Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese kızıyorum ediyorum ama dün bende batırdım biraz menümü. Akşam yazma fırsatım olmadı. Şimdi yazayım. Kaptan diye şey etmeyin sizde bana kızın Ben kendi kendime kızıyorum

Kahvaltı (Yok)
Canım istemedi maalesef bende zorlamak istemedim kendimi.

Öğle (12:15)
1 kase kesme çorba (Bilmeyenler vardır belki. Yeşil mercimekli ve erişteli çorba)
1 tane kabak sandal
1 küçük portakal

Akşam (17:00)
2 tane tam buğday ekmeğinden (4 dilim ediyor) kaşarlı sucuklu tost
4 tane çeri domates
10 tane siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği arasına nutella sürüp tost yaptım

20:00
6-7 tane kavrulmuş fıstık
3 çay kaşığı nutella

2 lt su, 6810 adım

Kilo bildirimimi de yapayım.

Geçen hafta : 73.1

Bu hafta : 73

Aslında bu hafta menülerim çok güzeldi. Ama geçen hafta cumadan sonra hafta sonu çok kaçırdım ve 74.4 gördüm bir ara tartıda. Normalde 1.4 kilo vermişim ama geçen cuma 73.1 olduğum için sadece 100 gram vermişim görünüyor

Canım, sabah yemediğin için öğlen dengelemişsin ama akşamkiler hiiç olmamış..regl döneminde yada başlangıcında mısın da nutellaya sardın bu kadar..ekmeğide akşam fazla kaçırmışsın...hmm ne ceza versek acaba...

Şaka bi yana arada oluyo böyle çılgınlıklar..robot değiliz sonuçta.. bende dün gözleme ve sarmaları abarttım ve +100 gr olarak döndü 1 günde bana Bundan ders alıp, önümüze bakıp, kriz anlarımızı daha iyi yönetmemiz lazım canım.. inanıyorum ki sende bundan sonra daha dikkat edeceksin..

Nutella olmamış cızzzz

Biliyorum maalesef
Kaptanım bi önerim var. Cuma listeyi hazırlarken yüzdelik olarak çok kilo verenden aza doğru sıralanarak yazılsa, yani çok kilo veren ilk sırada, diğerleride sıra ile onu takip ederek yazılsa, daha teşvik edici, tetikleyici olur diye düşünüyorum. Bi önceki haftaya göre üst sıralara geçmeye çalışır, daha motive oluruz..ne dersin.. tabi hazırlamak zor olur mu sana bilmiyorum?

Bu beni biraz zorlar canım ama o listenin haricinde takım için derece listesi hazırlarım size. Hatta bugün hazırlayayım hoşunuza giderse devam ederiz.

Sabah aç bıraktığım için sanırım kendimi etkisini akşam gösterdi. Aslında evde yemek olsaydı bu kadar kaçırmazdım ama 17:00 de yemeği yedikten sonra dinleneyim diye koltuğa uzanmıştım. Uyuyakalmışım. Yemeği yedikten sonra uyuduğum zaman uyandığımda midem çok kötü oluyor. O sonraki nutella ve fıstıklar tamamen o yüzden. Regl tarihimi tam bilmiyorum maalesef hep not alayım diye düşünüyorum unutuyorum sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…