz de sevmediğimiz bir şehirde yaşıyoruz. Eşimin işi nedeniyle Kırıkkale’deyiz. Liste konusunda çok takılma dediğin gibi Türkiye’ye geldiğinde girersin. Ayrıca önemli olan kilo verebilmen.

Malesef canım.ama olmuyorrrrr...kendimi bi türlü toparlayamadım.her geçen gün daha fazla alıyorum.spor rutinini tutturamadim. Nerdeyse hiç spor ve yürüyüş yapmıyorum.pasta vs şeylere asla hayır demiyorum.nerde geçen seneki iradeli halim.lutfen benim için biseyler yap.kiz hakaret et kendime gelmemi sağla....

Sık sık buraya gel lütfen ve yarın akşamdan itibaren menü bekliyorum senden. Önümüz kış. Eğer durmazsan yaza çok kötü bir sonuç görebilirsin tartıda.

meltemsesintisi ban yemiş yaaaaa. Bi süredir takımdaki üyelerden numara almıyordum. Keşke alsaymışım. Şimdi ulaşamayacağız birbirimize.
Selam.Evet 24 sa lik uzaklaştırma aldım :))) Sınıfın haşarı çocuğu gibiyim. Bu arada kilo bildirimini de yapayım. 55.4,geçen hafta 55.9 idim,fark -500 gr.

Gunaydin hanimlar, dun menumu vermemisim ogleden sonra oglumun hastalık işleriyle uğraştım, boğaz iltihabı sandığımız şey, vücudunda ateşten kaynaklı isilik vs. El ayak ağız hastaligindanmis meğerse. Biraz moralim bozuktu, dun akşam once temizlige sonra yürüyüşe verdim kendimi 10.000 adım yaptım. Akşam 10 a doğru sızmışım. Bugün de 2 saattir temizlik yapıyorum. Hastalığı bitirme safhalarındayız zaten.
Dün yediklerinin saatini tam hatırlamıyorum ama kötü yemedim. Öğle muz,süt ve bir avuç kuruyemiş yedim. Akşam sadece 4 köfte yedim. Sabah süt içmiştim sadece.

09.30 evden acil çıkmam gerekiyordu. Cok kucuk bir sandvic ekmegi ve peynir

14.00 1 hurma, 1 yemek kaşığı kadar kuru dut, 1 yemek kaşığı kadar leblebi

18.30 cok az yeşil mercimek corbasi, 4 yemek kaşığı haşlanmış et, salata, az yoğurt

19.00 yeşil çay

2 litre su, biraz daha ekleyeceğim yatana kadar

6 bin adım ve 1 mil leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…