- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Sabah11: 00 oruç bozulur kahvaltıya misafirim vardı da melemen patates kızartması vardı menüdeAy merak ettim ne yedin kız :)
Eveet :)) sen mi yedin neden söylrmiyorsunGizli gizli takip ediyosun haaaa
Bunları yiyerek nasıl kilo veriyorsun o kadar vallaaa tebrikleeer :) metabolizman süperBurdayım kızlaaar
10.00. 8 yeşil zeytin, bi küçük tuzlu kurabiye, bi tatlı kaşığı ballı yeşil çay.
14.00. 1,5 elma
15.30. 1 tabak salatası bol kısır, az turşu,3 bardak çay
20.00. 1 biskrem, 3 haylayf bisküvi, 3 bardak çay. ( Akşam misafirlikteydik, bunlarla atlattım)
22.00. 1 elma
2.5 litre su, 1.5 saat yürüyüş= 10.000 adım=150 puan
Ohh ne güzel olmuş valla sefan olsunBugün kendimi baya simarttim.Sabah normal bi kahvaltı hemen kuaföre koştum.Saclarimi boyattim.Sonra bi alışverişe gittik.Bi kaç kozmetik aldım.Bi de dışarda yemek.
Anne eli değiyor ve yeniyor bende yedim valla patates kavurmasınıGünaydın.. Hepimizin Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun canlar..❤
Dün akşam 9 buçukta yatıp 11 de de kalkicam deyip sabaha kadar uyumakdün de işe geç kaldım fena uykuya düştüm niyese.. erken yatıyorum kalkamıyorum
07.03.2020
6 da kalkis
Kahvaltı yapamadım
8.45 muz
9.30 yeşil çay
10.00 yeşil elma 2 ceviz
12.30 Öğle yemeği; yarım kase şehriye çorbası, 4 parca tavuk incik. 1.5 servis kaşığı kabak yemeği, 2 çatal mayonezli lahana salatası. Bol yeşil salata. Cokk güzel cevizli kadayıf tatlısı vardı. İnce bir parca yedim dayanamadim
Buraya kadar fena değil akşam eve geldim.. Anneciğim bize sulu mantı yapmış.. çayın yanına dolama kuru mantı deriz ondan yapmis.. nasıl yemeyeyimbizim mantimiz susuz tepsiye dizilip firinlanarak oluyor. fırından çıkınca pilav gibi az suyla suyu cektirilerek pişer. Patates yada yesil mercimekle yapılır. Dün bizimki patatesliydi.
18.00 de 1 tabak yoğurtlu mantı (az yedim diğerinden de yiyeceğim diye) . Çayın yanında 2 parca patatesli dolama
Tabi onca şeyi yedikten sonra anneme dedim kalk yürüyüşe gidelim. 2 saat yürüdük geldik.
Hareketler maalesef kalkamadigim için yapamadım. Evden çıkmadan adım sayıma bakmıştım 4400 lerde biseydi 10000 e tamamlandı akşamki yürüyüşle birlikte.
Mutlu pazarlar❤
Kız bir biskrem dediğim bi paket değil, içinden bi tane sadece. Haylayf da aynı şekilde.. bi paket yedim sandın galiba..Bunları yiyerek nasıl kilo veriyorsun o kadar vallaaa tebrikleeer :) metabolizman süper
Normalde evde olsam bunları da yemezdim de, akşam yemek yemedim misafirliğe gitcez diye..orda da hiç yemesem ayıp olacaktı, tatlı vs de ağır olur diye yemedim, bunlarla geçiştirdim..Bunları yiyerek nasıl kilo veriyorsun o kadar vallaaa tebrikleeer :) metabolizman süper
Birlikte mi kahvaltı yaptık acaba dedimHsonu menümü paylaşmak istemiyorum....
Çok yedim....
Dün.
Kahvaltı
Envai reçel sarelle tahin pekmez
Patatesli yumurta
1 dilim ekmek
Peynir zeytin ve geri kalanlar
Öğlen yok
Akşam bi avuçtan daha az findik
Bugün
Peynir zeytin menemen
2 tk sarelle
Greyfurtu nasil yiyorsun cok aciGünaydın canlar dünkü menüm
09.00 1 domatesten menemen 2.5 dilim ekmek
14.00 1 tabak ıspanak 1 kase yoğurt
16.00 1 greyfurt
20.00 1 tabak yeşil fasulye 2 kaşık patates kavurması
Akşam annemde olduğumuz için yemek geç kaldı
2 lt su 5756 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?