Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günün menüsü (IF diyetim) ve programım şu şekilde olacak.
09/04/2020 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ,1 dilim peynir,7 yeşil zeytin,tek şekerli limonlu çay,çeyrekten az simit
Öğle:
adana kebap,az ekmekli
Kaçamak:
yok (şekersiz türk kahvesi)
Ara:
çilek,soda
Akşam:
detox suyu
Spor:
yürüyüş (30 dk)
Su:
2,5-3 lt

Canım nasılsın ? Bi bakayım sizlere dedim ❤
Ay adaaa seni gördüm çok mutlu oldum iyiyiz biz aynı devam gördüğün gibi zayıflamaya devam ben seni geçmişim inanabiliyormusun ama vereceğim tabi gelsene sende senin enerjin bize çok iyi gelecek gel seni 55 kg yapayım burada

Selam arkadaşlar menüm
13:00 yarım greyfurt melemen 3 zeytin tel peyniri ekmek 3 dilim ekmek bal

Ara türk kahvesi kuru kayısı çikolata 4 kare

Akşam fırında mantar üstü sarımsaklı yoğurt tere
Su 2litre

İyi akşamlar herkese. Menüm:
12.00. 1 haşlanmış yumurta, çeyreğin yarısından az ekmek, 2 yaprak marul, 1 domates,çemen, 3 yeşil zeytin, çay.
16.00. Ballı Yeşil çay
18.00. 1 tabak lahana çorbası, 1 kase patatesli köfte. 1 ceviz.
20.00. 3 bardak çay

2.5 litre su, 1 saat yürüyüş..

LAydLiNe ben de geleyim mi gelmeyeyim mi bilemedim, bakıp bakıp çıkıyorum bir süredir.
Biz de 10 marttan beri oğlumla evdeyiz, 2 haftadır da tam sokağa çıkma yasağı var, eşlerde de esnek mesai sistemi başladı.
1 haftadır pasta börek yapıp duruyoruz, ufaktan gelsem iyi olacak sanki, ne dersin kaptanım? Kilo almadım, hatta verdim biraz aslında ama spora başlamam lazım, evde insan ev işi yapsa da bir tuhaf oluyor.

Selam.. ooo çekişmeli bir hafta bizi bekliyor desenize.. bu sabah bı bakayim oynama varmı dedim yok.. bende bugün asildim bakalım sabah nolur ..

Aç karnına soğan suyu

10.00 da 2 kayısı, 2 ceviz

Ara yeşil çay

13.30 2 yk yoğurt içine 1 yk keten tohumu, 1yk yulaf, 1 ceviz, 1 yeşil elma

15.00 2 yk yeşil mercimek yemegi

ara yeşilçay

17.00 2 yk yeşil mercimek yemegi

18.30 2 yk yoğurt, 1 tk zerdeçal, 1 tk pulbiber, 10 adet badem

yemek olmamasi gerekiyordu ama kokusuna dayanamadım

Sabah full vücut yoga, akşam yarım saat spor.. tesadüfen buldum nabız tavan bende. iddiaya göre 500 kalori yaktiriyormus.. arada fire verdim 300 e de razıyım. Linki bırakayım yapmak isterseniz.

Son düzenleme:
Merhaba Seni gözüm bir yerden ısırıyor ama
İsmin değişti heralde profildeki foto tanıdık geliyor kız yumaknuro senmisin yoksa

Ay ben bunu biliyorum en son yaptığımda yerden topladılar beni kondisyonumun en iyi olduğu zamanda bile yapamamıştım

Merhaba Seni gözüm bir yerden ısırıyor ama
İsmin değişti heralde profildeki foto tanıdık geliyor kız yumaknuro senmisin yoksa
Benim ben cnm arada uğruyorum kürkçü dükkanına böyle işte, sen neler yapiyorsun cnm, nasil gidiyor hayat. Haydi gel seni yine mezun edelim, ben hiç mezun olmadım henüz artıda olmuyorum ama gramla gidiyor.

Gel tabii ki canım. Evde durmak kimseye yaramıyor maalesef. Keşke biraz iştahımız kesilse ama nerdeeeeeeeee

Dün benim de içimden hiçbir şey yapmak gelmedi. Bazen oluyor öyle. Sen birde regl olmuşsun. Onun etkisi de vardır.

Günaydın kızlar dünden beri fenayım alerjim azdı ilaca rağmen dünden beri zor nefes alıyorum evde kapalı kalmak dahada kötü yapıyo sanırım

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Allerji olduğuna kesin eminsin di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…