Dengeli öğünler olmamış sanki canım bana çok az geldi yediklerinİyi aksamlar herkese
kahvalti(09.00)
1 yk chiayi sutle sisirdim yarim muz ekledim
1 bardak kahve
ara ogun
4 findik
1 tk fistik ezmesi
1 bardak kahve
aksam(18.00)
korili haslanmis tavuk kavurmasi tadi bugun daha guzel olmustu niyeyse ama kuru geliyor yaninda kucuk top top peynirler var adini bilmiyorum 4 tane yedim
2.5 lt su
Bugun basim cok agridi kutuphanedeyken spor yapamadim
Çok güzel birlikte yapalım ben iki kilo verdim ve çok da strese girmedenTekrar denemeyi dusunuyorum yarin basliyim hatta
Yarin 9 gibi baslarim 5 te bitiririm ay insallah daha fazlasini verirsinÇok güzel birlikte yapalım ben iki kilo verdim ve çok da strese girmeden
Haklisin ablacim bugun internet sitelerinden kiyafet baktim fazla gaza geldim sanirimDengeli öğünler olmamış sanki canım bana çok az geldi yediklerin
Ben orucu uykuya tutturanim akşam 19:30 da başlatıyorum sabah 11 30 a kadar gerçi sistem şimdi değişti nasıl yaparım bilmiyorumYarin 9 gibi baslarim 5 te bitiririm ay insallah daha fazlasini verirsin
Evet haklısın valla normalde pek beklemem ama gece cok sık emmek istiyor hep kalkıyorum gec kalkmışımBen böyle zamanlarda sabah erken uyanınca bir tane yumurta haşlıyorum kendime. Öğleye kadar metabolizma çalışmaya başlıyor. Öğle yemeği gibi de normal kahvaltımı yapıyorum. Aklında olsun. Diğer türlü öğün saatlerin şaşıyor. Su çok az olmuş. Emziriyordun yanlış hatırlamıyorsam senin daha fazla su içmen lazım.
Cok gecmis olsun cnm valla aynisi benmde basima geldi bide ici tursu doluyken kapagi sıkı kapatamamisim olldugu gibi mutfagin halisina fayansina valla zor cnmAy bugün başıma cok kötü birşey geldiii
Sabah 12 de
2 tane poğaça yedim cay ve zeytin ile. Sonra ben bi vicdan yaptım bi vicdan yaptım hemen kalktım 1 saat hızlı tempolu yürüyüş yaptım.
Sonra pazara gittik 2 saatte market pazar dolaştık.
Saat 18.00 de 1 kase kereviz salatası yedim.
Kilere gittim 10 kilo tursum vardı bitmişti sadece suyu kalmıştı. Dedim bidonunu yıkayayım. Ay aldım kilerden cıktım. Tam götürürken elimden bi kaydıııııı ayyy 10 kilo tursu suyu halının ortasına şak diye dökülmesin miii( su cok bi baktım oturma odasına doğru gidiyo ben bi çığlık attım daha yeni yıkatmıştım halıları topladım attım kapıya yarın tekrar vericem. 2 saatte o pisliği temizlemeyle ugrastım bu sporların en ağırıydı kızlar yaa. Simdi de yorgunluk üstüne ada cayı ( malatya ve kayserililer dağ çayı der oralardaki dağlarda var sadece) içiyorum.
