Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şimdi okudum.. cirkefliklerini paylaşırsan seve seve rekabet edebiliriz. Çok da sevinirim
Şimdi evde kayınvalidem var o olunca biraz düzenim bozuluyor yarından sonra gidecek bende o zaman rekabet ederim senle ama çok sık girmemiz lazım gün içinde sen pek sık giremiyorsun sanırım

İyi akşamlar canlar

Kahvaltı dan önce ceviz suyu, sogan suyu, elma rendesi( içinde 1 tk chia tohumu, 1 tk keten tohumu, 1 tk bal) içince kahvaltıya yer kalmadı çayın yanında çeyreğin çeyreği ev yuflasina 1 dilim peynir soğan dürdüm

Öğlen 1 tabak kabak yemeği yoğurt, 1 dilim kepekli ekmek

Akşam 1 tabak fırında patatesli köfte, yeşil salata, 1dilim kepekli ekmek

Gün içinde ıslak kek yedim aralıklarla toplam 3 küçük dilim

Yarın tartı günü beklentim yok ne yalan soylim

Selamlar
12:30 patatesli omlet 1 zeytin ceviz bal
Ara türk kahvesi 3 kare çikolata 2 bisküvi

19:00 yoğurtlu mantar salata
2 bucuk litre su spor 1 saat yürüyüş
yarin bakalım nasıl olacak
yurumem gerekiyordu yurumezsem WC ye cikamiyorum

annem bi yerde okumuş elma, 1 tk chia, 1 tk ezilmiş keten tohumu, 1 tk bal, 1 bardak su hepsini blender dan geçiriyosun aç karnına içinde WC ye cikariyomus bugün denedim sonuç alamadım bir kaç gün deneyim bakalım faydası olursa paylaşırım

iyi akşamlar kızlar
sabah 11.00 de; 2 yumurtadan sucuklu omlet
yarım dilim peynir, 1 dilim k.peyniri, yarım dilim çörekotlu peynir
4 zeytin
domates,salatalık
1.tatlı k.reçel
akşam; 1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
4 k.bulgur pilavı
3/4 tane turşu
akşam saat 8 de 1 avuç leblebi ve şekersiz filtre kahve
su 2 litre
1 saat spor

Ben sabah aç karnına sıcak suya 3 tane kuru kayısı koyuyorum 10 dakika sonra önce suyunu sonrada kayısıyı yiyorum bana çok iyi geliyordu
Yurumezsem bağırsaklarım çalışmıyor
3 gün oldu catlayacam

Turşuyu bende çok severim ama ödem yapabiliyor, tartıya yakın günlerde yememek lazım..

Nurs lokman hekimin biberiyeli bitki çayı bağırsakları tertemiz yapıyo, deneyebilirsin..

Benim ilginç menüm

10.30. 1-2 kaşık sebzeli tavuk yemeği

14.00. 1 tabak patates salatası (patatesi az) 4 yeşil zeytin, 1 tatlı kaşığı helva, çay

16.00. 3 kuru hurma

19.00. 1.5 tabak lahana çorbası

20.30. 2-3 parça tarhana, 2 ceviz, çay

2.5 litre su, 1 saat yürüyüş..

Nurs lokman hekimin biberiyeli bitki çayı bağırsakları tertemiz yapıyo, deneyebilirsin..
Ben bu aralar herşeyi çok karıştırdım. Cevizi akşam içmeyi düşünüyorum, soğan zaten belli artık sabah aç karnına, sonrada şu elma kürünü deneyecegim iddiaya göre 3 haftada 10 kilo. Mümkün mü?? sanmam, bilmiyorum 3 haftada 3-5 ne versem kar.. hele ki şu süreçte..

Baya ilginç olmuş birşeyler yemişsin de yememissin gibii..

Aramızda rehber öğretmen var mıydı kızlar? Benim büyük kızla başım dertte biraz. LGS ye hazırlanıyor. Çöktük resmen

Kilo bildirimi
Geçen hafta 76,5 kg
Bu hafta 75,7 kg
Fark -800 gr

Günaydın kızlar
Geçen hafta 72.7
Bugün 71.8
Fark -900 gr. Şükür bu haftalık 72 nin altına inebildim. Hafta içinde muhtemelen regl olacağım tartıyı nasıl etkiler bilemiyorum
Günaydın kızlar.
Geçen hafta:57.8 kg
Bugun:57.4 kg
-400gr.
Baya saldım kendimi.Ama bi kaç gündür leslie yapıyorum hergun.Sanki biraz toparliyorum.

Kızlar yaaaaaa maşallah harikasınız

Rakamları görünce nasıl sevindim anlatamam sanırsınız bütün kiloları ben verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…