Sorun değil canım üslup önemli sonuçta tatlı dil her zaman güzelÖzür dilerim cnm geçen haftalarda hastalığımdan dolayı çok aktif değildim sadece menü yazdım gibi bişey oldu, kaçmış gözümden
Çok çok çook üzüldmIyi geceler kızlar.Bi kaç gündür resmen vücudum hata veriyor.Surekli bi yerim ağrıyor.Sabah aşırı baş ağrısıyla uyandım.Zonklama tarzında sağ tepeden geliyodu.Bi de bulantı ve burun kanaması olunca.Tam bi dr.a gdiiyim dedim azaldı.Neyse pek.bisey yemedim ama menümü yazayım
Sabah 10.00
1dilim ekmek
2kaisk menemen
1dilim peynir salatalik
15.00
kepekli tost peynirli
1fincan çay
19.00 Akşam
3misket köfte
1kasik patates püre
Bol salata
1bardak ayran
2lt su
Spor yok.
Sporun süper maşallah herzamanki gibi..İyi aksamlar herkese
kahvalti(12.00)
ceyrek simit
Peynir az yedim
Yesil zeytin 4 tane
Ton baligi 1 tk kadar
ara ogun
yarim dilim kek
1 kucuk muz
aksam(18.30)
haslanmis tavugu kori ve diger baharatlarla kavurdum 1 tabak kadar
Kahvalti bugun de istedigim gibi olmadi
2 lt su+1 bardak kahve
30 dk eliptik 150 8k adim 120 toplam 270 puan ile gunu kapattim
İyi bari, geçmiş olsun, inşallah sonucun güzel çıkar..Gittim canım mr istedi.pzrtsi aksam mr çektirip salı dr bakcak sabah.Ama bi ağrı kesici verdi.Serum yaptılar.Azaldi agrım çok şükür.
Geçmiş olsun canım çok sinir bozucu bir durumAy bugün başıma cok kötü birşey geldiii
Sabah 12 de
2 tane poğaça yedim cay ve zeytin ile. Sonra ben bi vicdan yaptım bi vicdan yaptım hemen kalktım 1 saat hızlı tempolu yürüyüş yaptım.
Sonra pazara gittik 2 saatte market pazar dolaştık.
Saat 18.00 de 1 kase kereviz salatası yedim.
Kilere gittim 10 kilo tursum vardı bitmişti sadece suyu kalmıştı. Dedim bidonunu yıkayayım. Ay aldım kilerden cıktım. Tam götürürken elimden bi kaydıııııı ayyy 10 kilo tursu suyu halının ortasına şak diye dökülmesin miii( su cok bi baktım oturma odasına doğru gidiyo ben bi çığlık attım daha yeni yıkatmıştım halıları topladım attım kapıya yarın tekrar vericem. 2 saatte o pisliği temizlemeyle ugrastım bu sporların en ağırıydı kızlar yaa. Simdi de yorgunluk üstüne ada cayı ( malatya ve kayserililer dağ çayı der oralardaki dağlarda var sadece) içiyorum.
Büyük geçmiş olsun canım iyi yapmışsın göndermeler onun kokusu çıkmazdı ki bir poğaça nelere sebep olmuş yaAy bugün başıma cok kötü birşey geldiii
Sabah 12 de
2 tane poğaça yedim cay ve zeytin ile. Sonra ben bi vicdan yaptım bi vicdan yaptım hemen kalktım 1 saat hızlı tempolu yürüyüş yaptım.
Kilere gittim 10 kilo tursum vardı bitmişti sadece suyu kalmıştı. Dedim bidonunu yıkayayım. Ay aldım kilerden cıktım. Tam götürürken elimden bi kaydıııııı ayyy 10 kilo tursu suyu halının ortasına şak diye dökülmesin miii( su cok bi baktım oturma odasına doğru gidiyo ben bi çığlık attım daha yeni yıkatmıştım halıları topladım attım kapıya yarın tekrar vericem. 2 saatte o pisliği temizlemeyle ugrastım bu sporların en ağırıydı kızlar yaa. Simdi de yorgunluk üstüne ada cayı ( malatya ve kayserililer dağ çayı der oralardaki dağlarda var sadece) içiyorum.
Çok sağol canım hemde nasııllGeçmiş olsun canım çok sinir bozucu bir durum
Ay valla aynen öyle canımBüyük geçmiş olsun canım iyi yapmışsın göndermeler onun kokusu çıkmazdı ki bir poğaça nelere sebep olmuş ya
Çok yorucu ve zahmetli olmuş canım, sağlık olsun ev hali oluyo öyle şeyler..benim de eskiden domates salçası bidonu tezgahtan yere düşmüş her tarafa sıçramıştı halı, dolaplar, perdeye kadar..çok sinir olmuştum, anlıyorum seni..Ay bugün başıma cok kötü birşey geldiii
Sabah 12 de
57 kg dayim.Burada (Hatay) kahveler genelde biraz daha acı oluyor.Denedim ama hoşuma gitmedi.O tek şeker acılığı alıyor.Canım bildirim derken kilo bildiriminden bahsetmiştim. Dün cuma bildirim günüydü. Şeker pare ve tantuninin ekmeği haricinde güzel menü. Su ve spor gayet güzel. Türk kahvesindeki şekerden bir vazgeçebilsen aslında Türk kahvesinin daha lezzetli olduğunu göreceksin. Denedin mi hiç şekersiz?
