Naptın cnm gidebildinmi dr.aBirazdan oğlumu anneme bırakıp gitcem hastaneye.Bekleyebilcek gibi değil ağrı.
Valla benimde hiç gündeminde yoktu, bi baktım ki kayınvalidem yapmaya başlamış..önce hiç yemem dedim, sonra azıcık tadayım bari dedim, sonuç: 2 yağlama...Saba sabah aklıma düştü şimdi yağlama. Ayy naaptın aysegül beni de yoldan cıkaracaksın :))) bugün kendime mukayet olmalıyım :)
Yaz yaaaz... bak bizde suçlarımızı yazıp yüzleşiyoruzGünaydın çok şükür hafta sonu tatili bitiyor günahıyla sevabıyla ben de evime gidiyorum artık
Ama orucumu bırakmadım denvam ettim akşamları 7 ile 11 arası kendimi kutluyorum
Gel gelelim ama top patlayınca yediklerini bilmiyorum ve yazamiyorum
Haftaya daha düzenli olacam insallah
Anlıyorum da teyzeme gittim gerçekten ne yedigimi bilmedim kendim almayınca anlamadım normalde porsiyonlarımi kendim ayarlıyorum çünkü doydugumu bilmiyorum ben sıkıntılı bir süreç bugünden itibaren daha dikkatli yok bakalımYaz yaaaz... bak bizde suçlarımızı yazıp yüzleşiyoruz
Canım iş yerinde ne olursa onu yiyorum açıkçası. pirinç yerine yemeye de bilirim fakat doymam diye düşünüyorum.Kolay gelsin sana o zaman, menün güzel görünüyor, pirinç yerine bulgur pilavı tercih etsen daha iyi olur..
Cevizi kırınca, içindeki cevizle beraber suda bekliyor dimi, sadece kabuğuyla mı bekliyor?
Anladım canım, işyerinde yediğini düşünmemiştim.Canım iş yerinde ne olursa onu yiyorum açıkçası. pirinç yerine yemeye de bilirim fakat doymam diye düşünüyorum.
2 cevizi kırıp, içini akşamdan bir bardak suyun içine koyuyoruz. İç kabukları oluyo ya onlarla birlikte. Sabah önce suyunu içiyoruz sonra cevizleri yiyoruz. Tok tutuyor baya.
Sende benim aklıma Antep köftesini düşürmüştün ya...Ödeştik..Saba sabah aklıma düştü şimdi yağlama. Ayy naaptın aysegül beni de yoldan cıkaracaksın :))) bugün kendime mukayet olmalıyım :)
Kaptanım ben zor firsat buluyorum bu aralar kusura bakma ya28 Şubat Cuma gününün menüsünü yazmayanlar
@Efsun64
@fanur
@Ikizannesi
@polokey2244
@Dildev
@_bloom_
Queen mom
@pessinus
Menüleri bekliyorum kızlar
Canım çok az yemişsin, nasılsın?Kaptanım ben zor firsat buluyorum bu aralar kusura bakma ya
Cuma gunu
Sabah 11.00
2 yumurtadan omlet
Salatalık
1 adet kivi
5 zeytin
1 dilim peynir
1 kupa tarçınlı rezene cayi
Ara öğün 15.00
1 avuc leblebi ve kuru üzüm karışık
Ogle yemedim bisey
Aksam 20.00
1 kase yesil mercimek yemegi
Salata
Su 2 litre
Spor yapamiyorum ev isi yapıyorum dk bakip hesaplayamadim
Iyiyim cnm akışına bırakmak en iyisi bazi seyleri kafaya taktikca istahim kesiliyor ben o az yediklerimi cumartesi gunku dogum gününde kalori olarak aldim cnm amaCanım çok az yemişsin, nasılsın?
Akşam yemeği biraz geç saatte olmuş cnm, pilavda bulgursa eğer güzel menü olmuşPazar gunu menusu yazalim
Sabah esim evde olunca gec oluyor
Saat 12.00
3 4 kasik menemen
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalik
2 bardak sekersiz cay
Ogle 16.00
1 tabak kuru fasulye
1 kase domates corba
2 kasik pilav
Aksam da az once yedim
1 kase kuru fasulye
1 kase domates corba
Salata
Su 1 litre
LAydLiNe
Suyu çok az içmilsin canım, 2 -2.5 içsen süper olur. Menüm de gayet iyi bence..Pazar gunu menusu yazalim
Sabah esim evde olunca gec oluyor
Saat 12.00
3 4 kasik menemen
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalik
2 bardak sekersiz cay
Ogle 16.00
1 tabak kuru fasulye
1 kase domates corba
2 kasik pilav
Aksam da az once yedim
1 kase kuru fasulye
1 kase domates corba
Salata
Su 1 litre
LAydLiNe
Makarna ve börek olmasa daha güzel olurmuş canım..İyi akşamlar kızlar bugün kahvaltıya arkadaşlara gittik akşamda eşim makarna istedi saçma bi gün geçirdim yani
Sabah 11.00; 1 adet patatesli börek
2 dilim peynir
Domates
5 zeytin
2 kaşık kadar kavurmalı omlet
Akşam 17.30 ; 4 kaşık makarna
1 tavuk şiş
1 domates
2 litreye yakın su içtim
Spor yok ama toplamda 11 bin adım attım bugün
Adım sayında çok iyi..İyi akşamlar kızlar bugün kahvaltıya arkadaşlara gittik akşamda eşim makarna istedi saçma bi gün geçirdim yani
Sabah 11.00; 1 adet patatesli börek
2 dilim peynir
Domates
5 zeytin
2 kaşık kadar kavurmalı omlet
Akşam 17.30 ; 4 kaşık makarna
1 tavuk şiş
1 domates
2 litreye yakın su içtim
Spor yok ama toplamda 11 bin adım attım bugün
Aynen cnm allahtan çok yürümeli bi gün olduda dengelemiştir azda olsaMakarna ve börek olmasa daha güzel olurmuş canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?