Canım 17 aylık bebeğim var emiyor da böyle yemediğim zamanlar kan şekerim birden düşüyor. Daha sağlıklı olsun isterim ama başka seçeneğim yoktuŞöyle anlatayim canım ben yumurta yersem peynir yemem sadece zeytin ve ceviz bal yerim peynir yersem yumurta yemem eğer öyle kahvaltı yaptıysan öğlen sadece çorba salata yerim
Öğlen de o menüyü o şekilde yersem akşam yemek yemem bana göre zengin diyet menüsü değil normal sağlıklı bir menü demekk istedim zayıflamak istiyorsak biraz azaltmak lazım menüden ama tabiiki hepimiz arada kelli felli yemek yiyoruz yani
Afiyet olsun canım, haklısın, sadece gözüme çarptı demek istedim..Kız hiç ekmek yok menümde hem sabah saati olsun okadar.
yazdıktan sonra çok susadım zaten su candır yaGüzel ve sağlıklı görünüyor, spor da güzel, sadece suyu az içmişsin. 2.5- 3 içsem süper olur
Wasa kıtır ekmek gibi bir şey canım yaprak galeta gibi bir şey iki tanesinin kalorisi bir dilim ekmeğe eşit. Sabahları kurtarıcı oluyor el altında olunca. Bayatlamıyor da hemen. Evet ya nöbet bizim mesleğe ters ama gelgör ki bakanlığımız bir yönetmelik değişikliğiyle getird.yeri geldiğinde nöbette öğrenciye kızıp sonra gel yavrum bana her şeyi anlatabilirsin koşulsuz kabul ediyorum seni diyorsun çelişkiye bak. Ama işte mecburWasa ne bilmiyorum ama menün çok abartılı gelmedi bana... güzel bence..
Ayy evet, o nöbetler, özellikle de bahçe nöbeti bitiriyor insanı...eskiden rehberlik öğretmenleri nöbet tutmazdı, ben hatırlıyorum, sonradan değişti.. adım sayında süper..
Afiyet olsun o zaman canım hepsi süt olsun insallahCanım 17 aylık bebeğim var emiyor da böyle yemediğim zamanlar kan şekerim birden düşüyor. Daha sağlıklı olsun isterim ama başka seçeneğim yoktu
Su çok güzel... kızartma yemeseydin keşke umarım azdır... Onun haricinde güzel bi menü... afiyet olsunBende anca geldim kaptanım
Sabah 8.00
Ilik limonlu su
9.00
Bir haşlanmış yumurta
1 kupa rezene
Öğle 12.00 esim evde oldugu icin Kahvaltim ogle yemegi oldu
1 dilim peynir
Domates salatalik
5 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 bardak sekersiz cay
Ara ogun 16.00
1 elma
Aksam 19.00
Aparatif oldu kizlar ev temizligi yaptigim icin yemek yapamadim
1 kase mercimek corba
Patates kızartma
Domates Salatalik söğüş
3 bardak sekersiz cay
1 dilim normal ekmek yedim
Suyu 3 litre yaptim daha yatanan kadar 1 litre daha içerim acayip efor harcadim ev8n içi balkon bahce supur derken 3 saate yakin temizlik yaptım 30 dk 10 puandan 60 puan sanırım
Fazla kacirmamaya ozen gösterdim 4 5 catal kadar ama yemesm daha iyiyidiSu çok güzel... kızartma yemeseydin keşke umarım azdır... Onun haricinde güzel bi menü... afiyet olsun
İyi akşamlar kızlar hemen menümü yazayım
Kahvaltı yok
14.00 bol karışık salata
17.00 1 elma
19.00 2 kaşık acı sos 3 kaşık közlenmiş parlıcan salatası
3 kaşık pirinçli ıspanak yemeği
2 lt su
[/QUOTE
Çok çok az yemişsin...nasıl dayanabildin..
Patates kızartması dışında menün güzelBende anca geldim kaptanım
Sabah 8.00
Ilik limonlu su
9.00
Bir haşlanmış yumurta
1 kupa rezene
Öğle 12.00 esim evde oldugu icin Kahvaltim ogle yemegi oldu
1 dilim peynir
Domates salatalik
5 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 bardak sekersiz cay
Ara ogun 16.00
1 elma
Aksam 19.00
Aparatif oldu kizlar ev temizligi yaptigim icin yemek yapamadim
1 kase mercimek corba
Patates kızartma
Domates Salatalik söğüş
3 bardak sekersiz cay
1 dilim normal ekmek yedim
Suyu 3 litre yaptim daha yatanan kadar 1 litre daha içerim acayip efor harcadim ev8n içi balkon bahce supur derken 3 saate yakin temizlik yaptım 30 dk 10 puandan 60 puan sanırım
Çok çok az yemişsin...nasıl dayanabildinİyi akşamlar kızlar hemen menümü yazayım
Kahvaltı yok
14.00 bol karışık salata
17.00 1 elma
19.00 2 kaşık acı sos 3 kaşık közlenmiş parlıcan salatası
3 kaşık pirinçli ıspanak yemeği
2 lt su
Merhaba,Herkese merhaba
Beni tanıyanlar el kaldırsın
Şuan hiççç konsantre olmamakla birlikte ciddi anlamda kilo vermem gerekiyor
Buraya yazmakla çok tereddüt ettim kendimden korkuyorum yapamayacağım diye o kadar saldım ki anlatamam beni tanıyanlar aldığım kiloya şok olacaklar
1bardak daha içsem 2.5 olacaktı ama artık içim kalmiyo.Güzel bi menü olmuş, suyu da 2.5 yapsan daha süper olur.
Tamam, çok zorlama o zaman..1bardak daha içsem 2.5 olacaktı ama artık içim kalmiyo.
MerhabaMerhaba,
Sizi tanımıyorum ama merak ettim, kaç kiloydunuz önce, şimdi kaça çıktınız?
Ne yazık ki bin bir emekle zayıflayıp, bırakınca çoğunu geri alıyoruz çoğumuz..
Gruba girme konusunda kaptanımız size dönüş yapacaktır..
Ben hiç acikmiyorum sonlara doğru aciktigimi düşünüyorumİf oruç ilk günü şuan vurmaya başladı açlık ben gidip yatayım yoksa dayanamayacağım herkese iyi geceler
EvetPişirmeden kutudan çıktığı gibi yeniyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?