Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hepimize mis gibi yiyip içiyoruz vallaaa siz yine akşamları yemeyip dengeliyosunuz ben oturtamadim henüz
Kahvaltı 9.00 yumurta salatası bol yesillikle, 3 parça domates, 1 kapta biber, 2 ceviz, 2 dilim beyaz peynir, 3 zeytin. 2 patatesli dolama (ince uzun)
Saat 14:00 yarım patatesli dolama
16:00 yarım haşhaşlı gözleme, 1 dolama bol yeşil salata
Hareketlerimi erken yaptım bugün yemekten sonra
3 squat, 30 iç bacak squat, 30 ar yan bacak aç kapa, 30 iç bacak hareket, 30 yastıkla iç bacak, 60 mekik, 50 şer yanlara eğilme, 50 şer yanlara doğru eğilme kollar açık. 1dk. Zıplama. 1.5 lt. su içtim devam yatasiya kadar 1 lt daha içerim heralde

Niye hsonlari böyle oluyor. Kafa kafaya verip buna bir çözüm bulmak lazım.

Ben hala şu an yaptığını kendime ceza hsonu illeri de ödül olarak değerlendiriyorum.

Halbuki yediğimiz sarmalar pizzalar sosis reçel sarelle bebe bisküviyi kek pasta... bunlar nasil ödül olabilir ki? Bunu kafama gereksiz lüzumsuz diye bir kodlaabilsem...

Ah ahhhh

Çok şükür haftasonu bitiyo.Benim asıl tatilim pazartesi.Neyse dün menümü yazmayı unutmuşum.Bugun yazayım.
Kahvaltı 10.00
1dilim borek peynirli
1haslanmis yumurta
Bol yeşillik
2zeytin Salatalik domates

13.30
Şekersiz türk kahvesi

15.30
1kase naneli pulbiberli yoğurt

16.00
Yeşilçay

18.30 Akşam
2dilim ekmek pide
3kasik kadar et sote
Bol salata
1bardak ayran

2lt su
Spor yok.

Yok kız diğerleri için de dedim
Bugünü dünden sezdin herhalde..bugun diyet niyet kalmadı..
Kahvaltıyı çocuklarla birlikte erken yapınca, öğlen yine acıktım, akşam yine acıktım halbuki ben 11-12 gibi başlıyordum güne ve daha az yediğim halde daha az acıkıyordum.. günde 3 ana öğün yemek hiç bana göre değil..ama haftasonu olunca bozuluyor düzenim..

hanımlar hafta sonu hepimiz fena dağıttık sanırım
13.00
1 sade kahve
4 bebe bisküvisi
1 muz
2 ceviz

18.00(akşam)
2 tabak yeşil mercimek yemeği+yoğurt
1.75 lt su
spor gene yok yarın başlayacağım
Fıstığım, akşama kadar çok az beslenmişsin, keşke gün içinde daha sağlıklı beslensen, akşamıda daha hafif geçirebilirsin.. Daha öncede buna benzer menülerini gördüm...Vücut belli bi yerden sonra kıtlık moduna girebiliyo yada senin direncin de kırılabiliyo..Kendini o kadar aç bırakma derim..

anladın sen

Selam hanımlar yatılı misafirlerim var o yüzden bugün siteye pek giremiyorum. Menümü yazıp kaçıyorum

12.00 de 1 dilim ekmekten karışık tost
15.00 de 8 kaju
17.00 de dünden kalan yoğurtlu karnıbahardan yedim birazcık.
20.00 de 1 tabak tavuklu bezelye yemeği
21.45 'te 3 fındık
Ah ahh mis gibi pirinç pilavını patatesli böreği muzlu keki baklavayı jelibonlarııı terkettim yemedim. İçim gitti ama boğazıma dur diyebildim çok mutluyum. Suyu 1.5 litre içebildim

Günaydın.... Pazartesileri seviyorum.. Yeni hafta başlangıcı.. Yeni hafta demek yeni başlangıç demek, umut demek... Pazartesi sendromuna karşıyım bence tam tersi enerjinin tazelenmesi demek.. Bu tazeleniş hepimize iyi gelsin. Güzel, kaçamaksız, karbonhidratsız bir hafta geçirelim

Cumaya 5 gün, hedefimde 1.5 kilo var. Hafif bir kahvaltıyla başladım şükür...

Hadi hepimize kolay gelsin

Maşallah bu ne enerji cnm ben dün o kadar spor yapmışımki heryerim ağrıyo işe sürünerek geldim bu hafta bende en az 1 kilo verip 56 olmak istiyorum

Günaydın kızlar.Bugun musmutlu çok güzel bi gun olsun hepimizede.
marbling enerjine bayıldım.Masallah deyim de.Okurken bile geçti o enerji.
Bugün benim de boş günüm ama tabiki temizlik ve oğlumla biraz zaman geçirme derken gün geçer.Ama buna şükür.Ve birde malum regl sendromu var.Galiba yolda.

Maşallah bu ne enerji cnm ben dün o kadar spor yapmışımki heryerim ağrıyo işe sürünerek geldim bu hafta bende en az 1 kilo verip 56 olmak istiyorum
enerjimizi tazeledikk miss gibi başladık haftaya benden size sizden tüm gruba
hadi inşallahh canım.. 1 haftadır spor yapıyorum eskiye göre beslenmemi neredeyse yarı yarıya azalttım. tartıda eksik çıkmadığım gibi fazla çıkıyorum.. bu hafta görücem inşallahh tartıda etkilerini

enerjimizi diri tutalım tüm hafta ihtiyacımız olacak

regller başa bela gerçekten... benimde motivasyonumu kıran tek şey... kist tedavisi için ilaç alıyorum 3 aydır regl olmuyorum.. aslında amaç tam olarak bu, kistin tedavisi gebelik. vücüda gebelik hormonu vererek kandıracak ve kist kaybolacak güyaaa ama bırakıcam sanırım en azından regl oluyordum önceden. kısaca varlığı bir dert yokluğu bin dert

Merakla beklenilen soruların cevaplarını vermeye geldim

Evet Efsun64 o cheesecake i ben yedim

Keşke sadece onunla kalsaydım ama ondan önce zaten kahvaltıda serptim serpiştirdim

Akşamını da hiç anlatmayayım. Cumartesi - Pazar ı ben unuttum yoksa hatırlanacak gibi değil

Bu arada fuarda çok çok dolaştım. Dünde 8 Mart kadınlar günü dolayısıyla doğa severler grubumuzla birlikte güzel bir yürüyüş yaptım.

Sabah tartı beni dövecekti çünkü 73.5 çıktı Yani yeni haftaya + 800 ile başladım.

polokey2244 çok acele etme yani bu hafta birinci büyük ihtimal sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…