- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Bu menü benim doğum günü menümden bile kalorili olmuş kız naptın yağ mantısı yağlama dolma eyvah eyvah tatlı da var duraklamaya başladığını söylemiştin keşke yemeseydin üzüldüm senin adına canım yaa
Bende içimden dedim zaten efsun menümü görürse seninki de benimki gibi uçmuş der diyeBu menü benim doğum günü menümden bile kalorili olmuş kız naptın yağ mantısı yağlama dolma eyvah eyvah tatlı da var duraklamaya başladığını söylemiştin keşke yemeseydin üzüldüm senin adına canım yaa
Özür dilerim cnm geçen haftalarda hastalığımdan dolayı çok aktif değildim sadece menü yazdım gibi bişey oldu, kaçmış gözümdenMesajların pek okunmadığını çok farketmiştim bir yenisi daha eklendi üzüldüm açıkçası ama olsun :)
Birkaç kez söylemiştim ve özel başlıkta da bu tarih yazıyordu canım evet özel gün eşimin doğum gününü özelikle özgür gün hedef günü seçmiştim :)
Teşekkür ederim canım.Gitcem yarına randevu aldım.Geçmiş olsun canım, mutlaka doktora git bence.
Afiyet olsun canım.Ya canım annem babanem ne zaman bir araya gelseler hemen yağlama başına geçerler.Bende çok severim.Orda bi de yağ mantısı gördüm sanki.İyi geceler
İbretlik menüm
11.00. 7-8 yeşil zeytin, 2 dilim sucuk, 1 lokma ekmek, yeşil çay, 3-4 yer fıstığı
14.30. 2 yağlama( lahmacun gibi bişey, 1,5 lahmacun kadar yedim), marul maydanoz.
18.00. 1 minik dilim cevizli tatlı
21.00. 7-8 çiçek dolması, 5 tane yağ mantısı
2.5 litre su, 100 dakika yürüyüş= 10.000 adım=150 puan..
Biliyorum kötü bi menü, yağlamayı kayınvalidem yapınca az yiyeyim bari dedim..çok uzun zamandır yemiyordum...Akşamki gezme için tatlı alırken eşime bayat gibi görünüyor diye fısıldadım, satan kadın duydu ve ısrarla taze olduğunu ispatlamak için tattırdı..
Akşamki gezmede tatlı ve pasta çeşitlerine dokunmadım ama diğerlerine dayanamadım ne yazık ki..
Teşekkür ederim kaptanım.Gitcem yarın sabah.Agrim çok artarsa bugün acile gitcem.Benim pek hatta hiç başım ağrımaz biraz korktum sankiGeçmişi çok okuyamadım ama arada gördümdira90 canım geçmiş olsun. İhmal etme sakın bu durumu lütfen en kısa zamanda bir doktora git. Takipte olacağım doktor konusunda haberin olsun.
Evet, aynen öyle, hepsini bi günde yedim ne yazık kiAfiyet olsun canım.Ya canım annem babanem ne zaman bir araya gelseler hemen yağlama başına geçerler.Bende çok severim.Orda bi de yağ mantısı gördüm sanki.
Bugun nasılsın, ağrın var mıAfiyet olsun canım.Ya canım annem babanem ne zaman bir araya gelseler hemen yağlama başına geçerler.Bende çok severim.Orda bi de yağ mantısı gördüm sanki.
Yine ağrıyo.Bi kahvaltı yapıp acile mi gitsem diyorum.Uykumdan uyandırdı agriBugun nasılsın, ağrın var mı
Uykumdan uyandıracak kadar şiddetliyse yarını bekleme, bugun git bence. Burnum da kanadı demiştin.Yine ağrıyo.Bi kahvaltı yapıp acile mi gitsem diyorum.Uykumdan uyandırdı agri
Geçmiş olsun canım yine de ihmal etme doktoruIyi geceler kızlar.Bi kaç gündür resmen vücudum hata veriyor.Surekli bi yerim ağrıyor.Sabah aşırı baş ağrısıyla uyandım.Zonklama tarzında sağ tepeden geliyodu.Bi de bulantı ve burun kanaması olunca.Tam bi dr.a gdiiyim dedim azaldı.Neyse pek.bisey yemedim ama menümü yazayım
Sabah 10.00
1dilim ekmek
2kaisk menemen
1dilim peynir salatalik
15.00
kepekli tost peynirli
1fincan çay
19.00 Akşam
3misket köfte
1kasik patates püre
Bol salata
1bardak ayran
2lt su
Spor yok.
Afiyet olsun canım sporların harika ah bide bende başlasam spor yapmayaiyi akşamlar herkese
kahvaltı(10.00)
bugün de geçiştirdim maalesef artık daha dikkatli olacağım
1 bardak kahve+1 karatay ekmeği
ara öğün
kızılayda armutlu soda içtim bu vardı içecek olarak ilk önce ne olduğunu anlayamadım türkçe değildi üstündeki yazılar
sonraya doğru 4 fındık
akşam(18.30)
haşlanmış tavuk dereotu ve 1 kerevizi karıştırdım evde yoğurt kalmamış ayran döktüm zor yedim tavsiye etmem
2.5 lt su
30 dk eliptik+10k adım 150+150 toplam 300 puan bugün için
30 dk eliptik+10 dk yer egzersizleri+6k adım 150+40+90 280 puan dün için
Birazdan oğlumu anneme bırakıp gitcem hastaneye.Bekleyebilcek gibi değil ağrı.Uykumdan uyandıracak kadar şiddetliyse yarını bekleme, bugun git bence. Burnum da kanadı demiştin.
