Maşallah bende saat ilerleyince acıkma hissi oldu çayda içince daha çok hissettimBen hiç acikmiyorum sonlara doğru aciktigimi düşünüyorumyani hissetmiyorum bı yerde okudum acikana kadar bekleyin diyordu
Depo sağlam bende heralde hala işlemedi bana bugün 9. Gün if de
Tekrar verirsin inşallah bende bugün fırsat bulursam kayıt olacağım salonaMerhaba
İlk zayıflamaya başladığımda geçen sene idi 66 kg idim 54 kg ile mezun olmuştum
Şimdi 70 kg
Kaptana burdan selam ebrucuğumLAydLiNe
Spor salonuna da yazıldım bakalım bu ay içinde başlayacağım küçük oğlanı kreşe alıştırayım
Günaydın, kolay gelsin..Günaydın hanımlar bugün temizlik günüm
İnşallah istediğiniz kiloya çabucak dönersiniz, güzel zayıflamışsınız, demekki isteyince yapabiliyorsunuz..Merhaba
Şimdi 70 kg
Spor salonuna da yazıldım bakalım bu ay içinde başlayacağım küçük oğlanı kreşe alıştırayım
Su az olmuş seninde bildiğin gibi, öğlenkiler dışında menün sağlıklı ve güzel, öğlende mecbur kalmışsın ama çok fazla değil yine.. afiyet olsunGünaydınlar dün yazamadım menümü kızlar, gerçi çokda istediğim gibi menü olmadı11 de acil toplantıya çağırdılar öğle arasıda toplantıda geçince atıştırmalık kurabiyelerden falan yemek zorunda kaldım çok açtım
03.03.2020 menü
Sabah 07.00; 2 adet yulaflı poğaça ( boyutları kurabiye boyutunda içinde yulaf yoğurt yeşillik yumurta lor peyniri zeytin var
Bol maydanoz
1 bardak çay (şekersiz)
Öğlen ; 2 adet kurabiye
1 dilim kek
3/4 tane kraker
Akşam ; 1 kase bulgur salatası
3 adet köfte
Su 1 litre de kaldım
Spor 45 dakika yürüyüş
Geçmiş olsun, hayırdır, neyin var?dünkü menüm
Sabah 90:00
2,5 kaşık yulaf bir çay bardağı süt-bir avuç nar-2 ceviz
ara30
1 türk kahvesi
Öğlen30
1 kase yayla çorbası
yarım portakal
Ara00
2ceviz
Akşam17:30
1 kase yoğurt
3/4 tavuk butu
Ara00
1ardak çay
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooo Gönül noldu sanaMerhaba
Şimdi 70 kg
Geçmiş olsun, hayırdır, neyin var?
Menün güzel ve hafif görünüyor, suyu yazmamışsın, bide yazdığın saatler emoji olarak görünüyor
Hatta bi kere daha böyle olmuştu, 15 köfte yedin sanmıştım hatırladın mı..
teşekkür ederim
kardiyolojik bir problem var
suyu bir türlü düzene sokamadım
neden emoji görünüyor acaba
evet hatırlıyorum 15 köfte
Geçmiş olsun, şuan nasılsın, geçti mi?
iyi akşamlar herkese
kahvaltı(12.00)
yulaf ezmesi(3 yk yulaf ununa göz kararı süt ve su kattım pişmeye yakın 1 tk kakao ve tarçın altını kapatınca da pekmez ekledim süsleme olarak 4 fındık tadı şuana kadar yaptığım en iyi yulaflardandı)
1 bardak sade kahve
ara öğün
1 elma
1 küçük muz farklı saatlerde yedim
akşam(18.30)
4 kaşık tam buğday makarna,yoğurt ve haşlanmış tavuğu karıştırdım tavuk az kalmıştı tam buğday makarna insanı baya tok tutuyor
2 lt su
30 dk eliptik 150 puan
Canım balıklama atlıyorum ama doğru kişiyi seçersen ve evlenip cocugun olduktan sonra azmini kaybetmezsen çocukla da devam edebilrisin yoluna.birsuru seçenekleri var.ucretli ücretsiz izinler bakıcılar kreşler yeterki sen işte.yasin çok geçemeden doğru kişiyide bulursan inş.cocuk çok büyük bir nimet biraz daha yaşımız geçtiğinde daha iyi anlayacağız bunu.rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.. tabiki sevmeden sırf evlilik için evlilik cocuk olmaz buna katiliyorum
İf oruç ilk günü şuan vurmaya başladı açlık ben gidip yatayım yoksa dayanamayacağım herkese iyi geceler
Ben hiç acikmiyorum sonlara doğru aciktigimi düşünüyorumyani hissetmiyorum bı yerde okudum acikana kadar bekleyin diyordu
Depo sağlam bende heralde hala işlemedi bana bugün 9. Gün if de
Günaydın hanımlar bugün temizlik günüm
Günaydınlar dün yazamadım menümü kızlar, gerçi çokda istediğim gibi menü olmadı11 de acil toplantıya çağırdılar öğle arasıda toplantıda geçince atıştırmalık kurabiyelerden falan yemek zorunda kaldım çok açtım
03.03.2020 menü
Sabah 07.00; 2 adet yulaflı poğaça ( boyutları kurabiye boyutunda içinde yulaf yoğurt yeşillik yumurta lor peyniri zeytin var
Bol maydanoz
1 bardak çay (şekersiz)
Öğlen ; 2 adet kurabiye
1 dilim kek
3/4 tane kraker
Akşam ; 1 kase bulgur salatası
3 adet köfte
Su 1 litre de kaldım
Spor 45 dakika yürüyüş
dünkü menüm
Sabah 90:00
2,5 kaşık yulaf bir çay bardağı süt-bir avuç nar-2 ceviz
ara30
1 türk kahvesi
Öğlen30
1 kase yayla çorbası
yarım portakal
Ara00
2ceviz
Akşam17:30
1 kase yoğurt
3/4 tavuk butu
Ara00
1ardak çay
Günaydın.Kolay gelsin canimGünaydın hanımlar bugün temizlik günüm
Günaydın kaptanimGünaydınlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?