Selam kızlar
Pazartesi gruba katılmıştım onun üzerine baya yazışma olmuş.
Misafirlerim vardı onlarla ilgilendim hiç foruma bakmaya zamanım olmadı.
Ayrıca adet dönemi çok da yediklerime dikkat edemiyorum.
Takım olarak hepiniz tebrik ederim güzel kilolar verilmiş
Pazartesi itibariyle menü paylaşımı yapmaya başlarım bende
Teşekkür ederim kaptanımEfsun64 Aysegul 6666 F fanur kızlar tebrik ediyorum sizi maşallah polokey2244 bu haftayı saymıyorum haftaya senden daha güzel bir sonuç bekliyorum, anladın sen beni Arc-en-ciel canım çok geçmiş olsun oğluna. İnşallah biran önce iyileşir 3oglanannesi bak listedesin artık kendine gelmen lazım. Daha sık gel lütfen takıma olur mu ada81 canım bu hafta seni daha güzel bir sonuçla bekliyorum inşallah. Biliyorsun kimseyi kilo konusunda sıkıştırmıyorum ama madem buralardayız biraz vermemiz gerekiyor. Bu hafta kendini toparlayacağına inanıyorum.
Tesekurler kaptanim gayret edecemKızlar artık iyice kalabalıklaştık. Maşallah bu hafta ortalamamız çok güzel. Haftaya inşallah hepimizden daha güzel sonuçlar bekliyorum.dira90 tatlım az daha sabret. Hedefe ulaşmana az kaldı. Bu hafta sık biraz kendini seni mezun edelim. Uzun süredir mezun veremiyoruz takım olarak. Kutlayalım bu güzel günü. 15 Bahar gelecek canım bu hafta harika bir sonuç gelmiş senden Haftaya aynı performansı bekliyorum çünkü seni de listeye almak istiyorum.
İnşallah canım, merakla bekliyorum...Veremedim canım aslında ödemim var hala. Hastalığın etkisini atamadım henüz. Asıl bombayı bu hafta bekliyorum inşallah
Ya bence türkiye standartlarına göre gayet iyiyiz aslındaAşk olsn sen kısaysan ben cüceyim156
Kaptanım dikkat ediyorum ama spor yapamıyorum.Bu hafta hatta bu ay sonuna kadar hizlandirilmis kursta görevliyim.Eve gelince ayakta durcak halim kalmiyo.Kızlar artık iyice kalabalıklaştık. Maşallah bu hafta ortalamamız çok güzel. Haftaya inşallah hepimizden daha güzel sonuçlar bekliyorum.dira90 tatlım az daha sabret. Hedefe ulaşmana az kaldı. Bu hafta sık biraz kendini seni mezun edelim. Uzun süredir mezun veremiyoruz takım olarak. Kutlayalım bu güzel günü. 15 Bahar gelecek canım bu hafta harika bir sonuç gelmiş senden Haftaya aynı performansı bekliyorum çünkü seni de listeye almak istiyorum.
Senin günlük yaşamın spor olmuş zaten tatlım..Kaptanım dikkat ediyorum ama spor yapamıyorum.Bu hafta hatta bu ay sonuna kadar hizlandirilmis kursta görevliyim.Eve gelince ayakta durcak halim kalmiyo.
Yazın falan leslie ve yürüyüş hatta pilates neler neler yapiyodum.Ozledim ogunleri.Senin günlük yaşamın spor olmuş zaten tatlım..
Tabiki de..ilk sayfadaki katılım formunu doldurup buraya göndermem yeterli..iyi akşamlar kızlar
zayıflamaya ihtiyacım var
benim de sizler gibi
aranıza katılabilirmiyim
Tabiki de..ilk sayfadaki katılım formunu doldurup buraya göndermem yeterli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?