Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şeytanın dediğine bu sefer katılıyorum, belki de meleğin sesidir o..
Bebeğini biraz büyüttükten sonra, yine çalışma hayatına devam edebilirsin..
Aynen öyle, hayat geçiyor...

damlapal Çok sevindim adina.. Cesurca verilmiş bir karar bence..
Ben o kadar cesur değilim malesef..

Yaşım geçiyor daha fazla erteleyemem ama ben 30 yaşımdan sonra okudum bu kadar emekten sonra bir sonuca bağlamadan evlenirsem araya çoluk çocuk girer olur yaş 40. Bu sefer toparlayamam bir daha diye korkuyorum.. Onca emekte çöp olduğuyla kalır. Herşeyi geçtim evlilik benim için başlı başına fobi. Keşke evlenmeden çocuk yapabilsem

Ya bu kişinin hayata bakış açısıyla, beklentisiyle ilgili bi durum bence...
Mesela senin yerinde ve yaşında ben olsaydım geç olmadan bi çocuğum olsun isterdim..meslek olsa da oluur, olmasa da..çocuk sahibi olmanın da biyolojik bir yaş aralığı var,

Ama meslek herzaman kazanılabilir..
Ama ilerde pişman olmayacaksınız, özgür takılmak, farklı şekillerde etkinliklerde bulunmak, daha önceliğinizse o zaman meslek sahibi olmak için çabalayan derim.. gerçi ikisini de aynı anda yürütenler de az değil.. Tamamen sizin enerjinize bağlı..

Bu arada bilgilerini unutmuşum, evli miydin?

Tercih ve hayallerle alakalı canım 25 yaşında evlendim 27 yaşında kızım oldu 28 yaşında ayrıldım 34 yaşında tekrar evlendim ayrıldıktan sonra hep çalıştım idari işler müdürüyken anı bir kararla işten ayrıldım çok da yorulmuştum sancılı bir ayrılık 6 aylık bebek kucağımda geldim baba evine ve hem çalıştım hem okudum hem bebek baktım kızımı annem olmasaydı zor büyütürüm Allah razı olsun ondan şimdi tekrar evlendim 8 ay oldu ve artık çalışmayı düşünmüyorum doğrusu bu kişiye bağlı bir karar

Kesinlikle bakış açısı evet.. Yapı olarak daha garanticiyim sanırım.. bir işim olmalı.. gerisi zaten olur, olmasada olur.. çocuk istiyorum fakat bunun için evlilik yapmak istemiyorum.. mutsuz ailede mutlu çocuklar yetişmiyor maalesef...

Bu arada bilgilerini unutmuşum, evli miydin?
Ben 18-25 yaş aralığında bir evlilik yaptım. Çocuk yok. Hala bekarım..

Gercekten cok cesursunuz.. tebrik ediyorum.. hayatım boyunca hiç bir konuda cesur olmadım ve cesur insanlarında hep taktir etmisimdir..

Merhaba 09.00-17.00 arası if menüm ama bugün çok parlak değilim doğrusu gün vardı ve tutamadım kendimi çok üzgünüm
08.00 ılık limonlu su
09.30 peynirli omlet ve 2 dilim ekmek
15.00 2 dilim kete 3 profiterol 1 incirli kurabiye 2 kaşık yoğurtlu pancar salatası 2 kaşık kabaklı havuçlu salata
17.00 de sütlü kahve
1.5 lt su
Suya devam edeceğim 3 gün kaldı yargıya daha dikkatli olacağım

İf saatim 13:00 de bitti
2 lahmacun cola(çok sistim ayran icseydim iyiydi )
Hiç birşey yiyemedim sonrasında çok kotuydum akşam biraz midem yumuşasin diye
19:00 da çorba salata yedim
Yemek öncesi kahve içtim ama midem şiş hala

Bugünkü menum
Sabah 8 buçukta
Haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
1 bardak kış çayı

Saat 10 buçukta
1 simit ve cay

Saat 1 de
3 hurma yarim kase yoğurt
1 bardak süt

Saat 5 te
1 kase çorba
2 tabak lahana yemeği
Turşu

Cay ve 3 hurma

Şu 2bucuk lt
Spor 1 saat yürüyüş

LAydLiNe

Spor yapmani tavsiye ederim sislik icin

Anladım canım, unutmuşum daha doğrusu kişilerle bilgileri birbirine karıştırıyorum bazen grup kalabalık olunca, kusura bakma..
Hakkında ne hayırlıysa o olsun inşallah canım..

Günde yediklerinin çoğu diyete uygun değil ama sonrasında dengelemişsin.. afiyet olsun..

Sahane bir menü ile karşınızdayım hanımlar
Sabah 2 dilim ekmek kepekli yumurta haşlama saat 9.00
Öğle 13.30 ton balığı bir dilim kepek ekmek salata yağlı
Akşam yogurt salata 19.00
Spor 1 saat
Su 2 lt
Evet hafif bi gün olmuş, ton balığı kutuda olanlardan mı? Bi türlü sevemedim, alışamadım ben onlara..gramajı ne kadardı

Suyu da 2.5 yapsan iyi olur

Kola...cıss
Suyu da yazmamışsın, lahmacunu bende çok severim, diyette uygun değil ama çok yememişsin, sonrasında da hafif yemişsin, afiyet olsun

Suyun sporun iyi, menün de güzel, sadece simit gözüme çarptı, afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…