Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende içimden dedim zaten efsun menümü görürse seninki de benimki gibi uçmuş der diye
Evet haklısın, bu misafirlikler ve haftasonu kayınvalidemin bizde olması diyetimi alt üst ediyor...farkındayım kötü gidişatımın... Daha iradeli olmam lazım..

Özür dilerim cnm geçen haftalarda hastalığımdan dolayı çok aktif değildim sadece menü yazdım gibi bişey oldu, kaçmış gözümden

Afiyet olsun canım.Ya canım annem babanem ne zaman bir araya gelseler hemen yağlama başına geçerler.Bende çok severim.Orda bi de yağ mantısı gördüm sanki.

Geçmişi çok okuyamadım ama arada gördüm dira90 canım geçmiş olsun. İhmal etme sakın bu durumu lütfen en kısa zamanda bir doktora git. Takipte olacağım doktor konusunda haberin olsun.
Teşekkür ederim kaptanım.Gitcem yarın sabah.Agrim çok artarsa bugün acile gitcem.Benim pek hatta hiç başım ağrımaz biraz korktum sanki

Geçmiş olsun canım yine de ihmal etme doktoru

Afiyet olsun canım sporların harika ah bide bende başlasam spor yapmaya

Süpersin canım afiyet olsun

Kruvasan olmasaymış gayet hafif bir menü olacakmış canım

Saba sabah aklıma düştü şimdi yağlama. Ayy naaptın aysegül beni de yoldan cıkaracaksın :))) bugün kendime mukayet olmalıyım :)

İyi geceler.. benim için baya uzun bir gün oldu anca uzanabildim. 18:00-22.30 arası alışverişteydim çok yorucuydu gerçekten spordan sayılır mı? :) Yarın önemli bir gün runatolia Antalya'da bizde kendi şirketimizle birlikte TEGV e destek olmak için koşacağız.. ben anlaştım yürüyeceğim 10 km koşşam spor hayatım başlamadan bitebilir.. o kadar yolu yürüyünce de aynı olacağını düşünüyorum ama bakalım akşam yazarım zaten ölmezsem..
29.02.2020
Sabah 5.30 standart kalkış 6.00 da ceviz suyu
7.30 kahvaltı yarım kase ezogelin corba, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim sucuk,3 dilim salatalık, 1 küçük küp beyaz peynir, 1 yemek kaşığı tahin pekmez
Öğle yemeği 12.30 yarım kase sehriye çorbası, 3 yemek kaşığı pirinç pilavı, 4 incik 3 kanat ızgara, bol yeşil salata, 1 portakal
Akşam 20 de dışarda yedik İskender doner. sadece etinden..
1.5 lt su. Gün içerisinde 1 Herbalife, 1 yeşil çay.
Sporlar; 40 mekik, 20 squat, 20 şer tekli squat,20 lastikle iç bacak, 20 ziplama, 20 yerinde koşma, 40 yanlar.

Yarın erken kalkicam musadenizle.. yarın yazarım ilk fırsatta..

Teşekkür ederim canım, hoşbuldum... Akşamdan 2 tüm cevizi kırıp içini suya koyuyoruz. Sabah aç karnına suyunu içip cevizleri yiyoruz. Kolestrolede faydalı olduğunu duydum zayıflamaya da..

Ahh ahh.. Nolcak bu bizim hamur işiyle sinavimiz

Ben bu mesajı dün gece yazmıştım yollamamisim. Kusura bakmayın.

Günaydın çok şükür hafta sonu tatili bitiyor günahıyla sevabıyla ben de evime gidiyorum artık
Ama orucumu bırakmadım denvam ettim akşamları 7 ile 11 arası kendimi kutluyorum
Gel gelelim ama top patlayınca yediklerini bilmiyorum ve yazamiyorum
Haftaya daha düzenli olacam insallah

Kolay gelsin sana o zaman, menün güzel görünüyor, pirinç yerine bulgur pilavı tercih etsen daha iyi olur..
Cevizi kırınca, içindeki cevizle beraber suda bekliyor dimi, sadece kabuğuyla mı bekliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…