Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Burdayım kızlaaar
10.00. 8 yeşil zeytin, bi küçük tuzlu kurabiye, bi tatlı kaşığı ballı yeşil çay.
14.00. 1,5 elma
15.30. 1 tabak salatası bol kısır, az turşu,3 bardak çay
20.00. 1 biskrem, 3 haylayf bisküvi, 3 bardak çay. ( Akşam misafirlikteydik, bunlarla atlattım)
22.00. 1 elma

2.5 litre su, 1.5 saat yürüyüş= 10.000 adım=150 puan

Ay merak ettim ne yedin kız :)
Sabah11: 00 oruç bozulur kahvaltıya misafirim vardı da melemen patates kızartması vardı menüde
Zeytin çörek bal yedim

Akşam anahtarını unuttum ve yemeği 7:30 a yetistiremedim ben de portakal yedim sadece

Bunları yiyerek nasıl kilo veriyorsun o kadar vallaaa tebrikleeer :) metabolizman süper

Günaydın.. Hepimizin Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun canlar..

Dün akşam 9 buçukta yatıp 11 de de kalkicam deyip sabaha kadar uyumak dün de işe geç kaldım fena uykuya düştüm niyese.. erken yatıyorum kalkamıyorum

07.03.2020
6 da kalkis
Kahvaltı yapamadım
8.45 muz
9.30 yeşil çay
10.00 yeşil elma 2 ceviz

12.30 Öğle yemeği; yarım kase şehriye çorbası, 4 parca tavuk incik. 1.5 servis kaşığı kabak yemeği, 2 çatal mayonezli lahana salatası. Bol yeşil salata. Cokk güzel cevizli kadayıf tatlısı vardı. İnce bir parca yedim dayanamadim

Buraya kadar fena değil akşam eve geldim.. Anneciğim bize sulu mantı yapmış.. çayın yanına dolama kuru mantı deriz ondan yapmis.. nasıl yemeyeyim bizim mantimiz susuz tepsiye dizilip firinlanarak oluyor. fırından çıkınca pilav gibi az suyla suyu cektirilerek pişer. Patates yada yesil mercimekle yapılır. Dün bizimki patatesliydi.

18.00 de 1 tabak yoğurtlu mantı (az yedim diğerinden de yiyeceğim diye) . Çayın yanında 2 parca patatesli dolama

Tabi onca şeyi yedikten sonra anneme dedim kalk yürüyüşe gidelim. 2 saat yürüdük geldik.

Hareketler maalesef kalkamadigim için yapamadım. Evden çıkmadan adım sayıma bakmıştım 4400 lerde biseydi 10000 e tamamlandı akşamki yürüyüşle birlikte.

Mutlu pazarlar

Günaydın canlar dünkü menüm
09.00 1 domatesten menemen 2.5 dilim ekmek
14.00 1 tabak ıspanak 1 kase yoğurt
16.00 1 greyfurt
20.00 1 tabak yeşil fasulye 2 kaşık patates kavurması
Akşam annemde olduğumuz için yemek geç kaldı
2 lt su 5756 adım

Anne eli değiyor ve yeniyor bende yedim valla patates kavurmasını

Hsonu menümü paylaşmak istemiyorum....
Çok yedim....

Dün.

Kahvaltı
Envai reçel sarelle tahin pekmez
Patatesli yumurta
1 dilim ekmek
Peynir zeytin ve geri kalanlar

Öğlen yok
Akşam bi avuçtan daha az findik

Bugün
Peynir zeytin menemen
2 tk sarelle

Birlikte mi kahvaltı yaptık acaba dedim afiyet olsun canım inşallah hafta içi toparlaniriz

Greyfurtu nasil yiyorsun cok aci

Selam kızlar kimseler yok iki gündür burda bugün sabah çok fena yedim hala midem dolu kahvaltıyla duruyorum, gece geç.saate kadar misafirlikteydik yemeği erken yedim önüme gelen ikramlıkları yemedim direndim ama saat 3 e kadar oturunca çok acıktım o yüzden sabah baya aç kalktım saldırdım herşeye
Sabah 11.30; 3 adet salçalı sosis
1 simit
1 dilim peynir
3/4 kaşık menemen
Salatalık
1 adet yağda yumurta
3 kaşık kadar fırında kaşarlı patates
Su 2 litre
Sabah 25 dk hitt kardiyo yaptım, kendimde enerji bulursam 1 saat sonrada bi 40 dj kardiyo yapcam, sonrasında 1 kase yoğurt yerim

İyi akşamlar, bende bugün cozuttum biraz
09.30. Çeyrekten biraz az ekmek arası 2-3 kaşık et kavurma, 4 yeşil zeytin, 2 bardak çay
13.30. 8 kaşık kısır bol salatalı..
17.00. 1 bardak gilaburu suyu, 1 lokma pizza
18.30. 1küçük kuru patlıcan dolması, 8-10 yaprak sarması, 4 bardak çay

Su 2.5 litre, 40 dakika yürüyüş= 60 puan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…