Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haklısın, inşallah aşacağım bu süreci.. Teşekkür ederim

Bencede canım , 57 yeter sana, bizde bi söz vardır, bir dirhem et, bin ayıp örter..belki duymuşsundur
Yani çok aşırı zayıflıkta iyi değil, hem sağlık hem görünüş açısından..
Evet.Eskiden çok zayıftım.O da korkuluk gibiydim cidden.57 de durcam.Gram gram ilerliyorum zaten. Baya yolum var 57ye

Aynen çok sabırsızız :)))
Hedef 62 görünce ben büyük hedefin sandım da boyun çok mu uzın diyecektim :)

İlk hedefmiş meğer :))
Bğyük hedefini de yaz bence herkes rahatça görsün çünkü herkesin değerini aklımızda tutamıyoruz ama bu alt başlık menü yorumlarında çok işe yarıyor detaylı olması :)

Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Ben de Ankaradan dönünce aynısını yaşıyorum resmen depresyona giriyorum...

Bi süre sonra alışacaksın. Alıltığında bu zamanlar için keşke bırakmasaydım dememek için iyiki devam ettim demek için bırakma :)
Aynanın karşısında kendini şuan olduğundan daha ince görünce çok mutlu olacaksın bunu hayal et :)

Ankara mı Ahhh anılarım geçmişim arkadaşlarım mahallem... En özlem duyduğum...

Aşk olsn sen kısaysan ben cüceyim 156

tüm kilolar bel altında toplanıyor malesef
Hoşgeldiiiin :)
Alt başlığına göre sorucam :)
Nilay dinç i mi takip ediyorsun ?
alt başlık ne nilay dinç kim

*** 13. Takım 660. Etap ***

dira90(58.9/58.3/0.6/%1.02)
LAydLiNe(74.1/73.1/1/%1.35)
Aysegul 6666 (84.4/83.1/1.3/%1.54)
Efsun64 (77.5/76.4/1.1/%1.42)
ada81 (64/64.5/-0.5/%-0.78)
Just a perfect day (64.5/64.3/0.2/%0.31)
fanur (77.4/76.6/0.8/%1.03)
Ikizannesi (65/64.9/0.1/%0.15)
polokey2244(72.7/72.1/0.6/%0.83)

13. Takım ortalaması: % 0.763

Kızlar artık iyice kalabalıklaştık. Maşallah bu hafta ortalamamız çok güzel. Haftaya inşallah hepimizden daha güzel sonuçlar bekliyorum. dira90 tatlım az daha sabret. Hedefe ulaşmana az kaldı. Bu hafta sık biraz kendini seni mezun edelim. Uzun süredir mezun veremiyoruz takım olarak. Kutlayalım bu güzel günü. 15 Bahar gelecek canım bu hafta harika bir sonuç gelmiş senden Haftaya aynı performansı bekliyorum çünkü seni de listeye almak istiyorum.

Selam kızlar
Pazartesi gruba katılmıştım onun üzerine baya yazışma olmuş.
Misafirlerim vardı onlarla ilgilendim hiç foruma bakmaya zamanım olmadı.
Ayrıca adet dönemi çok da yediklerime dikkat edemiyorum.
Takım olarak hepiniz tebrik ederim güzel kilolar verilmiş
Pazartesi itibariyle menü paylaşımı yapmaya başlarım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…