Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyileşir canım inşallah en kısa zamanda

Erişte pek olmamış ama

O konuda tüm tedbirleri almışlar sagolsunlar ayrı bir yerdeymis farklı nedenlerden acile.gidenlerin bakıldığı yer de hani uzakta olmak ona yardım edememek üzdü haliyle korkuyor insan
Biz çalışan olduğumuz halde korkuyoruz canım, normal tabii korkman. Benim annemler de Aydın’da. Sürekli arayıp tembihliyorum. Aman çıkmayın dışarı, aman kimseyle görüşmeyin. Uzakta olmak çok zor.

Menüm

Saat 09:00
2 tane ceviz

Saat 11:00
1 tane haşlanmış yumurta

Saat 14:30
5 kaşık yoğurt içine doğranmış
1 orta boy elma

Saat 17:00

1 kase şehriye çorbası (şehriyesi azdı)
3 dilim çavdar ekmeği
1 tabak salata

2 lt su spor yok

Allah bağışlasın erkek çocuk daha zor diyorlar bizde de öyle koltuk tepelerindeler hep bir güreş tutma sevdası
Canları sıkıldıkça bir de ıvır zıvır yiyorlar bende günün çoğu mutfaktayım
Benim büyük oğlan diyor ki mesela anne ben bugün ne yemedim öncesinde fıstık çikolata sakız şeker işte ne varsa evde yiyor bende diyorum ki dayak yemedin oğlum yermisin
Allah bağışlasın, seninkiler de küçükmüş, en hareketli zamanları...gerçi büyüdükçe hareketleri de büyüyor.
bazen çok zorlanıyorum gerçekten bunalıyorum ama geçen seneye göre daha iyiyiz büyüdükçe daha çok laftan almaya başladılar
Ne açıdan avantajlısın kııız?
yeni başladım ya daha çok kilo veririm
çok geçmiş olsun inşallah sağlığıma kavuşur rabbim tüm hastalarımıza şifa versin
3yasinda benim oğlan da canım
Ah canım oda küçük zor oluyor evde tutmak balkon varsa balkona çıkabilirsiniz aslında kapının önünde yok mu hiç küçük bir yeşil alan

Kapının önü bile tehlikeli canım. Bu dönemde ortak kullanım alanlarının hepsi tehlikeli.

Kapının önü bile tehlikeli canım. Bu dönemde ortak kullanım alanlarının hepsi tehlikeli.
Türkiye’de daha vahim heralde durum burada kapının önüne çıkabiliyoruz ormana gidip yürüyüş yapabiliyoruz genç yaşlı dışarda geziyor ama herkes çok dikkat ediyor mesafeye ve diğer alınması gereken önlemlere
Biz hergün dışarıya çıkıyoruz bisiklete biniyoruz ormanın yakınında oturuyorum zaten yürüyüş yapabiliyoruz top saklambaç falan oynuyoruz ama sitenin ortak parkı kapalı Zaten vaka sayısına göre ölüm oranı çok az
Bir ara yeni başladığında bu durum Türkiye’ye mi gitsem acaba dedim sonra iyi fikir olmadığına kanaat getirdim Zaten sonradan da uçuşlar iptal oldu

Günaydın kızlar d0n yazamadım menümü
Sabah 10.30; 1 h.yumurta
Kaşarlı patates böreği 1 dilim
2 zeytin
Domates,salatalık
Ara 14.30; 1 avuç leblebi
Akşam;16.30 kısır 2 tabak hemide
Su 1.5 litre
Spor yapcaktım ama 2 tabak kısırdan sonra midem aşırı şişti inmedi yatana kadar, hatta hala şişim

Nasıl yedin o kadar kısırı

Gelen beğenip kaçıyor huuuuuuu anlatın bakim kimler neler yapıyor?

Bugün yeni denemeler yapacağım. Ama sadece tadına bakarım. Umarım becerebilirim çünkü ilk defa içli köfte yapmayı deneyeceğim. Şu ekmek yapma furyasına katılmayan kaldı mı bu arada?

Bende denemek istiyorum içli köfte ya.Yazdim listeye.Ekmek artik evde yapıyorum hatta kendime tam buğday eşime oğluma normal ekmek yapıyorum.Ama su tatlı denemeleri korkutuyo beni.

Ben daha ekmek yapmadım.. 1 haftalık alıp dondurucuya istif yapıyoruz, günlük çıkarıyoruz...1 kiloyu 1 günde nasıl verdin, sırrını paylaş kaptanım

Ben bir kere denedim içli köfteyi sabah başladım akşama bitirdimçocukların evde olmadığı zamanda yine deneyeceğim ama lahmacun yapıyorum enfes oluyor içli köfteyi de Antepli birine yaptırıyorum

Bencil görünmek istemem canım biliyorum ki siz daha fazla risk grubundasiniz Allah kimseye vermesin
Babam kalp hastası annem de iyi bir sigara icicisi valla bir yakarsa çok zor tüm riskleri tasiyorlar

Ben yapmadım ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…