Canım emziren bir anne olarak yediklerini az buldum menüdeki yiyecekler gayet güzel ama 2 ana bir ana öğün yapmışsın akşam çok çok hafif geçmiş. Acıkmıyor musunIyi geceler kızlar menumu yazayim bebisi uyutup yatmak istiyorum
Sabah 11.oo
Omlet
Domates salatalik
1 dilim peynir
3 tane zzeytin
2 bardak sekersiz cay
1 dilim cavdar ekmegi
Ara ogun 15.00
1 avuc kuru uzum
1 kupa rezene
Aksam 19.00
1 kase mercimek
Salata
Yoğurtlu havuç ve lahana
Su 3 litre ictim allahtan bugunm
Yok cnm ya fazla bile geliyor sanki bide malzemelerim bitti yarin pazar yapmm lazim sebze kalmadi evde ondan boyle az oldu bugunCanım emziren bir anne olarak yediklerini az buldum menüdeki yiyecekler gayet güzel ama 2 ana bir ana öğün yapmışsın akşam çok çok hafif geçmiş. Acıkmıyor musun
Anladım canım yap pazarını da biraz daha doldur öğünlerini. İnsan az yiyip doymaya alışınca vücudu kıtlık moduna da sokabiliyor o da stok yaptığı için kilo verememek anlamına geliyor biliyorsun. Dediğim gibi onun harici gayet güzelYok cnm ya fazla bile geliyor sanki bide malzemelerim bitti yarin pazar yapmm lazim sebze kalmadi evde ondan boyle az oldu bugun
gece acıkınca mutlu olan tek benim herhalde aç uyuduğum her günün sabahında - görüyorumBen orucu uykuya tutturanim akşam 19:30 da başlatıyorum sabah 11 30 a kadar gerçi sistem şimdi değişti nasıl yaparım bilmiyoruminsallah bu hafta yi da sağlıklı bir şekilde bitiririm
Oruç takibi diye uygulama var goggle Play'den indirirken haftalık planla güzel gidiyor
Çok geçmiş olsun..Migren varmış.Migren atagi oluyomuş o agrilar. Yillardir nasıl belli olmaz da birden çıkar ilgilnc geldi.Agrim biraz hafifledi neyseki.
biraz mı... ablacım kaçamak yaparken yaptığın sporu düşünmelisin bence,o kadar uğraşıyoruz 2-3 kalori yakacağız diye sosis,pirinç pilavı,kumpir,milföy ile niye heba edelim bu çabayı?Çok geçmiş olsun..
İyi geceler.. menüleri çok kontrollü gözüküyor maşallahben bugün biraz kaçırdım sanki
Sabah 5.30 standart kalkış 6.00 da ceviz suyu
7.30 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 3 küçük sosis, 3 dilim salatalık, 1 çeyrek domates, 2 küçük küp beyaz peynir, 1 yemek kaşığı tahin pekmez
Öğle yemeği; 12.30 1 kase yoğurt çorbası, 4 yemek kaşığı pirinç pilavı tavuk dönerli, 3 yemek kaşığı kuru fasulye, 2 yemek kaşığı kabak yemeği,1 kase cacık, en küçüğünden, kıyısından ve de incesinden revani 1 dilim
Akşam; 2 adet Yalancı kumpir. mifloy çanağında patates ezmesi beyaz peynir ve tereyagliyesil salata.
2 lt su. Gün içerisinde 1 Herbalife, 1 yeşil çay.
Sporlar; 60 mekik, 20 alt karın mekik 20 squat, 20 şer tekli squat, 20 iç baca squat, 50 şer yanlar. 50 şer arkaya dönme.
İyi geceler. Yarın görüşürüz nadipse
Canım menünün neresinden tutacağımı bilemedim açıkçası sen biliyorsun zaten beslenme hatalarını bence biraz daha dikkatli olmalısın. Ayrıca zayıflama çaylarına vs karşıyım içerisinde ne olduğu bile belli değil senin vücudunda ne tür bir hasar bıraktığı da belli değil.Çok geçmiş olsun..
İyi geceler.. menüleri çok kontrollü gözüküyor maşallahben bugün biraz kaçırdım sanki
7.30 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 3 küçük sosis, 3 dilim salatalık, 1 çeyrek domates, 2 küçük küp beyaz peynir, 1 yemek kaşığı tahin pekmez
Öğle yemeği; 12.30 1 kase yoğurt çorbası, 4 yemek kaşığı pirinç pilavı tavuk dönerli, 3 yemek kaşığı kuru fasulye, 2 yemek kaşığı kabak yemeği,1 kase cacık, en küçüğünden, kıyısından ve de incesinden revani 1 dilim
Akşam; 2 adet Yalancı kumpir. mifloy çanağında patates ezmesi beyaz peynir ve tereyagliyesil salata.
Sporlar; 60 mekik, 20 alt karın mekik 20 squat, 20 şer tekli squat, 20 iç baca squat, 50 şer yanlar. 50 şer arkaya dönme.
Teşekkürler canım.Sabahki sosis akşamki patates ve revani gözüme çarpan 3sey menündeki.Sporun çok iyi olmuş ama.Çok geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?