Şimdi evde kayınvalidem var o olunca biraz düzenim bozuluyor yarından sonra gidecek bende o zaman rekabet ederim senle ama çok sık girmemiz lazım gün içinde sen pek sık giremiyorsun sanırımŞimdi okudum.. cirkefliklerini paylaşırsan seve seve rekabet edebiliriz. Çok da sevinirim
annem bi yerde okumuş elma, 1 tk chia, 1 tk ezilmiş keten tohumu, 1 tk bal, 1 bardak su hepsini blender dan geçiriyosun aç karnına içinde WC ye cikariyomus bugün denedim sonuç alamadımSelamlar
12:30 patatesli omlet 1 zeytin ceviz bal
Ara türk kahvesi 3 kare çikolata 2 bisküvi
19:00 yoğurtlu mantar salata
2 bucuk litre su spor 1 saat yürüyüş
yarin bakalım nasıl olacak
yurumem gerekiyordu yurumezsem WC ye cikamiyorum
Ben sabah aç karnına sıcak suya 3 tane kuru kayısı koyuyorum 10 dakika sonra önce suyunu sonrada kayısıyı yiyorum bana çok iyi geliyorduannem bi yerde okumuş elma, 1 tk chia, 1 tk ezilmiş keten tohumu, 1 tk bal, 1 bardak su hepsini blender dan geçiriyosun aç karnına içinde WC ye cikariyomus bugün denedim sonuç alamadımbir kaç gün deneyim bakalım faydası olursa paylaşırım
Turşuyu bende çok severim ama ödem yapabiliyor, tartıya yakın günlerde yememek lazım..iyi akşamlar kızlar
sabah 11.00 de; 2 yumurtadan sucuklu omlet
yarım dilim peynir, 1 dilim k.peyniri, yarım dilim çörekotlu peynir
4 zeytin
domates,salatalık
1.tatlı k.reçel
akşam; 1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
4 k.bulgur pilavı
3/4 tane turşu
akşam saat 8 de 1 avuç leblebi ve şekersiz filtre kahve
su 2 litre
1 saat spor
Nurs lokman hekimin biberiyeli bitki çayı bağırsakları tertemiz yapıyo, deneyebilirsin..annem bi yerde okumuş elma, 1 tk chia, 1 tk ezilmiş keten tohumu, 1 tk bal, 1 bardak su hepsini blender dan geçiriyosun aç karnına içinde WC ye cikariyomus bugün denedim sonuç alamadımbir kaç gün deneyim bakalım faydası olursa paylaşırım
Ben bu aralar herşeyi çok karıştırdım. Cevizi akşam içmeyi düşünüyorum, soğan zaten belli artık sabah aç karnına, sonrada şu elma kürünü deneyecegim iddiaya göre 3 haftada 10 kilo. Mümkün mü?? sanmam, bilmiyorum 3 haftada 3-5 ne versem kar.. hele ki şu süreçte..Nurs lokman hekimin biberiyeli bitki çayı bağırsakları tertemiz yapıyo, deneyebilirsin..
Baya ilginç olmuş birşeyler yemişsin de yememissin gibii..Benim ilginç menüm
10.30. 1-2 kaşık sebzeli tavuk yemeği
14.00. 1 tabak patates salatası (patatesi az) 4 yeşil zeytin, 1 tatlı kaşığı helva, çay
16.00. 3 kuru hurma
19.00. 1.5 tabak lahana çorbası
20.30. 2-3 parça tarhana, 2 ceviz, çay
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş..
Bulgurda yememem lazımdı aslında ama yarının cuma olduğunu unuttum benTurşuyu bende çok severim ama ödem yapabiliyor, tartıya yakın günlerde yememek lazım..
Haklısın, bende unutuyorum günleri...olsun, afiyet olsunBulgurda yememem lazımdı aslında ama yarının cuma olduğunu unuttum benevde kala kala günler birbirine girdi ya
Kilo bildirimi
Geçen hafta 76,5 kg
Bu hafta 75,7 kg
Fark -800 gr
Günaydın kızlar
Geçen hafta 72.7
Bugün 71.8
Fark -900 gr. Şükür bu haftalık 72 nin altına inebildim. Hafta içinde muhtemelen regl olacağım tartıyı nasıl etkiler bilemiyorum
Günaydın kızlar.
Geçen hafta:57.8 kg
Bugun:57.4 kg
-400gr.
Baya saldım kendimi.Ama bi kaç gündür leslie yapıyorum hergun.Sanki biraz toparliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?