Yok kız diğerleri için de dedimKız bir biskrem dediğim bi paket değil, içinden bi tane sadece. Haylayf da aynı şekilde.. bi paket yedim sandın galiba..
Bugünü dünden sezdin herhalde..bugun diyet niyet kalmadı..Yok kız diğerleri için de dedim
Fıstığım, akşama kadar çok az beslenmişsin, keşke gün içinde daha sağlıklı beslensen, akşamıda daha hafif geçirebilirsin.. Daha öncede buna benzer menülerini gördüm...Vücut belli bi yerden sonra kıtlık moduna girebiliyo yada senin direncin de kırılabiliyo..Kendini o kadar aç bırakma derim..hanımlar hafta sonu hepimiz fena dağıttık sanırım
13.00
1 sade kahve
4 bebe bisküvisi
1 muz
2 ceviz
18.00(akşam)
2 tabak yeşil mercimek yemeği+yoğurt
1.75 lt su
spor gene yok yarın başlayacağım
Bugünü dünden sezdin herhalde..bugun diyet niyet kalmadı..
Kahvaltıyı çocuklarla birlikte erken yapınca, öğlen yine acıktım, akşam yine acıktımhalbuki ben 11-12 gibi başlıyordum güne ve daha az yediğim halde daha az acıkıyordum.. günde 3 ana öğün yemek hiç bana göre değil..ama haftasonu olunca bozuluyor düzenim..
Maşallah bu ne enerji cnmGünaydın.... Pazartesileri seviyorum.. Yeni hafta başlangıcı.. Yeni hafta demek yeni başlangıç demek, umut demek... Pazartesi sendromuna karşıyım bence tam tersi enerjinin tazelenmesi demek..Bu tazeleniş hepimize iyi gelsin. Güzel, kaçamaksız, karbonhidratsız bir hafta geçirelim
Cumaya 5 gün, hedefimde 1.5 kilo var. Hafif bir kahvaltıyla başladım şükür...
Hadi hepimize kolay gelsin
Geçmiş olsun, hayırdır?merhaba geçen perşembeden beri şehir dışındayım dr işlerim vardı hep
88.4 güncel kilom
enerjimizi tazeledikk miss gibi başladık haftaya benden size sizden tüm grubaMaşallah bu ne enerji cnmben dün o kadar spor yapmışımki heryerim ağrıyo işe sürünerek geldim bu hafta bende en az 1 kilo verip 56 olmak istiyorum
Günaydın kızlar.Bugun musmutlu çok güzel bi gun olsun hepimizede.
marbling enerjine bayıldım.Masallah deyim de.Okurken bile geçti o enerji.
Bugün benim de boş günüm ama tabiki temizlik ve oğlumla biraz zaman geçirme derken gün geçer.Ama buna şükür.Ve birde malum regl sendromu var.Galiba yolda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?