Belki... diğer iki tartı 12 den sonraydı bu çok erken o farkediyo tamam da bu kadar da farketmesi normal değil ki yaa
Allah kolaylık versn canm benm kuzen de o bölümü okuyp polis oldu
Denemeler diye bir kitap monteyn in orjinal nasl yazılıyo hatırlayamıyorum
Gunaydin herkese
Ooo hadi hayırlıysa olsun inşallah planların :))Ben polisliğin ucundan döndüm, sonra az kalsın zabıt katibi oluyordum ki olamadım atandımAtanmasam kim bilir daha neler olurdum Ama niyetim böyle devam etmek değil. Başka güzel planlarım var. Kızın şu LGS' si bi bitsin. Sıra bana gelecek
Aynen öyle oluyor, şimdi listeye girmeden devam etmek istiyorum zaten, listeye girince bir şeyler oluyor bana.Sen tam kopacaksın o zaman izne ayrılıyorsun. O kötü oluyor. Zaten seni bir daha listeye alırsam söz alacağım mezun olmadan ayrılmak yok diye
Sosyal medyaya vs. Bakmayıp kitap okumak çok iyi geliyor bana da şu ara, 5 kitap bitti 2 haftada şu an zirveyi gördüm sefilleri okuyorum yeniden, 1.cildi 900 küsür sayfaİyiyim canım ben de çok şükür. Bugün çalışıyorum hastanedeyim. Evde zaman çok hızlı geçiyor nedense benim için
Yapacak çok iş buluyorum kendime ama zamanı yetiştiremiyorum. Dün bi kaptırmışım kendimi 150 sayfa okumuşum
Okuduğum kitap da Yüzyıllık Yalnızlık. 4. kez başladığım kitabı son sürat bitirmek üzereyimDemek ki diyorum pes etmemek lazım.
Aynen öyle oluyor, şimdi listeye girmeden devam etmek istiyorum zaten, listeye girince bir şeyler oluyor bana.
Sosyal medyaya vs. Bakmayıp kitap okumak çok iyi geliyor bana da şu ara, 5 kitap bitti 2 haftada şu an zirveyi gördüm sefilleri okuyorum yeniden, 1.cildi 900 küsür sayfa
ne olsun bizde çoğunlukla evdeyiz Türkiye gibi değil sokağa rahatça çıkabiliyorum yani ormana ve kapının önüne markete falan geri heryer kapalı zaten çocuklarla evdeyiz acayip kilo aldım bende Türkiye gittim geldim sonra saldım çayıra mevlam kayıra . Sen zaten gramla verme konusunda meşhurdunBenim ben cnmarada uğruyorum kürkçü dükkanına böyle işte, sen neler yapiyorsun cnm, nasil gidiyor hayat. Haydi gel seni yine mezun edelim, ben hiç mezun olmadım henüz artıda olmuyorum ama gramla gidiyor.
Ya beni geçemezsin kaptanmnnnnnnnKimse bildirim yapmamış henüz ilk bildirim benden gelsin.
Geçen hafta : 74
Bu hafta : 73.3
Gonul83 tam 73 olamasam da çok yaklaştım
Bu arada seni geçmeyi de planlıyorum
Evet burada kalakaldık bi anda ama içim rahat burası sıkı karantina uyguladı, sokağa çıkma yasak, yine de ucu belirsiz her seyin. Tayinler bu sene durdurulabilir. Önce vaktinden erken gideceğiz diye hareketlendik idlib olaylarında şimdi de her şey durduGünaydın canımSen hala kıbrıstasın di mi?
ne olsun bizde çoğunlukla evdeyiz Türkiye gibi değil sokağa rahatça çıkabiliyorum yani ormana ve kapının önüne markete falan geri heryer kapalı zaten çocuklarla evdeyiz acayip kilo aldım bende Türkiye gittim geldim sonra saldım çayıra mevlam kayıra . Sen zaten gramla verme konusunda meşhurdungel ikimizde mezun olalım bu sefer
Ya beni geçemezsin kaptanmnnnnnnn
Normalde son bildirim saatimi Türkiye saatiyle 11:00 ama ben biraz esnek davranıyorum bu aralar. Sen ona göre ayarla kendini.Bende istediğim sonucu alamıyorum şuan tartıda halbuki hafyaiçi daha iyiydi yada rakamı yanlış gördüm biraz daha bekleyeceğim ne zamana kadar haber vermem lazım
Açlıktan da ölüyom garii
Yaaaa çok heyecanlı bi sonuç bu 1 hafta nasıl geçecek şimdi ufacık bi sayı kalmış hedefe çok çok çok maşallah :)))Günaydın kızlar.Su sıralar paranoya nin dibine vurdum.Esim baya oksuruyo Allahtan ateş falan yok.Gece migren tuttu yine uyuyamadım ama tartı bana moral oldu.
Geçen hafta :57.4kg
Bugun:57.1kg
-300gr ama hala reglim bitmedi.Bu ıyi bisey sanki.Kac kez tartıldım ama yok hedefe 100gr kalmış.
Ay sorma ben de çok acıktım ayyy ağzıma da mis gibi patates püresi tadı geliyor ayyyy açııımBende istediğim sonucu alamıyorum şuan tartıda halbuki hafyaiçi daha iyiydi yada rakamı yanlış gördüm biraz daha bekleyeceğim ne zamana kadar haber vermem lazım
Açlıktan da ölüyom garii
Merhaba hoşgeldin şekerimcorona günlerinde vakit evde geçiyor. evde leslie egsersiz vs hareketleri yapmaya çalışıyorum.yeni başladım kas ağrım çok fazla oluyor o da yeni başladığım için normal sanırım :) bugun takımda ilk günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?