- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Şimdi sana kızmayayım da kime kızayım? Çok kötü olmuş. Rahatsızlığından dolayı hareket etmen güç ve senin için yediklerin çok önemli. O yüzden senin birçoğumuzdan daha dikkatli yemen gerekiyor. Öncelikle kendini asla ve asla aç bırakma. Aç bıraktığın zaman gözün döner ne yediğini fark etmezsin. Su çok az olmuş. Senden daha güzel menüler bekliyorum bundan sonra. Sağlıklı olmak için sağlıklı beslenmeliyiz.
Birikimde ağustos annelerindeydim canım :)efsun ben seni nerden hatırlıyorum acaba fsha önve hangi topiklerdeydin
bende bu ara çocukluguma takılmış durumdayım yeni geleb çabuk gider bir gün dikkatle verirsin aldıklarını
Çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun
Birikimde ağustos annelerindeydim canım :)
Takıma yazdığın gün alındın zaten canım. Deneme süren başladı ama sen bugün bildirim yapmadın. Neden yapmadın?LAydLiNe bende takıma alindim mi acaba deneme surem basladi mi cvp veren olmadi ama
Evet gec kaldim gece bebis hic uyumadi bugun 1 de uyanmisimTakıma yazdığın gün alındın zaten canım. Deneme süren başladı ama sen bugün bildirim yapmadın. Neden yapmadın?
Evet gec kaldim gece bebis hic uyumadi bugun 1 de uyanmisimhemen yapayim
Baslangic kilom 87 fakat resimli baslicakmis benim tartim dijital degil yalniz nasil yaparimbilemedim
Aslinda evet daha iyi oluyor ama alana kadar idare edicemFark etmez canım onun da fotoğrafını çekebilirsin. Dijital almayı düşünüyor musun?
*** 13. Takım 661. Etap ***
dira90(58.3///%)
LAydLiNe(73.1///%)
Aysegul 6666 (83.1///%)
Efsun64 (76.4///%)
ada81 (64.5///%)
Just a perfect day (64.3///%)
fanur (76.6///%)
Ikizannesi (64.9///%)
polokey2244(72.1///%)
13. Takım ortalaması: %
Ben geldim şişko benim artık üzülmeyin
gruptaki en kilolu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?