İnşallah teşekkür ederim sizlere de hayırlı kandiller.Herkese hayırlı kandiller bu Berat kandili herşeyden herkeste yeni temiz bir başlangıç olur anadan doğmuş gibi pırıl pırıl bir geleceğimiz olsun inşallah
Nasıl yedin o kadar kısırı
Hayırlı kandiller, inşallah birbirimize ve ülkemizin bu salgından kurtulması için çok dua edelim..Rabbim hepimizi korusun inşallahHerkese hayırlı kandiller kızlar.
Oda Allah’tan yine de yapacak şeyler var biliyorsun Allah niyetimizi bildikten sonraİnşallah teşekkür ederim sizlere de hayırlı kandiller.
Bennher kangil günü regl oluyorm nasl bi tesadüf bilmiyorum yaa 1 hafta vardı ama bu sabah regl oldm yine
Çook sevindim canım, çok şükür, geçmiş olsun...Günaydın kizlar annem iyiymiş bugün çok korktum ama çok şükür ki iyi
İnşallah canım :)Oda Allah’tan yine de yapacak şeyler var biliyorsun Allah niyetimizi bildikten sonra
Tüm dualarınızı kabul etsin inşallah
Geçmiş olsn canm kaçırdım nesi vardıGünaydın kizlar annem iyiymiş bugün çok korktum ama çok şükür ki iyi
Bende bayılırım kısıra. Ama ertesi gün fena halde şişkinlik yapıyor. Ben birde turşuyla seviyorum. O yüzden korkuyorum yemeye.çok severim sınırım yok kısır konusunda
Selam hanımlar nasılsınız:) girip mesajları okuyup kaçıyom uzun zamandır yazamadim. Krizi fırsata çevirdim eşimle hazır evdeyiz oğlana tuvalet eğitimine başlayalım dedik ve kaçamaklar olsa da çok şükür kurtulduk bezden :)
Ekmek yapma çılgınlığına katılmadım kaptanım ama ilk içli köfte yapma anımı hatıtlatttın bana :) sabahtan akşama kadar uğraştım yaptım sonra haşlama şeklinde yapmak istedim. Suya attım içli köfteleri aradan 3 dakika geçti baktım suda yoklar mutfakta heeryeri aradım nereye koydum ben bunları diyemeğerse erimiş hepsi dağılmış suyun dibindeymiş o gün tövbe ettim yapmadım sağolsun teyzem yapıyo gelip dondurucumu doldurup gidiyo
LAydLiNe :)
berceste_ canım annen iyileşmiş çok geçmiş olsun
Günaydın kizlar annem iyiymiş bugün çok korktum ama çok şükür ki iyi
Ben daha ekmek yapmadım.. 1 haftalık alıp dondurucuya istif yapıyoruz, günlük çıkarıyoruz...1 kiloyu 1 günde nasıl verdin, sırrını paylaş kaptanım
Valla ben de yaptım ekmekLAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?