Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok az yemişsin sanki cnm meyve ağırlıklı bi menü olmuş daha çok

Çok az yemişsin sanki cnm meyve ağırlıklı bi menü olmuş daha çok
Evet canım, dünkü çılgınlığımdan sonra bugun dengelemek istedim..dün gece 21.00 de gezmede yanlış şeyler yediğim için sabah kendimi hala tok hissettim ve güne öğlen başladım. Hafif yemeye çalıştım..

İyi aksamlar herkese
kahvalti(12.00 )
ceyrek simit
Peynir az yedim
Yesil zeytin 4 tane
Ton baligi 1 tk kadar
ara ogun
yarim dilim kek
1 kucuk muz
aksam(18.30)
haslanmis tavugu kori ve diger baharatlarla kavurdum 1 tabak kadar
Kahvalti bugun de istedigim gibi olmadi
2 lt su+1 bardak kahve
30 dk eliptik 150 8k adim 120 toplam 270 puan ile gunu kapattim

Bence bir sorun olmaz gec saatte de yememissin makarnayi abla afiyet olsun tabi olmasa daha iyi

Bugün baya karışık bir gündü.Menumu yazayım yinede.
Kahvaltı 09.00
1dilim ekmek
1haslanmis yumurta
Mantar sote 2kasik
1dilim peynir salatalik domates
1cay kas pekmez

16.00 Akşam
Disardaydim.
1dilim ekmek pide
1et sis 2kasik bulgur pilavi
3kasik çoban salata..1tatli kaşığı ezme
1bardak ayran

18.30
Tek şekerli türk kahvesi
1maden suyu +yarim limon sıktım içine.

1.5lt su.

Zararlı şeylerin hepsinden baya az yemişsin iraden sağlam demekki cnm

Menün gayet güzel cnm günü erken kapatmışsın çok iyi olmuş

Ay bugün başıma cok kötü birşey geldiii
Sabah 12 de
2 tane poğaça yedim cay ve zeytin ile. Sonra ben bi vicdan yaptım bi vicdan yaptım hemen kalktım 1 saat hızlı tempolu yürüyüş yaptım.
Sonra pazara gittik 2 saatte market pazar dolaştık.
Saat 18.00 de 1 kase kereviz salatası yedim.
Kilere gittim 10 kilo tursum vardı bitmişti sadece suyu kalmıştı. Dedim bidonunu yıkayayım. Ay aldım kilerden cıktım. Tam götürürken elimden bi kaydıııııı ayyy 10 kilo tursu suyu halının ortasına şak diye dökülmesin miii ( su cok bi baktım oturma odasına doğru gidiyo ben bi çığlık attım daha yeni yıkatmıştım halıları topladım attım kapıya yarın tekrar vericem. 2 saatte o pisliği temizlemeyle ugrastım bu sporların en ağırıydı kızlar yaa. Simdi de yorgunluk üstüne ada cayı ( malatya ve kayserililer dağ çayı der oralardaki dağlarda var sadece) içiyorum.

tek başına mı temizledin abla ben olsam çıldırırdım herhalde
vicdan yapman harika

İyi geceler, nasılsınız?

Haftasonu çabucak geçti. Adı var tadı yok..
Bugün benim için güzel geçti. Korktuğum gibi değildi gerçekten gözümde büyütmüştüm 10 km yi. 1:48 dk da tempolu yürüdüm güzeldi. Runatolia gerçekten çok güzel ve büyük bir organizasyondu. Farklı ülkelerden insanlarinda katılımıyla 10 bin kişi yürüdü, koştu. Çoluk çocuk yaşlı genç.. neyse uzatmadan gün sonu raporu gelsin madem
Z raporu alınır ya gün sonunda.. :)

O halde 01.03.2020 tarihli Z raporum;
Sabah 7 kalkış ceviz suyu
Kahvaltı yarım portakal, yarım yeşil elma

Öğlen 5 ızgara köfte, öncesinde gelen sıcak pide ve tereyagla dayanamadim ne kadar diyim tatlı tabagindan az daha büyük düşünün yarısı kadar. Yeşillik ve ayran. (Yürüyüş sonrasında grubumuz bizi yemeğe götürdü çok efor sarfetmisiz karbonhidrat almamız gerekiyor diye :))

Akşam 18.30 1 kase mercimek çorbası, 3 yemek kaşığı taze fasulye 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, salata.

Hareketlerim;

40 zıplama, 50 mekik, 20 alt karın mekik, 30 squat, 20 şer tekli squat, 20 iç bacak squat, 50 şer yanlara eğilme, 50 şer sırt yanlar için arkaya dönme ve tabiki 10 km 1:48 dk tempolu yürüyüş

Çok geçmiş olsun.. zor gerçekten.. gidene değil insan pisligine, temizliğe yaniyo..

Daha öncede dediğim gibi hamur isine, ekmege, pideye zaafım var hatta iradesizim diyebilirim.. Bı ara sabahları 2 poğaça yiyordum ve ama nasıl keyifle anlatamam.. ve ciddi anlamda kilo olarak döndü.. sabah yedigimizi yakarız diyoruz ya bence sabah yediklerimizin kilo alimimizda katkısı çok fazla. En azından bende öyle..

Neyse ki sen zaten o kadar yürüyüş ve alışverişle eritmissindir.

tek başına mı temizledin abla ben olsam çıldırırdım herhalde
vicdan yapman harika
Yok canım eşimle beraber temizledik :) döken bendim ama ona bi ton laf söyledim :) zavallının sesi bile çıkmadı anladı ki bu kadın delleniyo:)

Ay canım çok sağol yaa gerçekten o temizleme adamı mahvediyo kaç kez makinayı çalıştırdım kıyafetlerimdeki koku gitsin diye ay inşallah halıda kalmaz kokusuu
haklisin canım sabahı da akşamı da bir bu yediklerimizin. hareket etmeden asla gitmez maşallah sen bu gün çok güzel yürümüşsün ya tereyağı sadece bir tık fazla kaçmış ama o da nazar boncuğu olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…