Çok az yemişsin sanki cnm meyve ağırlıklı bi menü olmuş daha çokBenim menüme gelirsek
11.00. 7 yeşil zeytin, yeşil çay.
13.00. 1 elma, 1 kare bitter
14.30. 1 tabak eşkili çorba ( Duymayanlar için açıklayım, mercimek çorbasına ıspanak, dövme, nohut, sıvı sumak ekşisi eklenerek yapılıyor)
17.00. 1 mandalina, yarım yer elması
18.30. 1 kase eşkili çorba, 7-8 çiçek dolması (Bulgurlu, 2-3 çiçek dolması 1 yemek kaşığı ediyor, yani dolma deyince diğer dolmalar gibi büyük zannetmeyin, benim yediğim en fazla 3-4 kaşık bulgur pilavı ile denktir )
20.00. 3 bardak çay
2.5 litre su, 20 dakika yürüyüş= 35 puan
Evet canım, dünkü çılgınlığımdan sonra bugun dengelemek istedim..dün gece 21.00 de gezmede yanlış şeyler yediğim için sabah kendimi hala tok hissettim ve güne öğlen başladım. Hafif yemeye çalıştım..Çok az yemişsin sanki cnm meyve ağırlıklı bi menü olmuş daha çok
Bence bir sorun olmaz gec saatte de yememissin makarnayi abla afiyet olsun tabi olmasa daha iyiİyi akşamlar kızlar bugün kahvaltıya arkadaşlara gittik akşamda eşim makarna istedi saçma bi gün geçirdim yani
Sabah 11.00; 1 adet patatesli börek
2 dilim peynir
Domates
5 zeytin
2 kaşık kadar kavurmalı omlet
Akşam 17.30 ; 4 kaşık makarna
1 tavuk şiş
1 domates
2 litreye yakın su içtim
Spor yok ama toplamda 11 bin adım attım bugün
Gittim canım mr istedi.pzrtsi aksam mr çektirip salı dr bakcak sabah.Ama bi ağrı kesici verdi.Serum yaptılar.Azaldi agrım çok şükür.Naptın cnm gidebildinmi dr.a
Geçmiş olsun sevindim ağrının azalmasına, mr de temiz çıkar inşallahGittim canım mr istedi.pzrtsi aksam mr çektirip salı dr bakcak sabah.Ama bi ağrı kesici verdi.Serum yaptılar.Azaldi agrım çok şükür.
Allahtan tartı öncesi yemedim diye avutuyorum bende kendimiBence bir sorun olmaz gec saatte de yememissin makarnayi abla afiyet olsun tabi olmasa daha iyi
Zararlı şeylerin hepsinden baya az yemişsin iraden sağlam demekki cnmİyi aksamlar herkese
kahvalti(12.00)
ceyrek simit
Peynir az yedim
Yesil zeytin 4 tane
Ton baligi 1 tk kadar
ara ogun
yarim dilim kek
1 kucuk muz
aksam(18.30)
haslanmis tavugu kori ve diger baharatlarla kavurdum 1 tabak kadar
Kahvalti bugun de istedigim gibi olmadi
2 lt su+1 bardak kahve
30 dk eliptik 150 8k adim 120 toplam 270 puan ile gunu kapattim
Menün gayet güzel cnm günü erken kapatmışsın çok iyi olmuşBugün baya karışık bir gündü.Menumu yazayım yinede.
Kahvaltı 09.00
1dilim ekmek
1haslanmis yumurta
Mantar sote 2kasik
1dilim peynir salatalik domates
1cay kas pekmez
16.00 Akşam
Disardaydim.
1dilim ekmek pide
1et sis 2kasik bulgur pilavi
3kasik çoban salata..1tatli kaşığı ezme
1bardak ayran
18.30
Tek şekerli türk kahvesi
1maden suyu +yarim limon sıktım içine.
1.5lt su.
