- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
vaaaav , süpersinKilo bildirimi
Geçen hafta 76,5 kg
Bu hafta 75,7 kg
Fark -800 gr
Maşallah tebriklerGünaydın kızlar
Geçen hafta 72.7
Bugün 71.8
Fark -900 gr. Şükür bu haftalık 72 nin altına inebildim. Hafta içinde muhtemelen regl olacağım tartıyı nasıl etkiler bilemiyorum
Ooo maşallah, hedefe çok yaklaştınGünaydın kızlar.
Geçen hafta:57.8 kg
Bugun:57.4 kg
-400gr.
Baya saldım kendimi.Ama bi kaç gündür leslie yapıyorum hergun.Sanki biraz toparliyorum.
Teşekkür ederim canımmmmvaaaav , süpersin
Aslında daha hızlı olabildi ama baya dağıldım.Evde olmak bana ıyi gelmedi.Neyseki biraz toparliyorum artik.Ooo maşallah, hedefe çok yaklaştınbi haftan kalmış neredeyse
WooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwVeeee
Efsane geri döndü...!
Geçen cuma:. 78.0
Bugun:. 76.5
Fark:. - 1500 gr
Ben varım canım rehberlik öğretmeni. Sorun tam olarak ne peki? Stres kaynaklı mı rehavete mi kapıldı? Bakanlık rehberlik araştırma merkezleri aracılığıyla psikososyal hizmet vermeye başladı numarasını paylaşayım istersen konuşarak yardım talebinde bulunabilirsin kızın da konuşabilirAramızda rehber öğretmen var mıydı kızlar? Benim büyük kızla başım dertte biraz. LGS ye hazırlanıyor. Çöktük resmen
Süpersin canım bize de tebrik etmek düşer bu durumdaVeeee
Efsane geri döndü...!
Geçen cuma:. 78.0
Bugun:. 76.5
Fark:. - 1500 gr
Ben varım canım rehberlik öğretmeni. Sorun tam olarak ne peki? Stres kaynaklı mı rehavete mi kapıldı? Bakanlık rehberlik araştırma merkezleri aracılığıyla psikososyal hizmet vermeye başladı numarasını paylaşayım istersen konuşarak yardım talebinde bulunabilirsin kızın da konuşabilir
Günaydın kızlar
Geçen hafta 57.2
Bugün 56.4
Fark -800
Sporun ve boğazımı tutmanın faydalarını gördüm şükür
Kaptan numara 444 0 632. Tüm illerdeki rehberlik araştırma merkezleri görevli. Yardım alabileceğiniz bir durum varsa muhakkak arayın
Aslında hedefim daha yüksekti, chentiq den sonra( adını doğru yazadım mı bilmiyorum) en çok kilo verenlerin sayfasına yazı yazmak, bu kadar uğraşmışken adımın bi kerecik te olsa listede 1. Sırada gözükmesini çok istemiştim.
Ama olmadı, bu kadar oldu ancak.. kaçamaklarım olmasa belki biraz daha iyi bi sonuç olabilirdi..yinede çok mutluyum, kulübe girdiğim ilk haftalarda verebildiğim kiloyu uzun bi aradan sonra tekrar verebildim şükür..
