- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Aynen öyle arkadaşım..üzülme, haftaya daha iyi verirsin inşallahBu iş hareketsiz olmuyor arkadaş.... Bi cimcik yaptım menüleri gene de yürüyüş olmadan veremedim...
No, Caiz'ntMerhaba.. Nasılsınız?? Durumlar nasil. Bugün hiç giremedim incelemedim de umarım herkes hedefine ulasabilmistir. Sabah tartilmadan çıktım maalesef evden.. akşam tartıldım 83.200 çıktım ustum basım ve tok karnına. 2 kilo düşsek caiz midir sayın hocalarım?? Yada nasıl uygun görürseniz sabahta tartilabilirim.
Gerçi kıyafet ve tok karınla akşam bende 2-2,5 kilo fazla çıkıyorum sabahkinden.. yinede emin olmak için sabah bi daha tartıl bence..Merhaba.. Nasılsınız?? Durumlar nasil. Bugün hiç giremedim incelemedim de umarım herkes hedefine ulasabilmistir. Sabah tartilmadan çıktım maalesef evden.. akşam tartıldım 83.200 çıktım ustum basım ve tok karnına. 2 kilo düşsek caiz midir sayın hocalarım?? Yada nasıl uygun görürseniz sabahta tartilabilirim.
No, Caiz'nt
Listede değildin sanırım, yarın sabah aç karnına tartılsan daha doğru bi sonuç olur bence, kendini değerlendirmen açısından..
Saat 11 gibi kahvaltıdan önce baska bi tartıda tartıldım ve 57.1 cıktı.Tartim bozuk olabilir mi acaba diye düşündüm.Haftaya güzel bir sonuç bekliyorum senden yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bitirelim artık bu işi. Daha bunu korumayı öğreneceksin
Saat 11 gibi kahvaltıdan önce baska bi tartıda tartıldım ve 57.1 cıktı.Tartim bozuk olabilir mi acaba diye düşündüm.
[/QUOT
Seninki de bozuk olabilir, o tartıda..sen herzaman hangi tartıda tartılıyorsan onu baz al bence..
Seninki de bozuk olabilir, o tartıda..sen herzaman hangi tartıda tartılıyorsan onu baz al benceSaat 11 gibi kahvaltıdan önce baska bi tartıda tartıldım ve 57.1 cıktı.Tartim bozuk olabilir mi acaba diye düşündüm.
Kendi.tartim hata veriyo.Tok karnına 57.5kg çıktım eve gelince de biraz onceSeninki de bozuk olabilir, o tartıda..sen herzaman hangi tartıda tartılıyorsan onu baz al bence
Benim tartımda arada kafayı bozuyodu..1-2 kilo fazla çıkarıyordu bi ara..5-10 dakika ara ile bi kaç kere tartılınca düzeliyordu..anladım ki pili bitmek üzereymiş yeni pil takınca düzeldi..Kendi.tartim hata veriyo.Tok karnına 57.5kg çıktım eve gelince de biraz once
Bi pilini değiştireyim yarın.Okadar harekete kg mun sabit kalması imkansizBenim tartımda arada kafayı bozuyodu..1-2 kilo fazla çıkarıyordu bi ara..5-10 dakika ara ile bi kaç kere tartılınca düzeliyordu..anladım ki pili bitmek üzereymiş yeni pil takınca düzeldi..
Regl oldum bu sabah omun da şişliği varmış üzerimde canım yaa öğlen de tartıldım aynı çıktımÇok zorlamadan kendini devam et bence canım, yediklerin çok çok az geldi bana, biraz daha iyi beslenmelisin bence.Ben de iyiyim şükür..
Bugün öğleden önce bi daha tartıl en az 300-400 Gr az çıkabilirsin..bende bazen öyle oluyo nedense .
İnşallah görürüm canım ya :)) kolları çalışmaya başlayınca be olacak çok merak ediyorum bacak neyse de kollatım hemen tutuluyorSpora başlanılan ilk zamanlar da + görüyor bi çok kişi... sebebi ne bilmiyorum. Dediğin sebepler de eklenince çok normal canım..öğleden önce bidaha tartıl bence.. haftaya süper bi sonuç göreceksin emin ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?