Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haftaya eminim daha güzel bir sonuç alacaksın canım sıkma sakın canını. Reglden sonra tartı çok güzel rakamlar gösteriyor eğer kaçamaksız geçirirsen

Daha sık gel canım takıma. Akşamları iyi kötü mutlaka menü yaz olur mu?

Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsınız? Biliyorsun ki sağlık her şeyden önemli söylediğin gibi. Kilo mutlaka verilir. Sıkma sakın canını. Haftaya güzel sonuçlar görürüz inşallah hep birlikte.
Çok sevindim canım. Aman öyle olsun Bu aralar paranoyaklaştık iyice şu virüs sayesinde. Herkes potansiyel hasta gözümde
Olsun canım sen sıkma canını. Haftaya iyi bir sonuç bekliyorum senden. Şu birincilik koltuğu bekliyor seni unutma.
Haftaya telafi edersin canım bişey olmaz o kadarından

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :speedygonzales
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:sağlık çalışanıyım
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :0
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :169
Kilonuz:72
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :nöbet tutarken geceleri yeme abur cubur tüketme sağlıksız beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : zinde sağlıklı fitolmak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Teşekkür ederim canım iyiyiz çok şükür atlattık

Ayakkabısız yapmıyorsunuz değil mi
eskiden ayakkabı ile yapıyordum bak iyi hatırlattın inşallah sebebi budur
neyse kızdırmayacağım seni haftaya görüşeceğiz seninle 200 gr bile çok değerli ve bence bir başarı
gelin gelin hepiniz gelin LAydLiNe Aysegul 6666 haftaya büyük kapışma var hazır olun

Hoş geldin canım. Ben Ebru. Ben de sağlık çalışanıyım. Ayrıca çok yakınız ben de Kırıkkale' deyim İnşallah hep birlikte yaza kadar bütün fazlalıklarımızdan kurtulacağız

bugun kahvaltı
1,5 haşlanmış. yumurta 5 zeytin 1 dilim ekmek 1 dilim tulum peyniri çay şekersiz

Kahvaltın gayet güzel olmuş. Ekmek ne ekmeğiydi? Bir de menülerimizi akşam hepsi bir arada öğün saatlerimizle birlikte yazıyoruz. O zaman yorumlamamız daha kolay oluyor. Yediklerini saatleriyle aklında tut ya da bir yere not al. Ben önceden öyle yapardım. Akşama hep birlikte yazarsın

Biz dut ya da aRmut pekmezi tüketirdik memleketten gelince, harnup yeni deniyoruz, iyi diyorsun yani, devam edeyim o zaman.
Benim de aftlarim çıkmadı evet şimdi aklıma geldi.
Ben de balın içine toz zencefil zerdeçal tarçın az karabiber atıyordum, 2 tatlı kaşığı yiyordum. Arkadaşım eğer öksürük yanında geniz akintisi varsa bali sütle ıçme, laktik asit akıntıyı artırır dedi, biz de hep ılık ya da sıcak ballı süt içerdik yumuşatıyor diye.

Hemen yapıyorum.Evde de var zaten.Aklima nasıl gelmedi ya.Bende çok işe yaramıştı

chentiq canım uyanmadın mı daha? Bildirim bekliyorum sabırsızlıkla
Kkkaaaaptaaanniiiimmmmm...... uykumu düzene koymaya çalışıyorum. Gene koyamadım ya...

Sabaha karşı yatıyorum olmuyor, gece normal yatıyorum gene olmuyor.

Geçen 12 de yattım gene öğle 12 de kalktım..

Dün de 1 de yattım. Sabah 6 da namaza kalktım. Baktım uykum yoktu 8 e kadar durdum. Sonra da geri yattim. Akşama kadar 5 saatlik uykuyla duramam. Olaki uyuyakalirsam çocuklar evi darmaduman eder diye. 8.30 dan 12.30 a kadar gene uyudum. Bu nasıl düzelir nolur çare bulun. Normal düzene geçmek istiyorum.

Bu kadar girişten sonra 65.3 diyorum. Kac farkli acidan tartıldım inanamayip Son iki gundur yuruyemedigim halde boyle. Cok halsizdim disari cikamadim.

Içimde kelebekler uçuşuyor.

Ya bu nasil saçma sapan iş. Şu yazıyı yazım diyene kadar 20 dk geçirdim nette. Sonra bir daha tartılayım dedim 400 gr almışım. Tartışma tüküreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…