Nasıl ben giremedim mi daha listeyeHaftaya @damlapal @Aylakkadinberceste_ hazır olun bu haftaki paylaşımlarınız ve cuma günkü kilo bildiriminize göre sizleri listeye alacağım inşallah
Nasıl ben giremedim mi daha listeyeben de benim etkin varmış gibi nasıl sevindiydim
İyi aksamlar herkese birinci olmusuz cok mutlu oldum
kahvalti(11.00)
yulaf ezmesi
Sade kahve
ara ogun
kulahta vanilyali dondurma arkadasim milkshake icti bana da cok israr etti de almadim
aksam(19.30)
Vicdan corbasi kalorisi cok dusuk baya ictim
1.5 lt su daha fazla icerim yatana kadar
12k adim ayriyeten spor yok
tebrikler kizlar birinci olmussunuz
58 olunca niyetim. insallah 3 haftaya kalmaz olurum canim :)Teşekkür ederiz canım uzun zamandır olamıyorduk. Sende hoş geldin yeniden listeye ne zaman mezun olacaksın?
Kızlar bugun misafirler gelmeden önce temizlik ve hazırlık yapmaktan hiç bişey yemeye fırsat bulamadım, sadece su içtim. Öğlen dolma pişmiş mi diye tadına baktım sadece 1 yemek kaşığı kadar... misafirlerle yerim nasılsa diye düşünmüştüm ama kızım çok huysuzluk yaptı servis sırasında da koşturmaktan sadece çay içtim. Misafirler gittikten sonra açlıktan elim ayağım titredi resmen...Yani 18.00 e kadar aç dolandım diyebilirim..Tek öğün yedim, if in alası olduBiraz sağlıksız oldu biliyorum
18.00. 4 zeytinyağlı dolma( pirinçli), 1 dilim ağlayan pasta, yarım kurabiye, 2-3 bardak çay..
Suyu hesaplayamadım 2 yi geçmiştir, yürüyüş yok ama yürüyüşten beter koşturdum..
Dolmalar kuru dolması olduğu için küçüktü, herbiri 1-2 yemek kaşığı kadar gelir.. pastaya da dayanamadım cuma ödülü olsun baaaari dedim
58 olunca niyetim. insallah 3 haftaya kalmaz olurum canim :)
Dolma az kaldı eşime ayırdım o yiyecek..Çok sağlıksız olmuş ama bu haftanın ilk ve son kaçamağı olsun olur mu? Kalanları evde durdurma. Gelip gittikçe takılır gözüne. Umarım bitmiştir hepsi hiç kalmamıştır
İnşallah darısı hepimizin başınaUzun zamandan sonra takımın ilk mezunu @dira90 oluyor. İnşallah arkasından teker teker hepimiz aynı güzel duyguyu yaşayacağız
Tamam kaptanimEtkin var tabii ki olmaz mı hiç. Ama haftaya daha çok etkin olacak. O yüzden bu hafta daha dikkatli olmalısın
Ama hak ettik sopayıHedeflerine ulaşamayan ben ve saz arkadaşlarıma da sopamı gösteriyorumHaftaya hedefleri tutturmak için elimizden gelin yapıyoruz tamam mı kızlar
Yihuuuuu yuhuuuu yupppiiiichentiq yanlış görmediysem haftanın birincisi sensin Koş gel yamacıma listeye mükemmel bir giriş yaptın
Tebrik ederim canım... maşallah sana..gururumuzsunYihuuuuu yuhuuuu yupppiiii
Birinciyim birinciyiz... eskisi gibi haftanın birincisi sırlarını paylaşıyor mu...
Sırlarından biri de danışan avucu bence...Yihuuuuu yuhuuuu yupppiiii
Birinciyim birinciyiz... eskisi gibi haftanın birincisi sırlarını paylaşıyor mu...
Evet canım, bekliyoruz sırlarını...Yihuuuuu yuhuuuu yupppiiii
Baya az olmuş bence.. afiyet olsunİyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
7.30 1 haşlamış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
11.30 1 elma
Öğle yok çay kahvegeçiştirdim
18.005 kaşık pırasa yemeği 2 kaşık yoğurt
2.5lt su
Danışan değil dana avucu değil miydi oSırlarından biri de danışan avucu bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?