Maşallah, tebrikler, yetmişli rakamları görmek çok güzel dimi, ben öyle hissetmiştim... hoşgeldin yetmişlere..
Haydi bakalım, inşallah çok daha güzel sonuçlar göreceğiz senden desene..Teşekkür ederimevet çok mutlu oldum.. birkaç sefer indim çıktım fotosunu bile çektim
Kaç haftadir kendimi motive etsemde iyice çökmüştüm artık, demoralize olmustum..Çok güzel motivasyon oldu..Haftaya beklentim büyük
diskalifiye şartlarında genele yazabilirsin geri dönmek istersen. Mazeretini söylersin ve bir daha dikkat edeceğini falan. Eğer kaptan oylamasında yüzde elliden fazla oy alırsan tekrar dönebilirsin.. geri dönmek ister misin bilmiyorum. Aslında sert yazmamıştım ama emini kullanmadigimdan öyle gelmiş sanırım.
Kaptan ben sabitimkilo veren arkadaşları tebrik ediyorum harika sonuçlar var darısı başıma LAydLiNe
Selamlar ❤
Bende bugün çok şükür haftalardır oynamayan tartım bugün oynadı.. Ve soğan kurumun 4. Gününde regl oldum
Geçen hafta sabittim 80.2
Bu hafta 79.8
Bugün spora başladım haftaya geliyorum gümbür gümbür
Evet az önce gittiler yarın bomba gibi başlıyorumgitti mi kv ler. Çok sık girmemiz gerekiyor kısmını anlayamadım. Biraz acar mısın kafanda ne var
sabah güzel olmuş da akşam hem patates hem ekmek hem ıslak kek. Bir de kek demissin hem de perşembe günü. Bu bir yarışma ve senin tartı günü beklentin sadece kendini değil takımca hepimizi etkiliyor. Kaçamak yapacaksan bence cuma ve ctesi günleri yap ki hafta içinde toparlayabilesin..
LAydLiNe Cnm seni rehberde kayitli olan isminle etiketlemeye çalıştım baktım gelmiyorsun sonradan ayiktim
67.7 çıktım. Kaç farklı kombinasyon denedim hepsinde de aynı çıktımhalbuki dün sabah tartıldım gün içinde napsam diye 66.8 çıkmıştım.. sevinçli haber verecektim güya. Heralde bu geven haftadan fazla bir kilo. Adet de yakin degil..
Dünkü menüm.
13. 1 tabak Et sote bulgur pilavı yanında limonlu tere
19. 1 tabak nohut yemeği ve bulgur pilavı
44 dk yagmur altında yürüyüş
Dayanamadım gecmisi kontrol ettim
Sanırım vermişim
Bu arada büyük kızınla ilgili paylaşımına denk geldim. Tam ayrıntılı bilmiyorum ama barış özcan iki bardak boncuk stratejisi var bir izlesene ise yarar mi.. Ben kıza denedim. Gerçi yaş farkları var ama barış bey de onu yetişkinler için öneriyordu aslında... Bu arada biz bu konuyu hiç işlememiştik. En son ne zaman konuştuk acaba
69,1 idim tmm kaptan haftaya güzel kilo vereceğim inşallah yaz geliyor gerçekten az vakit kaldıGeçen hafta kilon kaçtı canım. Bu hafta sabit olduğun için alamayacağım seni listeye. Ama bu haftaki kilonu kaydedeyim.
EveeetKızlar yanlış görmediysem eğer bu haftanın 2. si biziz inşallah
Bende yanlış görmediysem 1. liği kılpayı kaçırmışım
Tebrikler... ben listede olmadığm için bir katkım olamıyor ama olsun sonuçta benim takımım ikinci olmuş:)Kızlar yanlış görmediysem eğer bu haftanın 2. si biziz inşallah
Tebrikler... ben listede olmadığm için bir katkım olamıyor ama olsun sonuçta benim takımım ikinci olmuş:)
Bende yanlış görmediysem 1. liği kılpayı kaçırmışım
Yaşasın cok sevindimKızlar yanlış görmediysem eğer bu haftanın 2. si biziz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?