Çok teşekkürler canımSelam hanımlar nasılsınız:) girip mesajları okuyup kaçıyom uzun zamandır yazamadim. Krizi fırsata çevirdim eşimle hazır evdeyiz oğlana tuvalet eğitimine başlayalım dedik ve kaçamaklar olsa da çok şükür kurtulduk bezden :)
Ekmek yapma çılgınlığına katılmadım kaptanım ama ilk içli köfte yapma anımı hatıtlatttın bana :) sabahtan akşama kadar uğraştım yaptım sonra haşlama şeklinde yapmak istedim. Suya attım içli köfteleri aradan 3 dakika geçti baktım suda yoklar mutfakta heeryeri aradım nereye koydum ben bunları diyemeğerse erimiş hepsi dağılmış suyun dibindeymiş o gün tövbe ettim yapmadım sağolsun teyzem yapıyo gelip dondurucumu doldurup gidiyo
LAydLiNe :)
berceste_ canım annen iyileşmiş çok geçmiş olsun
Geçen gün göğsünün altında ağrı olmuş gece uykudan uyandırmış gecmeyince hastaneye gitmişGeçmiş olsn canm kaçırdım nesi vardı
Hergun arıyorum dikkat eder zaten hastalanması zordur hastalanınca da tam hastalanır neyseki agrisi azalmışHarika bir haber çok şükür. Yine de dikkat etsin kendine. Sonuçta hastaneye gitti. Bu aralar iyi baksın kendine.
Çok teşekkürler canimÇook sevindim canım, çok şükür, geçmiş olsun...
Bununla gecmis oldun canimHergun arıyorum dikkat eder zaten hastalanması zordur hastalanınca da tam hastalanır neyseki agrisi azalmış
Gerçekten çok güzel görünüyor afiyet olsun canımBir kaç tanesi biraz kalın olmuş. Diğerleri inceydi. Tesadüf kalın olanı kesmişim
Ekmek yapmayı bende.ogrendim bu sayede.cok yemiyoruz ekmek ama olmadan da olmuyor.2 kere hamurladim. 2.sinde tutturdum şükür....valla evde yap yıka temizle.inanin gün içinde fırsat olmuyor kendine vakit ayırmaya.ancak şimdi fırsat buluyorumHadi yaaaaaa bayağı ilginç olmuş
Valla benim ertafımda yapacak kimse yok. Mecburen iş başa düştüSize atayım fotoğraflarını. İnstagramı olanlar görmüştür. Dün bayağı meşgul ettim orayı
Tuvalet eğitimi için sevindim. Büyük bir dertten kurtulmuşsunuz. Malum bezler çok pahalı
Selamlar ❤
İyisiniz umarım..
Dünkü menü
Kahvaltı domates salatalık, 1 dilim peynir, 5 zeytin, yulaflı omlet
Öğlen nohut yemeği, 5 kaşık tavuklu pirinç pilavı
Akşam 2 yk pirinç pilavı üzerine 2 yk nohut
Spor yok
Bugün
Kahvaltı yok
Öğlen 1 kase corba, yoğurtlu karnıbahar haşlama
Akşam 1 kase çorba, yeşil salata, patates yemegi 2 yk.
Canım spor yapmak istemiyor, hic birsey istemiyor ama yapmaya çalışacağım
Helloooooo ne haber kızlar. 60 kg olmuşum :)
Bu arada IF başlıyorum yarından itibaren. Simple isimli bir uygulama var. Tüm verileri girdim ve başlangıç olarak 14:10 programını deneyerek başlayacağım. 14 sa oruç ,10 sa yeme . Buna göre sabah 9 dan akşam 7 ye kadar serbest;7 den sonra sadece su,kahve,çay,bitki çayları şeklinde olacak. Ağır sporlar yok.Pilates,evde yürüyüş yapılabilir. Elbette işlenmiş gıdalar yok,şeker az (veya hiç yok) . Bol su (benim için zaten sorun değil) içilecek. Bu arada home office olacağım gibi görünüyor. 1 ay sonra bakalım nasıl olacak. 1 ay sonunda bunu 16:8 olarak güncelleyeceğim.
Not: 23 Nisan dan sonra durum değişebilir. Çünkü en son gece yiyip yatılacağı için belki saat değiştirmem gerekecek.
Ekmek yapmayı bende.ogrendim bu sayede.cok yemiyoruz ekmek ama olmadan da olmuyor.2 kere hamurladim. 2.sinde tutturdum şükür....valla evde yap yıka temizle.inanin gün içinde fırsat olmuyor kendine vakit ayırmaya.ancak şimdi fırsat buluyorum
Geçmiş olsun canım, ilaçların var mı? Başka ne rahatlatabilir?Günaydın kızlar dünden beri fenayım alerjim azdı ilaca rağmen dünden beri zor nefes alıyorum evde kapalı kalmak dahada kötü yapıyo sanırım
Birileri bana meydan mi okuyorduBenimde bu hafta modum düşüktü, güya kaynanamın baklavasıdan 1 dilim yiyecektim, yanına etkisiz eleman sıfırı da ekledim yedim toplamda..yani 5-6 günde toplam 10 dilim yedim sanırım şükür bitti..
Bazı günler hareket te yapamadım, ama yinede yarına geçen haftaki kadar olmasa da, yine - sonuç veririm inşallah..
Çocuklar ve eşim sürekli pasta, tatlı, kek istiyor, biri bitmeden diğerini planlıyorlar, çoğu zaman tadına bile bakmıyorum ama gözümün önünde olunca, dayanmak çok zor oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?