- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Hamileler içebiliyo mu
[/QUOT
Hamilelikte içilebildiği, hatta düşüğü yada erken doğumu önlediği yazıyor bi çok gilaburunun faydalarını anlatan yazılarda.. Ama ben hamileyken doktoruma sormuştum, kesin bi bilgisi olmamakla beraber yinede çok önermemişti ..Ben de hamileyken çok canım çektiği için bi kaç yudum tadımlık içmiştim nolur nolmaz diye.. bi aksilik yaşamadım.
Hamileliğin dışında günde 2-3 bardağa kadar içilebiliyor..
Hamilelikte içilebildiği, hatta düşüğü yada erken doğumu önlediği yazıyor bi çok gilaburunun faydalarını anlatan yazılarda.. Ama ben hamileyken doktoruma sormuştum, kesin bi bilgisi olmamakla beraber yinede çok önermemişti ..Ben de hamileyken çok canım çektiği için bi kaç yudum tadımlık içmiştim nolur nolmaz diye.. bi aksilik yaşamadım.Hamileler içebiliyo mu
İyiyiz şükür kaptanım, sen nasılsın? daha iyi hissetmeme sevindim..Kızlar herkes iyi mi? Herkesin sağlığı yerinde mi?
Çok şükür iyiyiz evdeyiz sen iyi misin ?Kızlar herkes iyi mi? Herkesin sağlığı yerinde mi?
Oleyyyuuuu yehuuuı
Burdayım kaptan, anlat hele..Listede ufak bir işim var onu halledeyim. Akşam geleceğim inşallah anlatacağım şeyler var size
Ay çok merak ettimListede ufak bir işim var onu halledeyim. Akşam geleceğim inşallah anlatacağım şeyler var size
Çok merak ettik yaa kaptanım, 10 kere girdim baktım belki, ama hala yazmamışsınListede ufak bir işim var onu halledeyim. Akşam geleceğim inşallah anlatacağım şeyler var size
Ayyyyy ben evdeki kuzulara daldım unuttum vallahi kusuruma bakmayın yaaaaaÇok merak ettik yaa kaptanım, 10 kere girdim baktım belki, ama hala yazmamışsın
E anlat hadiiii...Ayyyyy ben evdeki kuzulara daldım unuttum vallahi kusuruma bakmayın yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?