Canım çok az yiyorsun acıkman çok normal belki yemekten sonra o yoğurdu yiyebilirdin yağ yakımına da yardımcı olurdu. Çok hafif geçirmişsinHepinizi teeek teek kutluyorum kızlar birinci olmuşuz harikasınız :)
Bende bugünkü menümü yazayım :)
Ah bilseniz bugün ne pastalar baklavalar kurabiyeleri reddettim :) başardım, kendime hayır diyebildim
Saat 12 de
1 dilim kaşar
4 çatal patatesli yumurta
1 ç.k bal
3 dilim ekmek
Domates salatalık ve çay
Saat 19.00 de
2 yk pirinç pilavı
Yarım karnıyarık
Saat 20.30 da
2 bardak limonlu çay
21.30 da
Şekersiz Türk kahvesi
Gece 01.30da 3 yk yoğurt yedim çok açlık hissettim geçiştirebileceğim en hafif şey buydu.
Su ne kadar içtiğini bilmiyorum kızlar hesaplayamadım..
Günaydın canımGünaydın kızlar, hafif ve sağlıkla atlatılmış bi haftasonu geçiririz inşallah.. çünkü noluyosa genelde haftasonu yada misafirliklerde oluyor.. kendi adıma 1-2 gün haftasonu ipin ucunu kaçırıp, cumaya kadar o ipin ucunu bulmak için çabalamak , çok zoruma gidiyor...
Arada ufak tefek sorunlar var ama genele baktığımızda gayet güzel bir menü. Sporunda öyle. Su ne alemde?Hadi yeni hafta için gazamiz mübarek olsun
06.03.2020
6 kalkış ise uçuş( normalde 6 da evden çıkmam lazım)
7.30 kahvalti; servis kaşığıyla 1 kaşık yumurta, 3 küçük küp peynir, 7-8 dilim salatalık, 2-3 elma dilim patates
12.30 öğle yemeği; yarım kase tavuk çorbası, yarım servis tabağı spagetti kremalı mantar soslu. 1 tabak yeşil salata
18.00 akşam yemeği; 1 tabak yumurtalı ispanak, 1 dilim kepekli ekmek.
Hareketler; 30 squat, 20 şer tekli squat, 30 iç bacak squat, 70 mekik, 20 alt karın, 50 şer yanlara doğru eğilme, 50 şer yanlara doğru kollar açık eğilme, yarım saat Dans (oryantal zumba, zıplama)
Menüyü görünce dedim ki kendi kendime acaba bu hafta mezun mu etseydimBugunki menüm baya karışık.Kahvaltıya anneme gittik oğlumla.Kardesim ve kızı da geldi.Cocuklarla oturmak imkansız.Baya hareketli bir gündü.
Kahvaltı 10.00
1dilim ekmek
1catal patates kızartma
1haslanmis yumurta
2kaisk mantar kaşarlı
1dilim peynir 2zeytin
1fincan çay şekersiz
12.30
Şekersiz türk kahvesi
14.30
5tane mercimek koftesi
1minik elmalı tarçınlı kurabiye
1fincan çay
19.00 Akşam
3kasik nohut yem.
1kasik pirin pilavı
Bol salata
1minik dilim ıspanaklı peynirli borek
2.5lt su
Bugunki adım sayım 14.000
Bugün sabah oğlumla otobüsle gittik.Orda da bir pazar bi market bir de parka derken 3kez dışarı çıktım.Baya olmuş.
Çok sağlıklı bir çorba gibi görünüyor. Denemek lazım. TeşekkürlerDilara Koçak'ın bir tarifi 2 kabak ile yapılıyor çok basit ve tadı fena değil bence çorbaya önem vermek istiyorum ama içinde ya patates oluyor ya da un
malzemeler:2 kabak
2 soğan
2 domates(annemin yazın yaptığı domates konservesi vardı onu kullandım)
2 YK bulgur 1 YK zeytinyağı 1 demet nane 1 demet maydanoz 1 demet dereotu Kuru nane Pul biber Sarımsak Kimyon Az tuz 5-6 bardak su
dereotu nane katmadım 2 demet maydonoz vardı evde bütün olarak attım çorbanın içine piştikten sonra blender kullandım tencere toplam 350 kalori imiş
youtube da tarifi var vicdan çorbası yazınca hemen çıkıyor
Hepinizi teeek teek kutluyorum kızlar birinci olmuşuz harikasınız :)
Bende bugünkü menümü yazayım :)
Ah bilseniz bugün ne pastalar baklavalar kurabiyeleri reddettim :) başardım, kendime hayır diyebildim
Saat 12 de
1 dilim kaşar
4 çatal patatesli yumurta
1 ç.k bal
3 dilim ekmek
Domates salatalık ve çay
Saat 19.00 de
2 yk pirinç pilavı
Yarım karnıyarık
Saat 20.30 da
2 bardak limonlu çay
21.30 da
Şekersiz Türk kahvesi
Gece 01.30da 3 yk yoğurt yedim çok açlık hissettim geçiştirebileceğim en hafif şey buydu.
Su ne kadar içtiğini bilmiyorum kızlar hesaplayamadım..
Günaydın hanımlar kaptanım hedefe 1 gün geç de olsa ulaştım 82.5 kg
Kaptanım hedeflerimiz yok
Dün akşam eşim eve gelirken fıstık almış. Akşam oturdu yanımda şapur şupur yedi ama tuttum kendimi yemedim. İçimden bir ses yee aman bişey olmaz diyor, öbür ses atlıyor ama onun sesi zayıf çıkıyor bu aralar yeme yeme iyi gidiyorsun diyor Sabah uyandım kalanı mutfak tezgahının üzerinde. Yine tuttum kendimi yemedim Dün akşamdan beridir fıstıkla savaş halindeyim ama ben kazandım
Arada ufak tefek sorunlar var ama genele baktığımızda gayet güzel bir menü. Sporunda öyle. Su ne alemde?
Erken uyanamıyorum canım ya. Eşim de bu aralar iş yoğunluğu nedeniyle kahvaltı yapamadan çıkıyor (uyku daha tatlı geliyo) öğle arasında geldiğinde baraber kahvaltı yapalım istiyo. Benimde işime geliyo açıkçası. Normalde onu kahvaltısız işe asla göndermem ama yoruldugu için bişe diyemiyorumArada ufak tefek sorunlar var ama genele baktığımızda gayet güzel bir menü. Sporunda öyle. Su ne alemde?
Menüyü görünce dedim ki kendi kendime acaba bu hafta mezun mu etseydimAz yemişsin ama hep yasaklılardan yemişsin. Su ve adım sayısı gayet güzel.
Çok sağlıklı bir çorba gibi görünüyor. Denemek lazım. Teşekkürler
Sağlıksız bir gün geçirmişsin aslında. Kahvaltı neden 12'ye kaldı?
Yok canımm sen hiiç yorulma bak bugün eşinin de izin günüymüş patates kızaart börekler yaapp
Yok canımm sen hiiç yorulma bak bugün eşinin de izin günüymüş patates kızaart börekler yaapp-güzel bi kahvaltı yapın akşama da şöööyle bi pirinç pilavı yanına da musakka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?