Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilona göre az yemişsin. Dondurma olmamış zaten biliyorsun. Vicdan çorbası adı çok ilginç geldi. Tarifini yazsana

Kızlar bugun misafirler gelmeden önce temizlik ve hazırlık yapmaktan hiç bişey yemeye fırsat bulamadım, sadece su içtim. Öğlen dolma pişmiş mi diye tadına baktım sadece 1 yemek kaşığı kadar... misafirlerle yerim nasılsa diye düşünmüştüm ama kızım çok huysuzluk yaptı servis sırasında da koşturmaktan sadece çay içtim. Misafirler gittikten sonra açlıktan elim ayağım titredi resmen...Yani 18.00 e kadar aç dolandım diyebilirim..Tek öğün yedim, if in alası oldu Biraz sağlıksız oldu biliyorum

18.00. 4 zeytinyağlı dolma( pirinçli), 1 dilim ağlayan pasta, yarım kurabiye, 2-3 bardak çay..

Suyu hesaplayamadım 2 yi geçmiştir, yürüyüş yok ama yürüyüşten beter koşturdum..

Dolmalar kuru dolması olduğu için küçüktü, herbiri 1-2 yemek kaşığı kadar gelir.. pastaya da dayanamadım cuma ödülü olsun baaaari dedim

Çok sağlıksız olmuş ama bu haftanın ilk ve son kaçamağı olsun olur mu? Kalanları evde durdurma. Gelip gittikçe takılır gözüne. Umarım bitmiştir hepsi hiç kalmamıştır

Çok sağlıksız olmuş ama bu haftanın ilk ve son kaçamağı olsun olur mu? Kalanları evde durdurma. Gelip gittikçe takılır gözüne. Umarım bitmiştir hepsi hiç kalmamıştır
Dolma az kaldı eşime ayırdım o yiyecek..
Pasta çok var daha ama yemicem.. çocuklar sağolsun, yarın biter eminim..Dİğerlerindende yemicem, ödülümü yedim yeterli..

chentiq yanlış görmediysem haftanın birincisi sensin Koş gel yamacıma listeye mükemmel bir giriş yaptın
Yihuuuuu yuhuuuu yupppiiii

Birinciyim birinciyiz... eskisi gibi haftanın birincisi sırlarını paylaşıyor mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…