Sorun değil canım üslup önemli sonuçta tatlı dil her zaman güzel
Güzel bir gün geçirdim motivemi toparladım yeni düzene heyecanla başlayacağım inşallah yarından itibaren :))
Yeşilliklerim yıkandu kurulandı kullanıma hazır hale getirildi.. keşke domates salatalığın da tadı olsa da iştahla yesem.. kahvaltıda peynşrden başka yiyecek bir şey bulamıyorum kışın. Hergün yumurta da yiyemiyorum alerji oluyorum. Kahvaltı beni çok zorluyor hep yaa... dereotu maydanoz desen çok pahalı demetler küçültüldü diyatlar 2 tl ayıklıyorum 2 sefeelik çıkıyor. E ben 1 asgari ücretle geçiniyorum haftada 4 demet alamam kızım mama içiyor ayda 4 paket kirası faturası... ooo bu ay somon alacaktım bütçemi zorlayıp gittim markete bi baktım 119 tl hemen kaçtım... başka balık da hiç canm çekmiyor hayatımda 3 kere falan yedim ama tadı damağımda ne yalan sölim :)))
Yaz gelse de kahvaltılarım şenlense :) hoş o zaman da kış kadar geniş sebze yok Allah kışın sebze yazın meyve yiyin bol bol diyor bize diye düşünüyorum :)
[/QUOT
Yeşillikleri yıkayıp dolaba koyunca kullanırken çok pratik oluyo, ama ben hem hepsini birden yıkayıp kurutmaya eriniyorum, hemde daha çabuk bozuluyor gibi geldi bana..Seninkiler de yıkanınca çabuk bozuluyor mu?
Kızın süt içmeye başlamadı mı? Niçin mama içiyor? Tadına mı alışamadı?
Inşallah canım.Hala ağrı arada yokluyor bi anlamadım neyseGeçmiş olsun sevindim ağrının azalmasına, mr de temiz çıkar inşallah
Yok vermiyoruz canım, kafamız karışıyor diye vazgeçilmişti. Ama isteyen paylaşabilir tabi..Günaydın hanımlar güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle... bir de pazartesileri artık tartı vermiyoruz değil mi
Günüde erken kapattım.Gerçekten çok rahat ettim.Menün gayet güzel cnm günü erken kapatmışsın çok iyi olmuş
Yeşillikleri yıkayıp dolaba koyunca kullanırken çok pratik oluyo, ama ben hem hepsini birden yıkayıp kurutmaya eriniyorum, hemde daha çabuk bozuluyor gibi geldi bana..Seninkiler de yıkanınca çabuk bozuluyor mu?Sorun değil canım üslup önemli sonuçta tatlı dil her zaman güzel
Güzel bir gün geçirdim motivemi toparladım yeni düzene heyecanla başlayacağım inşallah yarından itibaren :))
Yeşilliklerim yıkandu kurulandı kullanıma hazır hale getirildi.. keşke domates salatalığın da tadı olsa da iştahla yesem.. kahvaltıda peynşrden başka yiyecek bir şey bulamıyorum kışın. Hergün yumurta da yiyemiyorum alerji oluyorum. Kahvaltı beni çok zorluyor hep yaa... dereotu maydanoz desen çok pahalı demetler küçültüldü diyatlar 2 tl ayıklıyorum 2 sefeelik çıkıyor. E ben 1 asgari ücretle geçiniyorum haftada 4 demet alamam kızım mama içiyor ayda 4 paket kirası faturası... ooo bu ay somon alacaktım bütçemi zorlayıp gittim markete bi baktım 119 tl hemen kaçtım... başka balık da hiç canm çekmiyor hayatımda 3 kere falan yedim ama tadı damağımda ne yalan sölim :)))
Yaz gelse de kahvaltılarım şenlense :) hoş o zaman da kış kadar geniş sebze yok Allah kışın sebze yazın meyve yiyin bol bol diyor bize diye düşünüyorum :)
Teşekkür ederim canım.Igne ve serum biraz ağrıyo azalttı.Ama hala arada giriyo ağrı.Bugün mr.a gircem yarın dr bakcak.Çok çok çook üzüldm
Bütün geçmişi okumadım ama nasıl oldun canım iyi misin ? Umarım önrmli bir durum değildir...
Merhaba cuma günü çalıştığım yerde internet bağlantısı yoktu.cumt ve pazarda giremiyorum zaten bilginiz var.M morpapatyam canım bildirim yapmadın mı ben mi görmedim?
Merhaba cuma günü çalıştığım yerde internet bağlantısı yoktu.cumt ve pazarda giremiyorum zaten bilginiz var.
cuma 90.4 çıktım.tartıldım ama bildirim yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?