Süpersin canım afiyet olsunİyi akşamlar kızlar kaçamaksız güzel bir gün geçirdim çok mutluyumm
Sabah; 2 kaşık menemen
2 yumurtadan omlet
1 salatalık
2 zeytin
Ara 15.00; şekersiz filtre kahve,3 çiğ badem, 3 çiğ fındık, yarım muz
Akşam 17.30; 3 şiş tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
Ayran
Su 2 litreya yaklaştı yatmadan 2 ye tamamlıcam
Spor yok ama 2.5 saat temizlik yaptım
Teşekkür ederim canım.Gitcem bugün dr.aGeçmiş olsun canım yine de ihmal etme doktoru
Kruvasan olmasaymış gayet hafif bir menü olacakmış canımBen bugünün menüsünü yazmayayım bence. Berbat batık durumdayım gibi hissediyorum.
9.30 yarım yumurta bir dilim ekmek
Öğlen 12.30 durum çiğ köfte
Akşam 19.00 levrek ve salata
Sonra kuruvasan yedim
2 lt su
1.saat spor
Saba sabah aklıma düştü şimdi yağlama. Ayy naaptın aysegül beni de yoldan cıkaracaksın :))) bugün kendime mukayet olmalıyım :)İyi geceler
İbretlik menüm
11.00. 7-8 yeşil zeytin, 2 dilim sucuk, 1 lokma ekmek, yeşil çay, 3-4 yer fıstığı
14.30. 2 yağlama( lahmacun gibi bişey, 1,5 lahmacun kadar yedim), marul maydanoz.
Biliyorum kötü bi menü, yağlamayı kayınvalidem yapınca az yiyeyim bari dedim..çok uzun zamandır yemiyordum...Akşamki gezme için tatlı alırken eşime bayat gibi görünüyor diye fısıldadım, satan kadın duydu ve ısrarla taze olduğunu ispatlamak için tattırdı..
Akşamki gezmede tatlı ve pasta çeşitlerine dokunmadım ama diğerlerine dayanamadım ne yazık ki..
Teşekkür ederim canım, hoşbuldum... Akşamdan 2 tüm cevizi kırıp içini suya koyuyoruz. Sabah aç karnına suyunu içip cevizleri yiyoruz. Kolestrolede faydalı olduğunu duydum zayıflamaya da..Hoşgeldin canım, bende 37 yaşında, Kayseri'de yaşayan bir öğretmenim.. inşallah en yakın zamanda hedeflerimize ulaşırız..
Menünde patates, sosis ve irmik helvası olmasa süper bi menü..ceviz suyu nasıl bişey merak ettim?
Sporların çok güzel..
İyi akşamlar kızlar kaçamaksız güzel bir gün geçirdim çok mutluyumm
Sabah; 2 kaşık menemen
2 yumurtadan omlet
1 salatalık
2 zeytin
Ara 15.00; şekersiz filtre kahve,3 çiğ badem, 3 çiğ fındık, yarım muz
Akşam 17.30; 3 şiş tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
Ayran
Su 2 litreya yaklaştı yatmadan 2 ye tamamlıcam
Spor yok ama 2.5 saat temizlik yaptım
Ahh ahh.. Nolcak bu bizim hamur işiyle sinavimizİyi geceler
İbretlik menüm
Kolay gelsin sana o zaman, menün güzel görünüyor, pirinç yerine bulgur pilavı tercih etsen daha iyi olur..İyi geceler.. benim için baya uzun bir gün oldu anca uzanabildim. 18:00-22.30 arası alışverişteydim çok yorucuydu gerçekten spordan sayılır mı? :) Yarın önemli bir gün runatolia Antalya'da bizde kendi şirketimizle birlikte TEGV e destek olmak için koşacağız.. ben anlaştım yürüyeceğim 10 km koşşam spor hayatım başlamadan bitebilir.. o kadar yolu yürüyünce de aynı olacağını düşünüyorum ama bakalım akşam yazarım zaten ölmezsem..
29.02.2020
Sabah 5.30 standart kalkış 6.00 da ceviz suyu
7.30 kahvaltı yarım kase ezogelin corba, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim sucuk,3 dilim salatalık, 1 küçük küp beyaz peynir, 1 yemek kaşığı tahin pekmez
Öğle yemeği 12.30 yarım kase sehriye çorbası, 3 yemek kaşığı pirinç pilavı, 4 incik 3 kanat ızgara, bol yeşil salata, 1 portakal
Akşam 20 de dışarda yedik İskender doner. sadece etinden..
1.5 lt su. Gün içerisinde 1 Herbalife, 1 yeşil çay.
Sporlar; 40 mekik, 20 squat, 20 şer tekli squat,20 lastikle iç bacak, 20 ziplama, 20 yerinde koşma, 40 yanlar.
Yarın erken kalkicam musadenizle.. yarın yazarım ilk fırsatta..
Teşekkür ederim canım, hoşbuldum... Akşamdan 2 tüm cevizi kırıp içini suya koyuyoruz. Sabah aç karnına suyunu içip cevizleri yiyoruz. Kolestrolede faydalı olduğunu duydum zayıflamaya da..
Ahh ahh.. Nolcak bu bizim hamur işiyle sinavimiz
Ben bu mesajı dün gece yazmıştım yollamamisim. Kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?