Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi aksamlar herkese..bugun komşuda oturma vardı, son kere toplandık, hastalık bitene kadar toplanmayacağız bi daha..orda biraz abarttım yeme konusunda ne yazık ki..

11.30. Çeyreğin yarısı ekmek, 2 kaşık yumurtasız menemen, 7 yeşil zeytin, 1 tatlı kaşığı ballı yeşil çay

15.30. 3 küçük içli köfte(haşlama), 2 dilim ıspanaklı börek, yarım dilim revani, 2 badem şekeri, şekerli türk kahvesi..

19.00. 4 kaşık lahana yemeği, yarım bumbado (kakaolu şerbetli kurabiye)

20.00. 3 bardak çay

2.5 litre su, 65 dakika yürüyüş= 8000 adım
Berbat bi menü biliyorum, yakın zamanda bidaha gezmeye gideceğimi ve böyle abartacağımı sanmıyorum..(hastalıktan dolayı)

Merhaba.. Nasılsınız?? Durumlar nasil. Bugün hiç giremedim incelemedim de umarım herkes hedefine ulasabilmistir. Sabah tartilmadan çıktım maalesef evden.. akşam tartıldım 83.200 çıktım ustum basım ve tok karnına. 2 kilo düşsek caiz midir sayın hocalarım?? Yada nasıl uygun görürseniz sabahta tartilabilirim.

No, Caiz'nt
Listede değildin sanırım, yarın sabah aç karnına tartılsan daha doğru bi sonuç olur bence, kendini değerlendirmen açısından..

Gerçi kıyafet ve tok karınla akşam bende 2-2,5 kilo fazla çıkıyorum sabahkinden.. yinede emin olmak için sabah bi daha tartıl bence..

Sabah ceviz suyu
7.30 kahvaltı; 1 has. Yumurta, 2 küp peynir, küçük ince bir parca patatesli börek, domates salatalik
12.00 öğle yemeği; yarım kase yoğurt çorbası, 1 yemek kaşığı bulgur pilavı, 1 servis kaşığı zeytin yağlı fasulye, 1 servis kaşığı etli bezelye, salata, yoğurt, yarım dilim revani
18.00 akşam; yarım kase yoğurt çorbası, firinda 3 köfte 2 parça patates, 4 adet ceviz büyüklüğünde dereotlu peynirli poğaça

Bugün spor yapmak istemiyorum.. diz kapaklarim ağrıyor, merdiven bile zor çıktım bugün.. akşam yemekten sonra yürüyüşe çıktım ama gün sonu toplam 11.771 adım

Gündemimiz çok yoğun gerçekten.. Turizm çalışanı olduğumuz için malum rezervasyonlar, iptaller, görüştüğümüz misafirler, herkes endişeli haklı olarak.. bizimde 2 gündür çok yoğun geçiyor.. açılışımız bi 20 gün ertelendi.. Umarım daha fazla olmaz.. Hakkımızda hayırlısı...

No, Caiz'nt
Listede değildin sanırım, yarın sabah aç karnına tartılsan daha doğru bi sonuç olur bence, kendini değerlendirmen açısından..

Caizing... caizinggg...
İşin esprisi dee haklısın canım

Haftaya güzel bir sonuç bekliyorum senden yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bitirelim artık bu işi. Daha bunu korumayı öğreneceksin
Saat 11 gibi kahvaltıdan önce baska bi tartıda tartıldım ve 57.1 cıktı.Tartim bozuk olabilir mi acaba diye düşündüm.

Kendi.tartim hata veriyo.Tok karnına 57.5kg çıktım eve gelince de biraz once
Benim tartımda arada kafayı bozuyodu..1-2 kilo fazla çıkarıyordu bi ara..5-10 dakika ara ile bi kaç kere tartılınca düzeliyordu..anladım ki pili bitmek üzereymiş yeni pil takınca düzeldi..

İyi geceler herkese bugün kaçamaklı geçti benim hiç memnun değilim yediklerimden malesef, sabah hariç her öğünde zararlı bişeyler yedim
Sabah; 08.30 çeyrek tam buğday ekmeğine peynir domatesli sandwiç
Öğlen 12.30; meksika soslu tavuk ve yanında gelen patateslerden 7/8 tane
Ara öğün 16.00; 4 adet kurabiye
Akşam 19.00; 1 tabak kadar kısır
1 çay bardağı fanta
Su 2 litre
Spor yok

Benim tartımda arada kafayı bozuyodu..1-2 kilo fazla çıkarıyordu bi ara..5-10 dakika ara ile bi kaç kere tartılınca düzeliyordu..anladım ki pili bitmek üzereymiş yeni pil takınca düzeldi..
Bi pilini değiştireyim yarın.Okadar harekete kg mun sabit kalması imkansiz

İyi geceler kızlar

Az önce gelebildim eve, bir arkadaş yeni ev almıştı ev görmeye gittik. Yarın sabahta Kayseri için erken kalkacağız. Geçmişi okuyamadım. Yarın için merak etmeyin diye yazıyorum. Pazar günü görüşürüz inşallah

Regl oldum bu sabah omun da şişliği varmış üzerimde canım yaa öğlen de tartıldım aynı çıktım

İnşallah görürüm canım ya :)) kolları çalışmaya başlayınca be olacak çok merak ediyorum bacak neyse de kollatım hemen tutuluyor

Kullanıcı Adı :gönül83
İsim (İsteğe Bağlı ):Gönül
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız : 37
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: Almanya
Boyunuz :1.53
Kilonuz:70
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : rahatlık
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı olmak ve daha güzel görünmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Dünkü menüm
09:30
Beyaz peynir
Maydanoz, domates, kapya biber
2 haş yumurta
1 dilim tahıllı kızarmış ekmek

11:00 1 armut

? Yine kuru fasulye pilav :)) biraz pide

akşam biraz siyahüzüm

1,5 lt su

Günaydın arkadaşlar
Burada da okullar ve kreşler dahil 5 hafta tatil
İki küçükle evde bakalım ne yapacağoz
Neyse ki babası bir sürü puzzle memo kartları almış
Birde hama var biliyormusunuz boncuk diziyoruz o bizi epey oyalayacak
Siz neler yapmayı düşünüyorsunuz evde çocuklarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…