Sende benim aklıma Antep köftesini düşürmüştün ya...Ödeştik..
spor yapınca diyet daha kolay oluyor bence içimden diyorum ki o kadar uğraştım kalori yakmak için tekrar geri almayayım ama tadına da bakasım geliyorZararlı şeylerin hepsinden baya az yemişsin iraden sağlam demekki cnm
tek başına mı temizledin abla ben olsam çıldırırdım herhaldeAy bugün başıma cok kötü birşey geldiii
Sabah 12 de
2 tane poğaça yedim cay ve zeytin ile. Sonra ben bi vicdan yaptım bi vicdan yaptım hemen kalktım 1 saat hızlı tempolu yürüyüş yaptım.
Sonra pazara gittik 2 saatte market pazar dolaştık.
Saat 18.00 de 1 kase kereviz salatası yedim.
Kilere gittim 10 kilo tursum vardı bitmişti sadece suyu kalmıştı. Dedim bidonunu yıkayayım. Ay aldım kilerden cıktım. Tam götürürken elimden bi kaydıııııı ayyy 10 kilo tursu suyu halının ortasına şak diye dökülmesin miii( su cok bi baktım oturma odasına doğru gidiyo ben bi çığlık attım daha yeni yıkatmıştım halıları topladım attım kapıya yarın tekrar vericem. 2 saatte o pisliği temizlemeyle ugrastım bu sporların en ağırıydı kızlar yaa. Simdi de yorgunluk üstüne ada cayı ( malatya ve kayserililer dağ çayı der oralardaki dağlarda var sadece) içiyorum.
Çok geçmiş olsun.. zor gerçekten.. gidene değil insan pisligine, temizliğe yaniyo..Ay bugün başıma cok kötü birşey geldiii
Sabah 12 de
2 tane poğaça yedim cay ve zeytin ile. Sonra ben bi vicdan yaptım bi vicdan yaptım hemen kalktım 1 saat hızlı tempolu yürüyüş yaptım.
Sonra pazara gittik 2 saatte market pazar dolaştık.
Saat 18.00 de 1 kase kereviz salatası yedim.
Kilere gittim 10 kilo tursum vardı bitmişti sadece suyu kalmıştı. Dedim bidonunu yıkayayım. Ay aldım kilerden cıktım. Tam götürürken elimden bi kaydıııııı ayyy 10 kilo tursu suyu halının ortasına şak diye dökülmesin miii( su cok bi baktım oturma odasına doğru gidiyo ben bi çığlık attım daha yeni yıkatmıştım halıları topladım attım kapıya yarın tekrar vericem. 2 saatte o pisliği temizlemeyle ugrastım bu sporların en ağırıydı kızlar yaa. Simdi de yorgunluk üstüne ada cayı ( malatya ve kayserililer dağ çayı der oralardaki dağlarda var sadece) içiyorum.
Yok canım eşimle beraber temizledik :) döken bendim ama ona bi ton laf söyledim :) zavallının sesi bile çıkmadı anladı ki bu kadın delleniyo:)tek başına mı temizledin abla ben olsam çıldırırdım herhalde
vicdan yapman harika
Ay canım çok sağol yaa gerçekten o temizleme adamı mahvediyo kaç kez makinayı çalıştırdım kıyafetlerimdeki koku gitsin diye ay inşallah halıda kalmaz kokusuuÇok geçmiş olsun.. zor gerçekten.. gidene değil insan pisligine, temizliğe yaniyo..
Daha öncede dediğim gibi hamur isine, ekmege, pideye zaafım var hatta iradesizim diyebilirim.. Bı ara sabahları 2 poğaça yiyordum ve ama nasıl keyifle anlatamam.. ve ciddi anlamda kilo olarak döndü.. sabah yedigimizi yakarız diyoruz ya bence sabah yediklerimizin kilo alimimizda katkısı çok fazla. En azından bende öyle..
Neyse ki sen zaten o kadar yürüyüş ve alışverişle eritmissindir.
Nasıl da biliyorsun suçunuBende içimden dedim zaten efsun menümü görürse seninki de benimki gibi uçmuş der diye
Evet haklısın, bu misafirlikler ve haftasonu kayınvalidemin bizde olması diyetimi alt üst ediyor...farkındayım kötü gidişatımın... Daha iradeli olmam lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?