Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım 17 aylık bebeğim var emiyor da böyle yemediğim zamanlar kan şekerim birden düşüyor. Daha sağlıklı olsun isterim ama başka seçeneğim yoktu

Wasa kıtır ekmek gibi bir şey canım yaprak galeta gibi bir şey iki tanesinin kalorisi bir dilim ekmeğe eşit. Sabahları kurtarıcı oluyor el altında olunca. Bayatlamıyor da hemen. Evet ya nöbet bizim mesleğe ters ama gelgör ki bakanlığımız bir yönetmelik değişikliğiyle getird.yeri geldiğinde nöbette öğrenciye kızıp sonra gel yavrum bana her şeyi anlatabilirsin koşulsuz kabul ediyorum seni diyorsun çelişkiye bak. Ama işte mecbur

Herkese merhaba
Beni tanıyanlar el kaldırsın
Şuan hiççç konsantre olmamakla birlikte ciddi anlamda kilo vermem gerekiyor
Buraya yazmakla çok tereddüt ettim kendimden korkuyorum yapamayacağım diye o kadar saldım ki anlatamam beni tanıyanlar aldığım kiloya şok olacaklar

Bende anca geldim kaptanım
Sabah 8.00
Ilik limonlu su
9.00
Bir haşlanmış yumurta
1 kupa rezene

Öğle 12.00 esim evde oldugu icin Kahvaltim ogle yemegi oldu
1 dilim peynir
Domates salatalik
5 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 bardak sekersiz cay

Ara ogun 16.00
1 elma

Aksam 19.00
Aparatif oldu kizlar ev temizligi yaptigim icin yemek yapamadim
1 kase mercimek corba
Patates kızartma
Domates Salatalik söğüş
3 bardak sekersiz cay
1 dilim normal ekmek yedim

Suyu 3 litre yaptim daha yatanan kadar 1 litre daha içerim acayip efor harcadim ev8n içi balkon bahce supur derken 3 saate yakin temizlik yaptım 30 dk 10 puandan 60 puan sanırım

İyi akşamlar kızlar hemen menümü yazayım
Kahvaltı yok
14.00 bol karışık salata
17.00 1 elma
19.00 2 kaşık acı sos 3 kaşık közlenmiş parlıcan salatası
3 kaşık pirinçli ıspanak yemeği

2 lt su

Su çok güzel... kızartma yemeseydin keşke umarım azdır... Onun haricinde güzel bi menü... afiyet olsun

Patates kızartması dışında menün güzel

Çok çok az yemişsin...nasıl dayanabildin

Merhaba,
Sizi tanımıyorum ama merak ettim, kaç kiloydunuz önce, şimdi kaça çıktınız?
Ne yazık ki bin bir emekle zayıflayıp, bırakınca çoğunu geri alıyoruz çoğumuz..
Gruba girme konusunda kaptanımız size dönüş yapacaktır..

Merhaba
İlk zayıflamaya başladığımda geçen sene idi 66 kg idim 54 kg ile mezun olmuştum
Şimdi 70 kg
Kaptana burdan selam ebrucuğum LAydLiNe
Spor salonuna da yazıldım bakalım bu ay içinde başlayacağım küçük oğlanı kreşe alıştırayım

İf oruç ilk günü şuan vurmaya başladı açlık ben gidip yatayım yoksa dayanamayacağım herkese iyi geceler
Ben hiç acikmiyorum sonlara doğru aciktigimi düşünüyorum yani hissetmiyorum bı yerde okudum acikana kadar bekleyin diyordu
Depo sağlam bende heralde hala işlemedi bana bugün 9. Gün if de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…