İyileşir canım inşallah en kısa zamandaSabah 12: 30 3 gün kurusu pizza bir dilim
Ara meyve
Akşam 19:30 2 kepçe yoğurt çorbası salata
Pizzayı tolore ettim zannımca bugün yan gelyat Osman oldum hiç içimden gelmedi bişey yapmak yarın temizlik yapacam bazen geliyorlar bana işte
Annem hastalanmis o canımı sıktı biraz
Erişte pek olmamış amaİyi geceler..
Kahvaltı 2 yk yoğurt içine 1 yk keten tohumu, yarım elma, 2 ceviz
Öğlen 1 tabak erişte peynirli, yarım kase çorba, 2 kadın budu köfte
Akşam 1 dilim kepekli ekmek, 2 çatal kuru biber kızartması.
Sabah olağan sporumu yaptım full vücut yoga, 50 mekik 20 şer geriye tekme (spor yaparken sıkılan benden başka yoktur heralde)
Biz çalışan olduğumuz halde korkuyoruz canım, normal tabii korkman. Benim annemler de Aydın’da. Sürekli arayıp tembihliyorum. Aman çıkmayın dışarı, aman kimseyle görüşmeyin. Uzakta olmak çok zor.O konuda tüm tedbirleri almışlar sagolsunlar ayrı bir yerdeymis farklı nedenlerden acile.gidenlerin bakıldığı yer de hani uzakta olmak ona yardım edememek üzdü haliyle korkuyor insan
Allah bağışlasın erkek çocuk daha zor diyorlar bizde de öyle koltuk tepelerindeler hep bir güreş tutma sevdasıBenimkileri mi soruyorsun?
14-10 yaşlarında 2 oğlum, 14 aylık bi kızım var...okul olmayınca ev savaş alanı gibi..hırra gürre vurdulu kırdılı oyunlar...ve onlara hiç bitmeyen yemek yetiştirme serüvenim..
bazen çok zorlanıyorum gerçekten bunalıyorum ama geçen seneye göre daha iyiyiz büyüdükçe daha çok laftan almaya başladılarAllah bağışlasın, seninkiler de küçükmüş, en hareketli zamanları...gerçi büyüdükçe hareketleri de büyüyor.
yeni başladım ya daha çok kilo veririmNe açıdan avantajlısın kııız?
çok geçmiş olsun inşallah sağlığıma kavuşur rabbim tüm hastalarımıza şifa versinSabah 12: 30 3 gün kurusu pizza bir dilim
Ara meyve
Akşam 19:30 2 kepçe yoğurt çorbası salata
Pizzayı tolore ettim zannımca bugün yan gelyat Osman oldum hiç içimden gelmedi bişey yapmak yarın temizlik yapacam bazen geliyorlar bana işte
Annem hastalanmis o canımı sıktı biraz
Ah canım oda küçük zor oluyor evde tutmak balkon varsa balkona çıkabilirsiniz aslında kapının önünde yok mu hiç küçük bir yeşil alan3yasinda benim oğlan da canım
Kapının önü bile tehlikeli canım. Bu dönemde ortak kullanım alanlarının hepsi tehlikeli.Allah bağışlasın erkek çocuk daha zor diyorlar bizde de öyle koltuk tepelerindeler hep bir güreş tutma sevdası
Canları sıkıldıkça bir de ıvır zıvır yiyorlar bende günün çoğu mutfaktayım
Benim büyük oğlan diyor ki mesela anne ben bugün ne yemedim öncesinde fıstık çikolata sakız şeker işte ne varsa evde yiyor bende diyorum ki dayak yemedin oğlum yermisin
bazen çok zorlanıyorum gerçekten bunalıyorum ama geçen seneye göre daha iyiyiz büyüdükçe daha çok laftan almaya başladılar
yeni başladım ya daha çok kilo veririm
çok geçmiş olsun inşallah sağlığıma kavuşur rabbim tüm hastalarımıza şifa versin
Ah canım oda küçük zor oluyor evde tutmak balkon varsa balkona çıkabilirsiniz aslında kapının önünde yok mu hiç küçük bir yeşil alan
Türkiye’de daha vahim heralde durum burada kapının önüne çıkabiliyoruz ormana gidip yürüyüş yapabiliyoruz genç yaşlı dışarda geziyor ama herkes çok dikkat ediyor mesafeye ve diğer alınması gereken önlemlereKapının önü bile tehlikeli canım. Bu dönemde ortak kullanım alanlarının hepsi tehlikeli.
Nasıl yedin o kadar kısırıGünaydın kızlar d0n yazamadım menümü
Sabah 10.30; 1 h.yumurta
Kaşarlı patates böreği 1 dilim
2 zeytin
Domates,salatalık
Ara 14.30; 1 avuç leblebi
Akşam;16.30 kısır 2 tabak hemide
Su 1.5 litre
Spor yapcaktım ama 2 tabak kısırdan sonra midem aşırı şişti inmedi yatana kadar, hatta hala şişim
Bende denemek istiyorum içli köfte ya.Yazdim listeye.Ekmek artik evde yapıyorum hatta kendime tam buğday eşime oğluma normal ekmek yapıyorum.Ama su tatlı denemeleri korkutuyo beni.Gelen beğenip kaçıyor huuuuuuu anlatın bakim kimler neler yapıyor?
Bugün yeni denemeler yapacağım. Ama sadece tadına bakarım. Umarım becerebilirim çünkü ilk defa içli köfte yapmayı deneyeceğim. Şu ekmek yapma furyasına katılmayan kaldı mı bu arada?
Ben daha ekmek yapmadım.. 1 haftalık alıp dondurucuya istif yapıyoruz, günlük çıkarıyoruz...1 kiloyu 1 günde nasıl verdin, sırrını paylaş kaptanımGelen beğenip kaçıyor huuuuuuu anlatın bakim kimler neler yapıyor?
Bugün yeni denemeler yapacağım. Ama sadece tadına bakarım. Umarım becerebilirim çünkü ilk defa içli köfte yapmayı deneyeceğim. Şu ekmek yapma furyasına katılmayan kaldı mı bu arada?
TesadüfBen daha ekmek yapmadım.. 1 haftalık alıp dondurucuya istif yapıyoruz, günlük çıkarıyoruz...1 kiloyu 1 günde nasıl verdin, sırrını paylaş kaptanım
Bencil görünmek istemem canım biliyorum ki siz daha fazla risk grubundasiniz Allah kimseye vermesinBiz çalışan olduğumuz halde korkuyoruz canım, normal tabii korkman. Benim annemler de Aydın’da. Sürekli arayıp tembihliyorum. Aman çıkmayın dışarı, aman kimseyle görüşmeyin. Uzakta olmak çok zor.
Hiçbir başarı tesadüf değildir..hadi kaptancığım, canımcığım, şekerciğim...
Ben yapmadım ekmekGelen beğenip kaçıyor huuuuuuu anlatın bakim kimler neler yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?