bademle yesek nasıl olur acaba.benim çekmecemde genelde bulunur
Kilo bildirimi
Geçen hafta cuma 64.9
Bu cuma 65.8
çok üzgünüm kaptan reglm şuan buhafta genelde yürüdüm ama böyle çıktı.
LAydLiNe
Ben buraya fotoğraf yüklemedim daha önce hiç kaptanım nası yapcağımı bi ara anlatırsan sevinirimKızlar bu haftadan sonra bildirimlerimizi artık fotoğraflı yapacağız. Herkesten tartı fotoğrafı istiyorum haftaya aklınızda olsun
Elmayı tek başına yediğin zaman vücudun şeker dengesi bozuluyor canım. Proteinle birlikte tüketmen lazım. Ya da yanında tarçın bulundur tarçınlı yemeye çalış. Meyve şekerleri tehlikeli
Öğlen 15 tane köfte mi yedin, yoksa saat 15 te köfte mi yedin anlamadım, merak ettim canım
Bu sene biz hasret kaldık karaKeyfini çıkartın
Ekmekler beyaz ekmek mi? Günlük totaldeki badem sayısı biraz fazla olmuş. Onların haricinde menün oldukça güzel. Su ne kadar içtin? Spor var mı?
ekmekler beyaz ekmek deil.
Yok canım onunla alakası yok. Meyve şekeri yani fruktoz ani kan şekeri iniş çıkışlarına sebep oluyor o yüzden çabuk acıktırıyor. Meyveyi tek başına yememek lazım.
Olur tabii ki canım. Dene bakalım sende ikisi nasıl etki edecek. Ama badem kavrulmamış olsun.
Ben buraya fotoğraf yüklemedim daha önce hiç kaptanım nası yapcağımı bi ara anlatırsan sevinirim
Bu sene biz hasret kaldık karaKeyfini çıkartın
Ekmekler beyaz ekmek mi? Günlük totaldeki badem sayısı biraz fazla olmuş. Onların haricinde menün oldukça güzel. Su ne kadar içtin? Spor var mı?
Yok canım onunla alakası yok. Meyve şekeri yani fruktoz ani kan şekeri iniş çıkışlarına sebep oluyor o yüzden çabuk acıktırıyor. Meyveyi tek başına yememek lazım.
herkes uyarsa banada uyarKızlar bu haftadan sonra bildirimlerimizi artık fotoğraflı yapacağız. Herkesten tartı fotoğrafı istiyorum haftaya aklınızda olsun
herkes uyarsa banada uyar
günaydın herkese ,
bu hafta 64.00
geçen hafta :64.500
giden :500
LAydLiNe
regli olamıyorum olsaydım daha çok giderdi bugün soğan suyuna başlayacam inşallah şifa olur...
Harika bir sonuç
Gunaydin herkese ben 2 gunde batırdım maalesef, biraz evdeki hastalik mevzulari biraz da özel mevzulardan canım sıkıldı ve oğlumu uyuttuktan sonra kuruyemiş yedimtartı öncesi listedeyken böyle bir şey yapılmaz ama oldu bir kere. Bir daha olmayacak, herkesten özür diliyorum.
Geçen cuma 64.3
Bu cuma 64.7
bir anda müthiş kilo almıştım
onlarımı atıyorum bilmiyorum
teşekkür ederim
İnşallah böyle devam eder
ben mutlaka yanına süt ürünü eklerim insülin yüksek benim iyice yükseltir ama mecbur kalıp diyelim ki yedm hiç biri elma kadar acıktırmıyor
Günaydın kızlar.
Geçen cuma:58.3kg
Ve aynı 58.3kg
Regl oldum.Ve wc sorunum var.Asiri şiştim hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?