Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Su az olmuş seninde bildiğin gibi, öğlenkiler dışında menün sağlıklı ve güzel, öğlende mecbur kalmışsın ama çok fazla değil yine.. afiyet olsun
Evet cnm baya az oldu, hem su azlığından hem öğlen yediklerimden dolayı şişkin hissediyorum bugün kendimi, bugün suyu 2 litrenin üstüne çıkarcam dünü dengelesin hem

Toplantıdan çıktığımızda saat 3 dü bayılcak gibiydim ama yanımda atıştırmalık bişeyde yoktu, çay ocağındada hep sağlıksız,şeyler var eve zor geldim valla

Ben tam yapmıyorum ama araştırdım. Belli saatlerde aç durarak yapılıyo, su, şekersiz çay, kahve, vs serbest içiliyo. Mesela 8 saat yiyip sonrasında 16 saat hiç bişey yemiyorsun... İlk başlayanlara 10 saat yiyip, 14 saat yememeyi öneriyor uzmanlar..bir iki hafta buna alışınca 8/16, sonra da kademeli olarak 6/18, sonrada yapılabiliyorsa 4/20 saat şekilde if yapılabiliyor benim okuduklarıma göre..

Benimki de yarım yamalak if sayılır aslında
Çoğunlukla akşam yemeğini 18-19 gibi yiyor o saatten sonra sadece tek şekerli 3-4 bardak çay içiyorum..başka bişey yemiyorum ne kadar acıksam bile..sabahleyin de en erken 11 gibi, hatta bazen 12-13 ü bile buluyor bişeyler yemem..günde 2 ana öğün, 1 yada 2 ara öğün yapıyorum..bu hesaptan 8/16 saat if oluyo benimki de..

O şekeri kullanmadan tam olarak if olacak bozmasan keşke ifi

if diyetin de 16 saatlık açlık şartmı. mesela 14 saat olsa amacına ulaşmıyormu
birde gün içerisnde nasıl beslenmek gerekiyor
14 sakatlığı de var ama yağ yakımı 14. Saatten sonra hızlanıyor canım
Beslenme pencerende 2 öğün yapabiliyorzun karbonhidrat i azaltıp protein iartirarak yapiyorsun

Çok değil işte 16 saat yapınca dayanabildigini göreceksin aç olduğum süreçte çok mutluyum bir de daha enerjik

Kızlar bu arada merak ettim, sevgili kaptanımız koyduğu hedeflere yaklaştık mı? Nasıl gidiyor? Kim ne durumda? Ben yaklaştığımı düşünüyorum ama cuma günü ne çıkar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…