Günaydın arkadaşlar
Arada girip bakıyorum doğal olarak pek sessiz buralar ama kendimizi salmayalım elinizden geleni yapalım motive edelim bugün haydi Leslie yapalım
Pazartesi tartı yok galiba
Tmm bizi motive edici ne varsa onu yapalımGünaydın kızlar
Ben bu haftaya bomba gibi bir başlangıç yaptım. Sizlerde durum nasıl? Cumaya kadar evdeyim ayrıca bu hafta
Tmm bizi motive edici ne varsa onu yapalım
Bende gayet güzel başladım gram gram günbegün kilo veriyorum sanırım bu haftanın bombası bende olacak var mi bana yan bakan
Günaydın herkese.Regl sendromu yaşıyorum.Fazlasıyla ağrılı sancılı hemde.Biraz üşüttüm galiba.Ama dikkat ediyorum yediklerime.Dune kadar hergun spor da yapiyodum.Reglim bitsin bomba gibi başlıcam.
Aboooo kaptan ya sabit ya eksi gelmeliyiz diyet yapıyorsak artık + gelmek yok baktık ki Cuma’ya artı gelme ihtimali var hemen duruma el koymalıHımmm eğer bugün birazcık + çıkmasaydım (1 kilocuk kadar)Ben varım derdim ama cumaya kadar ancak aldıklarım gider üzerine biraz da eklersem göbek atarım. Hedefim 2 kilo aslında. Yani cumaya 73 ü görmeyi planlıyorum inşallah
Kaç bedensin kaptanKızlar yaaa maşallah diyeyim kendime bu hafta çok pis gaza geldim
Kaç bedensin kaptan
Bir zamanlar 36 bedendin
Aboooo kaptan ya sabit ya eksi gelmeliyiz diyet yapıyorsak artık + gelmek yok baktık ki Cuma’ya artı gelme ihtimali var hemen duruma el koymalı
Benimde hedefim 2 kg inşallah yapabilirim
Ben 7 Li rakamlardan hemen kurtuldum zaten 70 ile başlamıştım yine de 6 lı rakamları görmek güzel oluyor darısı 58 59 lara
Sen yaparsın 2 kg veremezsin ama bi 500 gr verebilirsin
Vay gole gol HeAhhhh ahhh diyeceğim de şimdi 38 bedenimBirazcık boy olunca beden çok fark etmiyor ama görüntümü beğenmiyorum.
Ben bir kez 44 beden pantolon almıştım. O zaman da bundan tam 8 yıl önceydi. Yarışmaya ilk başladığım zaman. 85,5 kiloydum. Zaten kısa süre sonra 42 ye düştüm. Bu kilolarda 38 giyiyorum ama ben biraz dar giyinmeyi seviyorum. Mesela kotlarım 27 beden. Yeni kıyafet almadım uzun zamandır bende.Vay gole gol He
Boy falanince yerden vurdun beni bende zayıfladığımda direk 36 beden alıyordum denemeden şimdi yenibirşey almadım ama alırsam 40-42 kadar giderim
Benimde standardım hep 27 beden idi yazın öyle almıştım şimdi mümkün değil olmuyor öyle bir göbeğim var ki çiçekçi teyzeler gibi roman havası açıyorum evde oynuyorum şak şak sağa sola sallanıyor göbeğimBen bir kez 44 beden pantolon almıştım. O zaman da bundan tam 8 yıl önceydi. Yarışmaya ilk başladığım zaman. 85,5 kiloydum. Zaten kısa süre sonra 42 ye düştüm. Bu kilolarda 38 giyiyorum ama ben biraz dar giyinmeyi seviyorum. Mesela kotlarım 27 beden. Yeni kıyafet almadım uzun zamandır bende.
Benimde standardım hep 27 beden idi yazın öyle almıştım şimdi mümkün değil olmuyor öyle bir göbeğim var ki çiçekçi teyzeler gibi roman havası açıyorum evde oynuyorum şak şak sağa sola sallanıyor göbeğim
Maşallah kaptanıma.Bende öyle.Aslinda biraz toparliyorum sanki.Gecen hafta psikolojim berbat durumdaydi.Gunesi gördükçe kendime geldim.Oğlumla öyle hareketli oyunlar oynuyoruzki bi de müzik açıp dans ediyoruz hergun.Kızlar yaaa maşallah diyeyim kendime bu hafta çok pis gaza geldim
Maşallah kaptanıma.Bende öyle.Aslinda biraz toparliyorum sanki.Gecen hafta psikolojim berbat durumdaydi.Gunesi gördükçe kendime geldim.Oğlumla öyle hareketli oyunlar oynuyoruzki bi de müzik açıp dans ediyoruz hergun.
Evet yaz geliyo.Gececek bu günlerde inşallah.ve gelsin tatil.Tabi bunun içinde yaza fit girmek harika olur.Bende evde olduğum sürece hem evi baya toparliyorum.Hemde oğlumla bol bol zaman geçiriyorum.Yaza yapmayı planladığımız Karadeniz turunu düşündükçe hızlanmam lazım diyorum kendimeBizim burada havalar daha tam güneşli değil maalesef. Hastaneden biraz uzak kalmak benim psikolojime de yaradı. Ben de balkonumu yeniden düzenlemeye karar verdim. Çiçeklerimi balkona çıkartacağım azıcık güneş görebilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?