Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dengeli öğünler olmamış sanki canım bana çok az geldi yediklerin

Hayırlı akşamlar kızlar bugünkü menüm

Saat 12 de
2 haşlanmış yumurta
Yarım dilim kaşar peyniri
Domates biber salatalık
2 dilim ekmek ve çay

Saat 19.30 da
1 palamut
Havuç salatası ve soğan salatası
1 Sade maden suyu
1 lavaş ( çiğköfte lavaşı kadar)

Saat 20.30 da yarım kase salata daha yedim

Şimdi de ada çayı içiyorum.

Yarin 9 gibi baslarim 5 te bitiririm ay insallah daha fazlasini verirsin
Ben orucu uykuya tutturanim akşam 19:30 da başlatıyorum sabah 11 30 a kadar gerçi sistem şimdi değişti nasıl yaparım bilmiyoruminsallah bu hafta yi da sağlıklı bir şekilde bitiririm
Oruç takibi diye uygulama var goggle Play'den indirirken haftalık planla güzel gidiyor

Evet haklısın valla normalde pek beklemem ama gece cok sık emmek istiyor hep kalkıyorum gec kalkmışım

Iyi geceler kızlar menumu yazayim bebisi uyutup yatmak istiyorum
Sabah 11.oo
Omlet
Domates salatalik
1 dilim peynir
3 tane zzeytin
2 bardak sekersiz cay
1 dilim cavdar ekmegi

Ara ogun 15.00
1 avuc kuru uzum
1 kupa rezene

Aksam 19.00
1 kase mercimek
Salata
Yoğurtlu havuç ve lahana

Su 3 litre ictim allahtan bugunm

Cok gecmis olsun cnm valla aynisi benmde basima geldi bide ici tursu doluyken kapagi sıkı kapatamamisim olldugu gibi mutfagin halisina fayansina valla zor cnm

Canım emziren bir anne olarak yediklerini az buldum menüdeki yiyecekler gayet güzel ama 2 ana bir ana öğün yapmışsın akşam çok çok hafif geçmiş. Acıkmıyor musun

Canım emziren bir anne olarak yediklerini az buldum menüdeki yiyecekler gayet güzel ama 2 ana bir ana öğün yapmışsın akşam çok çok hafif geçmiş. Acıkmıyor musun
Yok cnm ya fazla bile geliyor sanki bide malzemelerim bitti yarin pazar yapmm lazim sebze kalmadi evde ondan boyle az oldu bugun

Yok cnm ya fazla bile geliyor sanki bide malzemelerim bitti yarin pazar yapmm lazim sebze kalmadi evde ondan boyle az oldu bugun
Anladım canım yap pazarını da biraz daha doldur öğünlerini. İnsan az yiyip doymaya alışınca vücudu kıtlık moduna da sokabiliyor o da stok yaptığı için kilo verememek anlamına geliyor biliyorsun. Dediğim gibi onun harici gayet güzel

gece acıkınca mutlu olan tek benim herhalde aç uyuduğum her günün sabahında - görüyorum
hemen indiriyorum o uygulumayı

Migren varmış.Migren atagi oluyomuş o agrilar. Yillardir nasıl belli olmaz da birden çıkar ilgilnc geldi.Agrim biraz hafifledi neyseki.
Çok geçmiş olsun..

İyi geceler.. menüleri çok kontrollü gözüküyor maşallah ben bugün biraz kaçırdım sanki

Sabah 5.30 standart kalkış 6.00 da ceviz suyu
7.30 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 3 küçük sosis, 3 dilim salatalık, 1 çeyrek domates, 2 küçük küp beyaz peynir, 1 yemek kaşığı tahin pekmez

Öğle yemeği; 12.30 1 kase yoğurt çorbası, 4 yemek kaşığı pirinç pilavı tavuk dönerli, 3 yemek kaşığı kuru fasulye, 2 yemek kaşığı kabak yemeği,1 kase cacık, en küçüğünden, kıyısından ve de incesinden revani 1 dilim
Akşam; 2 adet Yalancı kumpir. mifloy çanağında patates ezmesi beyaz peynir ve tereyagliyesil salata.

2 lt su. Gün içerisinde 1 Herbalife, 1 yeşil çay.

Sporlar; 60 mekik, 20 alt karın mekik 20 squat, 20 şer tekli squat, 20 iç baca squat, 50 şer yanlar. 50 şer arkaya dönme.

İyi geceler. Yarın görüşürüz nadipse

biraz mı... ablacım kaçamak yaparken yaptığın sporu düşünmelisin bence,o kadar uğraşıyoruz 2-3 kalori yakacağız diye sosis,pirinç pilavı,kumpir,milföy ile niye heba edelim bu çabayı?
Ben 1 yk tahin pekmezden bir şey olmaz diye düşünüyorum tok tutuyor normalde ama bugün sana yaramamış anlaşılan
Diğer günler toparlarsın inşallah diyet yapan değil normal bir insan için bile çok fazla olmuş maalesef bugün
en sevdiğim emojiyi de bir daha kullanmak nasip olmaz inşallah

Canım menünün neresinden tutacağımı bilemedim açıkçası sen biliyorsun zaten beslenme hatalarını bence biraz daha dikkatli olmalısın. Ayrıca zayıflama çaylarına vs karşıyım içerisinde ne olduğu bile belli değil senin vücudunda ne tür bir hasar bıraktığı da belli değil.

Teşekkürler canım.Sabahki sosis akşamki patates ve revani gözüme çarpan 3sey menündeki.Sporun çok iyi olmuş ama.

Ben geldim kızlaaarrrr bu sabah internet aldım ekstra hatırladığım kadarı ile 3 günlük yazacağım menüleri cumartesi akşamı mangal yedim ekmeksiz 2 parça tavuk 2 şiş yedim çay içtim pazar sabah yumurta domates çay Öğlen yoğurtlu makarna eşim şehir dışına çıkacaktı acil yemek gerekiyordu malum makarna en kolayı akşam 1 avuç kuruyemiş başka bir şey yemedim pazartesi sabah bir şey yemedim öğleden sonra brokoli karnabahar salatası akşam 1 kase tarhana çorbası yarım biber dolması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…