Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım çok az yiyorsun acıkman çok normal belki yemekten sonra o yoğurdu yiyebilirdin yağ yakımına da yardımcı olurdu. Çok hafif geçirmişsin

Günaydın kızlar, hafif ve sağlıkla atlatılmış bi haftasonu geçiririz inşallah.. çünkü noluyosa genelde haftasonu yada misafirliklerde oluyor.. kendi adıma 1-2 gün haftasonu ipin ucunu kaçırıp, cumaya kadar o ipin ucunu bulmak için çabalamak , çok zoruma gidiyor...

Günaydın canım O zaman ben hemen hedefleri yazayım sen şimdiden hazırlan

Dün akşam eşim eve gelirken fıstık almış. Akşam oturdu yanımda şapur şupur yedi ama tuttum kendimi yemedim. İçimden bir ses yee aman bişey olmaz diyor, öbür ses atlıyor ama onun sesi zayıf çıkıyor bu aralar yeme yeme iyi gidiyorsun diyor Sabah uyandım kalanı mutfak tezgahının üzerinde. Yine tuttum kendimi yemedim Dün akşamdan beridir fıstıkla savaş halindeyim ama ben kazandım

Arada ufak tefek sorunlar var ama genele baktığımızda gayet güzel bir menü. Sporunda öyle. Su ne alemde?
Menüyü görünce dedim ki kendi kendime acaba bu hafta mezun mu etseydim Az yemişsin ama hep yasaklılardan yemişsin. Su ve adım sayısı gayet güzel.
Çok sağlıklı bir çorba gibi görünüyor. Denemek lazım. Teşekkürler
Kaptanım benim haftalık hedefim 700 gr pls :) LAydLiNe
Arada bakıorum ben instana sessizce bu arada

Sağlıksız bir gün geçirmişsin aslında. Kahvaltı neden 12'ye kaldı?

Kaptanım hedeflerimiz yok

Geliyor canım birazdan Eşimin izin günü bugün. Sabah sabah ev halkı uyurken bende buraları temizleyeyim diye geldim zaten

Bu arada cumartesi - Pazar gelmeyenleri pazartesi sopalayacağım haberiniz olsun

Günaydın.. Mutlu haftasonları
Bugun işe gec kaldım.. kahvaltı yapmadım haliyle. 1 muz,1 elma, 2 ceviz aldım çıktım evden. Cumartesi günü evde olmanın rahatlığından istiyorum bende şimdilik pazar günleri evdeyim misafir giriş yapınca da hafta içi birgün oluyor iznimiz. Oda fena olmuyor gerçi

ben öyle bir savaşta kesin yerdim.. irade sıfır bende

Arada ufak tefek sorunlar var ama genele baktığımızda gayet güzel bir menü. Sporunda öyle. Su ne alemde?

vallahi benim su sorunum İstanbulun su sorununu geçti. Uygulamada indirdim ama duymuyorum, görmüyorum bile ama en azından 2 ye tamamlamaya çalışıyorum.

bu arada takipteyim kaptanım inst. da

Erken uyanamıyorum canım ya. Eşim de bu aralar iş yoğunluğu nedeniyle kahvaltı yapamadan çıkıyor (uyku daha tatlı geliyo) öğle arasında geldiğinde baraber kahvaltı yapalım istiyo. Benimde işime geliyo açıkçası. Normalde onu kahvaltısız işe asla göndermem ama yoruldugu için bişe diyemiyorum

Bu haftanın birinciliği çok mutlu etti beni kızlar. Hem birincilik hem de herkesin kilo vermiş olduğunu görmek ayrıca sevindirici. Ramazana 2 ay yaza da 3 ay var. Zamanımız az. Bu yaz hep birlikte istediğimiz kıyafetleri giyelim inşallah. O nedenle bu hafta sonu herkesin dikkat etmesini istiyorum

polokey2244 sen hedefe ulaşmasanda olur ben sana yetişirim
Yok canımm sen hiiç yorulma bak bugün eşinin de izin günüymüş patates kızaart börekler yaapp -güzel bi kahvaltı yapın akşama da şöööyle bi pirinç pilavı yanına da musakka

Yok canımm sen hiiç yorulma bak bugün eşinin de izin günüymüş patates kızaart börekler yaapp -güzel bi kahvaltı yapın akşama da şöööyle bi pirinç pilavı yanına da musakka

Dün senin yediklerin gibi mi yani

İştahım kesildi birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…