Bir süre kendini dinlemeye ihtiyacı olabilir hepimiz zaman zaman bu yollardan geçiyoruz ve geçtik. Bence sakin olduğun bir zamanda onu anlamaya çalışarak bir konuşma yapabilirsin. Çalışmasını engelleyen şeyler varsa ve değiştirebileceğiniz şeylerse onları birlikte karar alarak değiştirebilirsiniz. Belki akşamları daha iyi çalışıyordur çalışma planını öyle yapabilirsiniz. Biz yetişkinler bazen çocuğun özelliklerini,ortamını,ruh halini düşünmeden onun adına planlar yapabiliyoruz uymasını bekliyoruz. Hazırlanan şey belki kızına hiç uygun değil. Elbette bu süreçte kendini salmasını istemeyiz ama bizler bile yapacağımız işlere odaklanamazken o nasıl yapabilsin ki? Dediğim gibi ikinizin de gergin olmadığınız bir anda öğütler vermeden, sadece onu anlamaya çalışarak ve bunu hissettirerek yapacağınız konuşmayla ortak bir şeyler bulup yapabilirsiniz. Evdeki durumla ilgili,sizlerden beklentileriyle ilgili konuşabilirsiniz. Belki hiç beklemediğin dönüşler alacaksın bu konuda. O yüzden kaptanım sabırlı ve sakin olalım:)Aslında sorun onunla benim aramda galiba. Üzerinde bir rehavet var ki bu gayet normal aslında. Yaklaşık 20 gündür yani okullar kapandıktan sonra sürekli evde. Ben işe geliyorum o kardeşiyle evde kalıyor. Öğretmenleri sürekli iletişim halinde bizimle. Hem internet hem telefon yoluyla, hem okul hem de dershane öğretmenleri kendini bırakmaması için uğraşıyor. Sağolsunlar çok değerli öğretmenlerimiz var. Telekonferans yapıyorlar. Dershanede rehber öğretmeni var o ilgileniyor ama bir türlü istediğim şekilde çalışmıyor. Hiç hırsı yok. Yapılan programlara hiç uymuyor. Şöyle söyleyeyim daha net anlaşılır belki. Öğrenci koçunun belirlediği günlük soru çözme sayısı 400. Hatta tek tek hangi konularda çözeceğini bile yazmış programa. Akşam işten sonra eve bir gidiyorum çözdüğü soru sayısı 50. Sabrediyorum, sabrediyorum bir süre sonra beni çileden çıkarıyor ve sesimi yükseltiyorum. Sesimi yükselmeyi hiç sevmiyorum, istemiyorum ama bazen kendimi kaybediyorum. Hem iş yerinin stresi hem de çocukların evdeki stresi beni kendimden aldı. Etraftaki insanların virüsü hiçe sayıp vurdumduymaz hareketleri ayrıca sinirlendiriyor yani kısaca bu aralar kendimi çok kontrol edemiyorum. Küçük kızım da büyükle ilgilenince kıskanıyor. Yani arada kaldım nasıl davranacağımı bilmiyorum
Bunu deniyorum ama başarılı olamadım şimdiye kadar. Maalesef sadece dinliyor. Ama tekrar deneyeceğim canım çok teşekkürlerBir süre kendini dinlemeye ihtiyacı olabilir hepimiz zaman zaman bu yollardan geçiyoruz ve geçtik. Bence sakin olduğun bir zamanda onu anlamaya çalışarak bir konuşma yapabilirsin. Çalışmasını engelleyen şeyler varsa ve değiştirebileceğiniz şeylerse onları birlikte karar alarak değiştirebilirsiniz. Belki akşamları daha iyi çalışıyordur çalışma planını öyle yapabilirsiniz. Biz yetişkinler bazen çocuğun özelliklerini,ortamını,ruh halini düşünmeden onun adına planlar yapabiliyoruz uymasını bekliyoruz. Hazırlanan şey belki kızına hiç uygun değil. Elbette bu süreçte kendini salmasını istemeyiz ama bizler bile yapacağımız işlere odaklanamazken o nasıl yapabilsin ki? Dediğim gibi ikinizin de gergin olmadığınız bir anda öğütler vermeden, sadece onu anlamaya çalışarak ve bunu hissettirerek yapacağınız konuşmayla ortak bir şeyler bulup yapabilirsiniz. Evdeki durumla ilgili,sizlerden beklentileriyle ilgili konuşabilirsiniz. Belki hiç beklemediğin dönüşler alacaksın bu konuda. O yüzden kaptanım sabırlı ve sakin olalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?