- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Yarış öncesi hazırlık yaptım şekerim, depolarımı doldurdum, yarın tam tekmil karşındayım...Birileri bana meydan mi okuyordu10 dilim baklava ile mi
Heyecanla bekliyorum önümüzdeki rakibim sensinYarış öncesi hazırlık yaptım şekerim, depolarımı doldurdum, yarın tam tekmil karşındayım...
Sağol cnm evet astım ilacım var ama bazen oda fayda etmiyor, şu virüs bi bitsin yeniden dr.gitcem ilaca bağışıklıkmı kazandı vucudum nedirGeçmiş olsun canım, ilaçların var mı? Başka ne rahatlatabilir?
Göreceğiz şekerim, sen daha kiminle dans ettiğini bilmiyorsun, zu ha haha..Heyecanla bekliyorum önümüzdeki rakibim sensin
Survivor gibi hepinizi tek Tek eleyeceğim nihahahah
Göreceğiz şekerim, sen daha kiminle dans ettiğini bilmiyorsun, zu ha haha..
Canım nasılsın ? Bi bakayım sizlere dedim ❤Heyecanla bekliyorum önümüzdeki rakibim sensin
Survivor gibi hepinizi tek Tek eleyeceğim nihahahah
Ay adaaa seni gördüm çok mutlu oldum iyiyiz biz aynı devam gördüğün gibi zayıflamaya devam ben seni geçmişim inanabiliyormusun ama vereceğim tabiCanım nasılsın ? Bi bakayım sizlere dedim ❤
Merhaba Seni gözüm bir yerden ısırıyor amaLAydLiNe ben de geleyim mi gelmeyeyim mi bilemedim, bakıp bakıp çıkıyorum bir süredir.
Biz de 10 marttan beri oğlumla evdeyiz, 2 haftadır da tam sokağa çıkma yasağı var, eşlerde de esnek mesai sistemi başladı.
1 haftadır pasta börek yapıp duruyoruz, ufaktan gelsem iyi olacak sanki, ne dersin kaptanım? Kilo almadım, hatta verdim biraz aslında ama spora başlamam lazım, evde insan ev işi yapsa da bir tuhaf oluyor.
Ay ben bunu biliyorum en son yaptığımda yerden topladılar beni kondisyonumun en iyi olduğu zamanda bile yapamamıştımSelam.. ooo çekişmeli bir hafta bizi bekliyor desenize.. bu sabah bı bakayim oynama varmı dedim yok.. bende bugün asildim bakalım sabah nolur ..
Aç karnına soğan suyu
10.00 da 2 kayısı, 2 ceviz
Ara yeşil çay
13.30 2 yk yoğurt içine 1 yk keten tohumu, 1yk yulaf, 1 ceviz, 1 yeşil elma
15.00 2 yk yeşil mercimek yemegi
ara yeşilçay
17.00 2 yk yeşil mercimek yemegi
18.30 2 yk yoğurt, 1 tk zerdeçal, 1 tk pulbiber, 10 adet badem
yemek olmamasi gerekiyordu ama kokusuna dayanamadım
Sabah full vücut yoga, akşam yarım saat spor.. tesadüfen buldum nabız tavan bende. iddiaya göre 500 kalori yaktiriyormus.. arada fire verdim 300 e de razıyım. Linki bırakayım yapmak isterseniz.
Benim ben cnmMerhaba Seni gözüm bir yerden ısırıyor ama
İsmin değişti heralde profildeki foto tanıdık geliyor kız yumaknuro senmisin yoksa
LAydLiNe ben de geleyim mi gelmeyeyim mi bilemedim, bakıp bakıp çıkıyorum bir süredir.
Biz de 10 marttan beri oğlumla evdeyiz, 2 haftadır da tam sokağa çıkma yasağı var, eşlerde de esnek mesai sistemi başladı.
1 haftadır pasta börek yapıp duruyoruz, ufaktan gelsem iyi olacak sanki, ne dersin kaptanım? Kilo almadım, hatta verdim biraz aslında ama spora başlamam lazım, evde insan ev işi yapsa da bir tuhaf oluyor.
Günaydınlar. Beklendiği gibi regl oldum ağrısından ölüyorum. Evde çocuklarla işler de hiç bitmiyor canım hiçbir şey yapmak istemiyorburada yazılanları okuyorum yazı bile yazamıyorum o kadar yani. Evde uzun süreli kalmak hiç yaramadı bana
Günaydın kızlar dünden beri fenayım alerjim azdı ilaca rağmen dünden beri zor nefes alıyorum evde kapalı kalmak dahada kötü yapıyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?