- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Haklısın, inşallah aşacağım bu süreci.. Teşekkür ederimDaha çok yeni ama.Daha ne kadar oldu tasinali canım ya.Once evini sev alışmaya çalış.Bak ozaman daha kolay olur herşey senin için.Ben hala bi gün annemgile gitsem evime gelince bi garip gibi hissediyorum kendimi.Seninki çok normal.Bunu da aşarsın sen.Bak Ne güzel kg veriyosun.Vazgecmek yok.
Evet.Eskiden çok zayıftım.O da korkuluk gibiydim cidden.57 de durcam.Gram gram ilerliyorum zaten. Baya yolum var 57yeBencede canım , 57 yeter sana, bizde bi söz vardır, bir dirhem et, bin ayıp örter..belki duymuşsundur
Yani çok aşırı zayıflıkta iyi değil, hem sağlık hem görünüş açısından..
Rica ederim.Ya bahar gelsede güneşi görsek içimiz açılsa artik.Belki düzelir psikolojimiz de.Hava kapali olunca ben daha karamsar oluyorum bazenHaklısın, inşallah aşacağım bu süreci.. Teşekkür ederim
Bir an modum bile değişti .Cok teşekküler canim
Aynen çok sabırsızız :)))boyum 1,58 canım daha önce 72.5 dan 57 ye inince o güven var kendimde başaracam hatta bu sefer hedefim 55)
moralimi bozunca daha çok yiyorum bizler çok acele ediyoruz bi anda almadık ki bu kiloları bi anda gitsin.. sabırlı olunca 2 ayda bakıyorsun 7-8 kilo gitmiş
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Ben de Ankaradan dönünce aynısını yaşıyorum resmen depresyona giriyorum...Benim de modum bozuldu memleketten döndüğümden beri..kendimi çok moralsiz hissediyorum.. verdiğim kiloya bile sevinemedim, her memleket ten döndüğümde bi iki hafta alışamıyorum ayrı kalmaya.. depresyona giriyorum, herşey anlamsız tatsız geliyor.. geldiğimden beri diyet yapmak, yürüyüş yapmak çok zor geliyor, bırakasım geliyor, yok olmaz, daha çok yolun var, şimdi olmaz diyorum. Bide yeni evime alışamadım yabancı geliyo bana..Durmadan aklıma bişeyler yemek geliyor, zor tutuyorum kendimi.Birinin beni sallayıp kendime getirmesi lazım, kırılma noktasındayım
Hoşgeldiiiin :)Günaydıınnnnn ben de kilo vermeye geldim
çok teşekkür ederimTebrikleeeer
Ankara mı13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Chentiq
İsim (İsteğe Bağlı ): Epruşunun gülü
Mesleginiz: mühendis
Yaşınız : 37
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 1,73
Kilonuz: 75
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : ben de bilmiyorum. sanırım hormonal olarak başladı. hormonlarda sıkıntı yok diyor kan tahlillerinde ama bu kiloda olmamıştım hayatım boyunca. kullandığım ilaçlara bağlıyorum. o yüzden hepsini bıraktım. iştahım da çok açıktı.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : hamile gibi gözüküyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : 2 kez katıldım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. biraz da siz bahsetseniz kaç kişi yarışıyorsunuz, sizin formlarınızı nereden bulup okuyabilirim.
Aşk olsn sen kısaysan ben cüceyimHoş geldin cnm bende katılalı 1 hafta oldu henüz☺ istanbulda yaşıuorum bende memurum yaşım 33, çocuk yok yemek yemeyi çok sevdiğim içim 69 kiloya kadar çıkmıştım kendi imkanlarımla 55 e indim, bi 5 kilo daha vermem lazımken 4 kilo alıp 59 oldumbaktım geri geliyo kilolar kendimi burda buldum, boyum kısa 1.57 o yüzden hedef kilom 50 benimde.
TebrikleeeerSelam kızlar kilo bildirimi yapıp kaçmalıyım mesajlarınızı henüz okuyamadım.
Annemin tartısına göre yazıyorum kızlar çünkü hala annemdeyim:) bizim tartılarımız arası 1- 1 buçuk kilo fark ediyo :)
Geçen hafta 72.8
Bu hafta 72.1
Fark-700 gr
tüm kilolar bel altında toplanıyor malesefSayımızı net bilmiyorum, bu hafta baya katılan oldu gruba, listede 7-8 kişi, deneme sürecinde olanda 3-5 kişi var sanırım..Bugun kaptanımız haftalık sonuç listesini atınca kaç kişi olduğumuz netleşir..Seninde boyuna göre kilon çok fazla değilmiş, ne güzel.. Nasıl hamile gibi gözüküyo olabilirsin, tahmin etmiyorum, sana öyle geliyordur..Tabi sağlık için biraz verirsen güzel olur..
alt başlık ne nilay dinç kimHoşgeldiiiin :)
Alt başlığına göre sorucam :)
Nilay dinç i mi takip ediyorsun ?
tüm kilolar bel altında toplanıyor malesef
alt başlık ne nilay dinç kim
ben anlamadım ama :;D
Anladım pekii
Ooo maşallah kaptanım, bu hafta sende güzel kilo vermişsin, tebrik ederimBen geldimGeçmişi okuyup dönüyorum hemen
Ooo maşallah kaptanım, bu hafta sende güzel kilo vermişsin, tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?